Şimdi Ara

4-5 sene sonra oyuna basliyorum. Yardim lutfen bir iki sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dedigim gibi oyuna basliycam tekrardan arkadaslarla takilmak icin felan. Ben oynadigim sure boyunca ares te oynamistim simdi arkadaslar europa da ordan devam edecegim.
    Oyuna genel olarak baktim gb fiyatlari baya bir ucmus ve piyasa dusmus baya.
    Europa da saglam bir char dizebilmek icin ne kadar gerekli? Asas tan bahsediyorum. Ve base oynanacak buyuk ihtimal. Butcem yaklasik 500-1000 arasi asagi yukari. Ornek bir char cikarabilir misiniz lutfen. Eger onerir iseniz duruma gore warrior da donebilirim.
    Birde hangi server lar iyidir onuda yazin lutfen.
    Son olarak bu ekstra olacak yazmayabilirsiniz. Son yillarda oyun piyasasi nasil degisti yazar misiniz.
    Tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel arkadaslar

• O parayla pek saglam bir warrior dizemezsin.Oranin piyasayi bilmem ama genel olarak ko da piyasa cok dustu steam ile beraber.Destandan ornek vermek gerekirse steam oncesi gb fiyati suankiyle ayni iken wb +9 13 14gb iken suan pazarda.Md +9 keza ayni 12 13gb iken suan buy pazar aciyorlar 950den.

• Oynanacak hali yok hala para yatırıyor insanlar tuhaf..
  • Başlıcaksan steame başlıcam en azından oyuncu var.Sen uskoda pk ya çıksan olacağı Max 2 parti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.