Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oknsncn

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Herkes kota hız fiyat konuşmuş. Kimsede çekim kalitesi ve pile olan erkisinden bahsetmemiş.

Tüm gün sürekli 4G açıktı. Bir kaç kez toplamda 1 saat kadar wifi açmıştım sadece.
    3G ye nazaran pil durumuna inanılmaz katkısı oldu 4G nin. Vodafone kullanıyorum ve sürekli 2 diş çekmesine rağmen pile olumsuz hiç bir etkisi olmadı.

Şebeke sinyali güçlü olsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumu gözlemleyen oldumu acaba.?

3G de durduğu yerde pil giderken 4G de internete bağlı olmasına rağmen pil azalmıyor.. çok hızlı bağlantı kurması da cabası ayrıca.

Kesinlikle haklısın dostum.19.00 dan beri netteyim 4.bucuk saat oldu ama hala %63 şarji var telefonun.3 g de iken şarja takili sekilde kullaniyordum.

Cunku zorlanmıyo tel net için super oldu şarz konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer ki güncelleme gelmiyorsa telefonu rootlayıp kendiniz firmware yükleyerek LTE güncellemesi kurmanız gerekiyor. Şimdiye kadar kendisi gelmediyse bundan sonra da gelmez sanırım. Size 5.0.2 güncellemesi geldi mi?
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam TT kalitesiz ama ucuz, işin açığı Turkcell'in de kalitesi var ama bazen kalitesi batsın dedirtiyor insana. Eski müşteri memnuniyeti kalitesi kalmadı maalesef. Vodafonun da TT den kalır yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Fiyatlar çok kötü. Hatta çok kötü demek haksızlık olur en kötü. Daha pahalı olamazdı sanırım internet. Zaten 3g'de de Türkcell'de 40 mbit lik paketler yokmuydu ben vardı diye hatırlıyorum sadece biraz daha tuzluydu. Şimdi minimum paketi o paketler gibi yapmışlar hız yine 40 mbit daha düşük bile olanı var 60 da olabiliyor bazen ama ödenecek para bakımından hiç fark yok. 3g'de nasıl oldu bilmiyorum ama umarım 4g'ye geçişten birkaç yıl sonra fiyatlar ucuzlar çünkü bu şekilde 5g'den önce bize internet yok 5g ye de 20 yıla anca geçeriz herhalde.

Hocam ben 4 senedir Avea kullanıcısıyım. Şuan bakıyorum Türk Telekom ciddi anlamda fiyat bazında daha iyi. Vodafone'un en kötü tarifesi 70 TL kontratsız. TT'in ise 35 TL ve 5 GB internet. Şuan en alınası TT gibi.

• Türk telekom 5GB internet 1000 dakika, 1000 sms 35 TL daha ne istiyorsunuz anlamadım? Neresi pahalı şimdi bunun eskiye göre daha uygun bile.
    Ek olarak haftada iki gün internet ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 1 Nisan 2016; 23:53:55 >
  • Ya oha tt oha. 4GB + 750 DK 9 lira. 12 ay taahhütle ama olsun yuh. İnanmadim özellikle bayiye gidip sordum 9 ya 9. Şaka gibi. Ben zaten TT deyim 17 liraya 1 GB kullanıyorum lan. Yuh bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 1 Nisan 2016; 23:53:48 >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    3g paketi 4.5g ile kullanabilirmiyim diye soruyor, bende hem 2g hem 3g ve hem 4.5g de kullanabilirsiniz diye yazdım, peki nerde yanlışımız var ,siz dogru olanı yazınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şu kraldan fazla kralcılar bu konuyu terketsinler bi zahmet. Kapitalizmden nemalandığınız, karnınızın tok olduğu belli. Neden bu konuda yazıyorsunuz? Gölge etmeyin valla başka ihsan istemiyoruz. Küçük kapitalistler sizi. ( ne fazla kapitalist dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpella35

Valla şu kraldan fazla kralcılar bu konuyu terketsinler bi zahmet. Kapitalizmden nemalandığınız, karnınızın tok olduğu belli. Neden bu konuda yazıyorsunuz? Gölge etmeyin valla başka ihsan istemiyoruz. Küçük kapitalistler sizi. ( ne fazla kapitalist dedim)

Neyse biz gidelim siz protestolara devam edin kotaları arttırıp fiyatlarda indirim yaptırmayı başardığınızda bizi çağırında hep beraber 4.5G internetin tadını çıkaralım. 3G paketleri ilk çıktığında da bu tepkiler vardı ne oldu? 3G paketleri hala kazık utanmadan 100 MB paketi satıyorlar buna engel olabiliyor musunuz? Rakip olamadıktan sonra yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Belliki adamlar aralarında anlaşmış ve ödedikleri lisans bedelinin acısını kısa zamanda bizden çıkaracaklar. Bende ucuz olsun isterim aptal mıyım çok ödemeyi isteyeyim. Kapitalist adam ucuzu arar pahalı almayı istemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayet etmekle başlar herşey. Siz direk hadi harekete geçin fiyatlari düşürün yok harekete geçemiyorsanız susun modundasınız. Emeklemeden yürünmez. Şikayet etmek tepkinin ilk adımıdır. Bunu bilmek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

4G şebekesinde 3G hızında kullanırsınız yazmışsınınız. Öyle bişey yok. 4G de bulunulan bölgeye ve yoğunluğa göre hızlar değişken olur. 3G den daha hızlıdır. Ben mevcut tarifem ve önceki kotam ne ise aynısı ile 3G de ortalama 20 Mbit hız alırken 4G bandında 50 mbiti geçiyor. 3 mbit olan upload hızı 20 mbit oldu 4G ile.

Bu hızlar bile şuan düşük diyebilirim. Sisteme daha yeni geçildi. Şebeke alt yapısı daha iyi hale geldiğinde çekim gücü ile beraber hızlarda artacaktır.

Buradaki tek sıkıntı kotaların az ve pahalı olması.

Saygılar. .

• en azından her yerde çekmeye başladı 4.5 g parası olana güzel o fiyatlar ne öyle ??
  • TT Mobil için tarife yaptım kendime arkadaşlar araştırmaların sonucunda, 17-25 arasını ilgilendiriyor bilginize!

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/woops-internet-dolu-kampanya.aspx - ANA TARİFE

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/woopstan-bol-internetli-geceler-kampanyasi-faturali.aspx - TARİFE İÇİN GECE KAMPANYASI

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/4-5G-SIM-Kart-Kampanyasi.aspx - YENİ HAT ALANLAR VEYA NUMARA TAŞIYANLAR İÇİN 1 GB

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/turk-telekom-10gb-cepten-internet.aspx - 4.5 G DENEMEK İÇİN 10 GB HEDİYE

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/Internetin-Bizden-Kampanyasi.aspx - HAFTANIN 2 GÜNÜ HEDİYE

25 TL --> 400 DK 1000 SMS 4 GB (+7 TL YE 2 GB DAHA ALABİLİYORSUNUZ VE GECELERİ 3 GB İNTERNET HEDİYE) TOPLAM = 32 TL ---> 400 DK 1000 SMS 20 GB (10 GB VE YENİ HATLAR VEYA TAŞIYANLAR İÇİN 1 GB SADECE 1 AYLIK, DİKKAT!)

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    sinirsiz turbo 2gb paketi ve sinirsiz 2 gb paketi var bunlar max hız 43mbit ve max hız standart paket 7.2 mbit hız diyor bununla napcan 80-100 mbit hızlara varacanmi simdi???iyice ögrenmenizi dilerim benim kullandıgım paketin üst hız limiti max 7.2 mbit diyor 4.5g de asla 7.2 den fazlasını alamam adı üstünde 3g tarifesi diyor!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi de kullanırken bile şebeke sürekli 3G frekansında olduğu için şarj biteceği zaman 4.30 en fazla 5 saati anca görüyordum. Bugün 1-2 saat wifi gerisi neredeyse full 4G şebekesinde 2 diş çekmesine rağmen 6 saat gördüm. Az önce şarja taktım.

Ayrıca yarım saat kadar önceki test sonucu. Istanbul vodafone.

Bu mesaja eklenen görseller:

• bircancan B kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörden bahsediyorsunuz :) trcell ise susarım. Adamların her yerinden kazık çıkıyor. Ayrıca o 7.2 mbit değeri 3G için. Çift taşıyıcılı turbo internet yalanıda şebekenin en müsait olduğu zamanlarda yüksek hızlara çıkabiliyor.

Eğer bu tarifelerden birini kullaniyorsanız hali hazırda ve 4G şebekesine geçebiliyorsanız bir deneme yapmanızı öneriyorum.

Vodafone ve TT da böyle hız sınırı olan tarifelere denk gelmedim. Aylık 4 GB + haftalık 2 GB hediyeli Vodafone Red abonesiyim. 3G de en son 17 Mbit hız alırken şuan 50 Mbit alıyorum.

Saygılar. .

• http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/buyuk-internet-paketi?place=internet_category

hayaller 300 gb kota 20 tl gercekler 2 gb 40 tl.

turkcell efendi 500 liraya 300 gb kota veriyor.her ne kadar normal vatandaş için asiri pahali olsada internette yayın yapan bu isten para kazanan insanlar icin ideal gibi.

12 gbyi 20 tlye verse aynı hesaba gelir ama tabi parasi cok olmayanı daha cok somurmek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 2 Nisan 2016; 1:11:37 >

• hacı sen bize 3G 6 8 GB Ver 4,5 senin olsun...
    Aldığın ihalenin A sını vatandaşa yansıttıktan sonra....
    Ben FB CR VE Messiyi getiremez isem vatandaşlıktan çıkarım..
    Maç bileti kale arkası 5bin ytl kafası ile.
    Transferin parasını oradan çıkaracağım.
    80 LERE döndük baba bu ne ya
    Bu millet gprs kavramı ile Güneydoğuyu kalkındıracak meblağ akıttı...
    Yönetime el koymanın bu işin derininin gizlenmiş hali midir bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 2 Nisan 2016; 1:16:59 >
  • Arkadaslar 3G ile 16 gb civari internet harciyordum aylik yil geneli ortalamasinda.

Turkcelli aradim 15gb paketle devam edeceksiniz taahhut geregi. Ek paket veremiyoruz 4.5g ile henuz. Dikkat edin asmayin. 4.5g ile cabuk biter internet dedi.

3g ile 15gb harciyorsan sana 4.5g de 15gb yetmeyecek dedi universiteden arkadas. Henuz turkcell 4.5g ye bitince devreye girecek bir ek paket koymadi dedi.

Ne yapmam gerekiyor fatura soku yasamamak icin ? Gercekten durum boyle mi ?

• 6 gb 59 TL şaka gibi rezalet

İsterse milyon indirme hızı olsun ne indirecen bu kadar kota ile
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.