Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vict0ry

6 gb 59 TL şaka gibi rezalet

İsterse milyon indirme hızı olsun ne indirecen bu kadar kota ile

4.5g ile 6 gb hemen biter....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon eski model kafam rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi bimcell 5gb interneti konuşma smsde var 28 lira

• Operatör sırası değişti artık
    1.Turkcell
    2.TürkTelekom(Avea)
    3.Vodafone

• yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

Turkcell isterse 100 gb ı 10 tlye versin tecavüzcü severlerle işim olmaz..

bu mevzu cok donuyo ne bu olay bı anlatsana
  • 4g olayı suan kı 1 2 3 ve 4 gb altı paketlerde cok kotu rezalet durum kotayı mazallah anında emiyor, operatorlerın en az 6 gb veya 8 gb olup ucretı ise makul sevıyeler mesela 30 tl ındırıp teklıfler sunmalı ki 4g'nın tadına varalım şimdilik askıda kalacak bnm ıcın paket konusu, ama sebeke konusunda acayıp iyileştirmeler var inkar edemeyız ben bugun adana/merkez oturuyorum baz ıstasyon sınyalı ne cok yakın ne de cok uzak ama inanın saglıklı gelıyor 3G oranla telefona ve asu değerim önceleri 10-16 arası idi 3G'de ama 4G asu 45-55 arasında gidip geliyor batarya daha da arttı 4g şebeke modunda tek olumlu yan bunu goruyorum 4g için
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Bir gün bir arşiv yapacağım, film dizi oyun Vs. Fatura kesim tarihine bir gün kala alacağım 300gb lık paketi. 500/30=16,66 liraya bir gün acısını çıkaracağım. Yerken çikolatayı veya pastayı eline yüzüne bulaştıran çocuklar gibi!

• quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

quote:

Ön yargılı vatandaşların karalama kampanyası işte. Neymiş malum vakıf ile aynı bilmem neye birlikte sponsor olmuşlar. O vakıftan bir zat öyle olaylara girmiş. Turkcell sanki o herife sponsor olmuş. Boş işler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

quote:

quote:

Ön yargılı vatandaşların karalama kampanyası işte. Neymiş malum vakıf ile aynı bilmem neye birlikte sponsor olmuşlar. O vakıftan bir zat öyle olaylara girmiş. Turkcell sanki o herife sponsor olmuş. Boş işler...

sen de 1 kereden bir şey olmaz diyorsun demek allah korusun senin çocuğunun başına gelirse sen öyle dersin o zaman ama emin ol ben senin çocuğunun hakkını savunurum gerekirse

• budu77 kullanıcısına yanıt
    hocam telefondan internet kullanımı alışkanlığınızı değiştirmez ve her zamanki rutinlerinizi tekrarlarsanız kotayı aşma gibi bir durumunuz olmaz, şöyle düşünün eskiden sürahiyi musluktan 1 dakikada dolduruyordunuz şimdi 30sn de dolduracaksınız ama dikkat edin sürahiniz aynı, boyutu değişmedi. siz musluktan akan suyun akışı hızlandı diye sürahiyi büyütürseniz haliyle kotayı aşmış olursunuz. umarım verdiğim örnek işe yarar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen de 1 kereden bir şey olmaz diyorsun demek allah korusun senin çocuğunun başına gelirse sen öyle dersin o zaman ama emin ol ben senin çocuğunun hakkını savunurum gerekirse

Nereden çıkardınız acaba bir kereden bir şey olmaz diye düşündüğümü? Allah korusun kimsenin veya kimsenin çocuğunun başına böyle şeyler gelmesin. Ben çok açık bir şekilde düşüncemi açıkladım. Bir daha okuyun lütfen. Bu şekilde gereksiz yere sadece beyinlerimizi meşgul ediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nereden çıkardınız acaba bir kereden bir şey olmaz diye düşündüğümü? Allah korusun kimsenin veya kimsenin çocuğunun başına böyle şeyler gelmesin. Ben çok açık bir şekilde düşüncemi açıkladım. Bir daha okuyun lütfen. Bu şekilde gereksiz yere sadece beyinlerimizi meşgul ediyoruz.

Tecavuzun allah katinda cezasi cehennemdir. Yapana omur muebbet hapis verilmeli. Ama gorunen o ki korunuyorlar bazi kisiler tarafindan tecavuz edenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode Ben bu forumun üyelerinden objektif bir eleştiri yapmasını beklerdim. Ne kadar küçük beyinli insanlarla dolup taşmış ortalık. Adam gelmiş ne doyumsuz halksınız diye yorum yapmış Bir diğer üstün zekalı TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ adam da bu fiyatlanma normal kotalarda çok iyi yazmış. Ulan Süper Zekalı Harika arkadaşlarım... Nerdeyse tüm teknoloji kanalları ve yazarlar bariz bir biçimde alay etmekte şu anki fiyatlanma ve paketlerle, siz hangi dünyanın teknolojisinden bahsediyorsunuz ? Tüm GSM operatörlerinin bahsettiği ne hız, ne kota, ne de fiyatlanma imaları-açıklamaları gerçekleşti! Öyle bir reklam tanıtım yaptılarki insanların aklında oluşan en kötü senaryo şuydu: En azından 50-70 arası hız alır, şu anda kullandığımız 20-30TL aralığındaki 1-2gblık paketlerimiz 8-10gblara çıkar. İnsanlarda bu beklentiyi oluşturan tüm GSM yetkililerini KINIYORUM. Yazık yaptığınız o reklamlara yazık, dürüstülüğünüz nerde ? Adamlık nerede ? Türk halkının içinden kopup o firmalra yönetici olmuşssunuz ve hiç sıkılmadan YALAN reklamlarla insanları değişik beklentiler içerisine sokuyorsunuz. Şimdi sorarım ben size, 4,5g teknolojisini en alt limitlerde dahi kullanacak olsak 4,5g hakkını verebilecek kotamız kaç gb olmalı ? 8-10gb :))))) 50tl paket yapıp içinede 25gb koysalar yine kullanılmaz bu teknoloji. Biz şu anda 3g bile hakkıyla kullanamıyoruz! Yapılan röportajlarda farkettiyseniz tüm yetkililer sorulan sorulara çok uzak cevaplar verdi. Kota ne oalcak fiyatlanma ne olacak sorusuna verilen cevapları ortaktı Bizim vizyonumuz eee...... Bizim misyonumuz eeee....... Yalancı herifler.
    Bu fiyatlara gülmek, kızmak, bağırmak, bolca eleştiri yazmak vs haricinde buradakilerin yapabileceği pek birşey yok. Ben size tepki olsun diye değil olaya farklı bir açıdan bakabilmenizi sağlamak için bu mesajımı yazıyorum ve forumdakilerede genel yazıyorum lütfen dostça yazdığımı biliniz. Biliyorsunuz bizim hükümette herkesi kınıyor bolca bağırıyorlar ve şiddetle kınıyorlar bir işe yarıyor mu? Ay bizi kınadılar diyerek diğer ülkeler yaptığından geri kalıyor mu? İşte bu ticarette o hesap. Size şöyle bir örnek vereyim o AVMlerdeki çoğunuzun satın aldığı 80 liralık bir gömleğin maliyeti 17-20 lira arası, 49.90 liraya satılan t-shirt çoğunun maliyeti 8-10 lira arası, 179.99 liralık kot pantolonun maliyeti 25-35 lira arası ama size 5 katı fiyata afedersin kaktırıyorlar bunuda şaşalı kampanyalarla kapı önüne koydukları boyum kadar %70e varan indirim etiketiyle ittiriyorlar. Buradaki arkadaşların gençlerin en büyük ihtiyaçlarından biri internet bunu biliyoruz. Bu sebeple bu fiyatlar onları çok kızdırıyor. Pekiyi aldığınız otomobil nasıl? Yarısından fazlası vergi değil mi? Şimdi buradaki tepkili topluma mesajım şu: önünüzde iki yol var ya tepki yapıp internet paketlerini iptal edip hiç kullanmayacaksınız ve etkisini bekleyeceksiniz bakalım operatörler sizi sallayıp indirime gidecek mi. Ya da mevcut en uygun paketi seçip onu çok idareli kullanmaya devam edeceksiniz. Mesela opera turbo gibi browserlar kullanıp tasarruf modunda nette gezebilirsiniz videoları bile boyut küçülterek açıyor. Yüzlerce tepki mesajı yok kan emiciler yok kazıkçılar ee sizi koyalım o koltuklara bakalım ne değişecek? Bu 4.5G daha yepyeni bir hizmet adamlar çuval dolusu para ödediler. Sizler ise istiyorsunuzki evdeki internetten daha ucuz olsun. Bir defa evdeki kablolu net bile 75 GBtan sonra 2-3 GBa iniyor yerlerde sürünüyor. Tam sınırsız alsan 500 liradan başlıyor. Evdeki netin bile iyisi 500 lirayken 50-120 lira arası mobil paketlere kol gibi, tecavüz gibi mesajları yazmak nedir? Adamlar belliki aralarında anlaşmış benzer fiyatlara satıyorlar ne yapacaksınız? Rakip operatör kurup ucuz fiyat mı çekeceksiniz bunun için önce ihaleye girip lisans almanız gerekiyor tabii 300-400 milyon dolar ödeyerek. Burada operatörleri savunmuyorum bende ucuza ve hızlı internet isterim ama biraz objektif düşünün. Belli bir miktardan sonrası mobil internet lüks tüketimdir ve lüks olan pahalıdır. Eğer ihtiyaç derseniz evde işte herkesin interneti var onu kullanabilirsiniz yok ben her yerde nete giricem diyen o parayı kuzu gibi ödeyecektir. Daha binlerce sayfa tepki mesajları yazacaklar ama adamlar bazı avrupa ülkelerinden daha hızlı internet getirdi elbette başlangıçta pahalı oalcak yaza doğru kendileride açıklama yapıyor ilerde daha büyük boyutlu paketler gelecek diye. Bırakında biraz piyasanın kaymağını yesinler. Harika bir ürün ilk çıktığında pahalıdır nasıl S7 modelleri ilk çıktığında kaç paraydı hızla fiyat iniyor bu da onun gibi birşey. Şimdi operatörlere saydırmaya devam edebilirsiniz bekli indirimler hemen gelir :) Edit: Çok uzun yazdım gaza gelmişim :) elbette fiyatları eleştireceksiniz bu en doğal hakkınız ama 3G ilk çıktığında da bu muhabbet yapıldı 3G paketleri hala kazık işte bende bunu diyorum boşuna bağırıp çağırıyoruz bu fiyatları bize gazlamaya devam edecekler.

Bi bitmediniz arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Hocam eğer ki güncelleme gelmiyorsa telefonu rootlayıp kendiniz firmware yükleyerek LTE güncellemesi kurmanız gerekiyor. Şimdiye kadar kendisi gelmediyse bundan sonra da gelmez sanırım. Size 5.0.2 güncellemesi geldi mi?

Yok bende 5.0.2 ama 4g lte programi ile sorunu hallettim. Su anda 4.5g kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

4G bizim neyimize, bizi hiç bişeye layık görmüyorlar. Herşey gelişmiş ülkelerin iki katı pahalı. Bir türk dünyaya bedeldir derlerdi, bunu mal anlamında dediklerini yaşadıkça öğrendim. Neyse, hangi tarafa domalalım

Bos yapma. Hayatinda kac defa yurtdisina cikip oradaki tarifeleri gordun?

• Biraz iyimser olacağım:3g gelince de aynı şey olmuştu bunda da aynı şey olacaktır bekliyorlardır internet kullanımı ne kadar artacak diye anlayınca ona göre tarifeler çıkacaktır.
    Bir an öyle düşündüm ama olmazsa
    Karikatürler çok fazla oldu kusura bakmayın

• Bu fiyatlar ve tarifeler ile 3g ile devam, sanırsın millet iş için tele konferans yapıyor , iki kedi videosunu daha hızlı izlemek için, yediği içtiği zıkkımın resmini facebook a koymak içn 3 g yeter zaten bizim millete.

• ..Turkcell Bilgisayar dan İnternet Paketleri..
    Kotalar hep 2ye katlandığı için fiyatlar gayet uygun...

https://m.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/faturali-hat?place=sub_menu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 2 Nisan 2016; 8:21:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine en uygunu avea :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.