Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4GB+ 1000SMS + 1000 DK KAMU MEGA ile yoluma devam 32 lira oduyorum sudan ucuz burdaki fiyatlara göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuyluUcanAtlet T kullanıcısına yanıt
    Hakikaten bu neyin kafasıdır. Almanyada tanidiklarim var ve benim kullandığım kamu mega tarifesine 33 lira verdigimi duyunca şaşırdı orada böyle bir tarife en az 45 Euro diyor. Millet ağzına dolamis bir Türkiye de internet pahalı diye ama aslı astarı yok kesinlikle.

• selamlar arkadaşlar. ben bir şey sormak istiyorum. hattım vodafone ve 4.5g uyumlu. telefonum ise samsung galaxy j1 2016. 4545'e "4bucakG" yazıp yolladım fakat "Telefonunuz 4.5G uyumlu olmadigi icin talebiniz isleme alinamamistir. 4.5 G uyumlu akilli telefon sahibi olabilmek icin sizi Vodafone Cep Merkezlerimize bekliyoruz" diye bir cevap geldi. telefonumun kutusunda 4.5g yazıyor. internette de telefonumun 4.5g ye uyumlu olduğu yazıyor. ben nerede hata yapıyorum acaba? bilenler cevaplandırırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Nereye uzanıyoruz?
  • Kampanya katiliminiz basari ile gerceklesmis olup Vodafone Supernet 4.5G teknolojisiyle uyumlu telefonunuzla internetin keyfini doya doya cikarmaniz icin,02.04.2016 09:06 itibariyle yurt icinde gecerli ucretsiz 6GBlik 4BUCAKG- 6GB internet paketi hattiniza tanimlanmistir. Paketinizdeki 6GBlik internet hakkini 02.05.2016 23:59:59 tarihine kadar 30 gun boyunca kullanabilirsiniz.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Mh arayin. Bu tarife pahali hattimi faturasiza ceviricem diyin. Bir gun sonra onay almak icin ariyorlar. Aradiklarinda yuzde 25 indirim teklif ediyorlar. 10 aydir 21 tlden kullaniyorum kamu megayi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun Tarifelere bak. LTE hızı Rusyadada alıyorum 4 gb ı 5 dolara geliyor. TR deki fiyatlar cok yuksek. Ayrıca Turkcell hattımı kapatıyorum. Bunlar millete tecavüze baslamıs artık. Ensar kesmedi demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Hakikaten bu neyin kafasıdır. Almanyada tanidiklarim var ve benim kullandığım kamu mega tarifesine 33 lira verdigimi duyunca şaşırdı orada böyle bir tarife en az 45 Euro diyor. Millet ağzına dolamis bir Türkiye de internet pahalı diye ama aslı astarı yok kesinlikle.

Turkiye de pahalı. Almanya'daki tanıdıkların yalan soylemıs. Ac bak alman tarifelerine. Ayrıca Almanya da asgari ücret 2000 euro.
    Pahalı kardesım. Turkiye de.

• Yeni dönemde Turkcell'in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyleyen Terzioğlu, müşterilere "Hızım arttı, kotam bitecek" sıkıntısı yaşatmak istemediklerini belirtti. Terzioğlu, “4,5G'ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” diye konuştu. Terzioğlu, müşterilerinin telefonlarının bozulması durumunda telefonlar tamir edilene kadar geçen sürede müşterilerini telefonsuz ve internetsiz bırakmamak için de yeni bir adım atarak 10 bin akıllı telefon aldıklarını kaydetti.

Müşteriye yeni vaadler

*4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok.
    *İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz.
    *Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız.
    *Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız.
    *Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.
    *Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

Alıntı : Haberin tamamı burada...

**** Şimi ben asıl bu Turkcell'in yapacağı yeni tarifeleri merak ediyorum.. İnşallah dediği gibi adam akıllı fiyatlar ve kotalarla yeni tarifeler bir an önce çıkar

• Online işlem merkezinde telefonunun ne görünüyor ona bir bakın önce cihaz doğru ise cim kartı çıkarıp tekrar takın mesajı deneyin son olarak müşteri hizmetleri ile görüşün
  • Vodafone'da çeyrek altın, yarım altın gibi tarifeler var.

2gb internet 500 dakika 1000 sms 23tl
    2,5gb internet 750 dakika 5000 sms 28tl
    + telsiz. faturasız hat bu.

4,5g açılıyor hattımda. 4.5g kullanırsam normal bu 2 2,5 gb kotadan gitmeyecek mi, e o zaman neden 1gb fazlası için 20tl fazla vereyim?

Faturalı hatlarda da belli paketlerle 3g kullananlar var diyelim bu 30TL bandında. 4,5g ile interneti kullanınca ayrıca 4,5g li bir kalem mi yansıyacak faturalara, neden mevcut kullanımdaki tarifede kalamıyor muyuz?
  • Boyle giderse ADSL modem devrini kapatacak telefonlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akk siz bi paket olsa fahiş fiyata da olsa almaya razıyım ama yok maalesef.

• çok pahalıda olsa çok yüksek gblar sunmaya başlamaları ileride akk hızını daha güzel düzeyde tutmaları açısından umutlandırıcı çılgın kampanyalar yapan turk telekom dan bekliyoruz da kendi ayağına kurşun sıkar mı orası şüpheli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 2 Nisan 2016; 11:34:51 >
  • Turk telekomda 3000 dakika 3000 SMS 8 GB internet 65 lirq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 3.5g tarifem de konuşma+mesajlaşma+2gb internet =25 tl.
    Şimdi aynı vodafone aynı tarife 30 tl ustu olmuş.
    4.5 g ne işe yaradı?
    H+ iyidir devam...

• ABD, Florida, Port Richey'de bir arkadasimin LTE hiz sonucu. Hala oralarda da tam oturmamis sistem yillar olmasina ragmen.
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Yeni dönemde Turkcell'in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyleyen Terzioğlu, müşterilere "Hızım arttı, kotam bitecek" sıkıntısı yaşatmak istemediklerini belirtti. Terzioğlu, “4,5G'ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” diye konuştu. Terzioğlu, müşterilerinin telefonlarının bozulması durumunda telefonlar tamir edilene kadar geçen sürede müşterilerini telefonsuz ve internetsiz bırakmamak için de yeni bir adım atarak 10 bin akıllı telefon aldıklarını kaydetti.

Müşteriye yeni vaadler

*4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok.
    *İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz.
    *Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız.
    *Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız.
    *Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.
    *Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

Alıntı : Haberin tamamı burada...

**** Şimi ben asıl bu Turkcell'in yapacağı yeni tarifeleri merak ediyorum.. İnşallah dediği gibi adam akıllı fiyatlar ve kotalarla yeni tarifeler bir an önce çıkar

Şahsen Turkcell dün memnun etti beni. Tarifemde 6GB vardı iki katına çıkardı 3 aylığına. sonrasında 10 GB olarak devam edecek hatta 6 TL daha ucuz olacak. 79 TL ye düşecek faturam. Ayrıca sene sonuna kadar TurkcellTVplus için ekstra 5GB , Bip ten görüntülü ve sesli görüşmek için sene sonuna kadar ekstra bir 5GB daha ve Akıllı Depoya foto yükleyebilmek için ekstra bir 5GB daha verdi. Daha ne diyebilirimki

• Saçma sapan fiyatlar, saçma sapan kotalar. Türkiye'nin 3.dünya ülkesi olduğu perçinlenmiş oldu. Dünyanın bir kez daha bize gülmesine vesile olan ve Türkiye'yi küçük düşüren GSM operatörlerinin ve BTK'nın Allah bin türlü belasını versin. Yeni teknolojiye geçince, madem fiyatlar yüksek olacaktı, kota olacaktı, 4G'ye yatırım için kaynak ayıracağınıza, 3G'yi bu vatandaşa daha ucuz, daha sınırsız nasıl sunarız derdine düşseydiniz ya. 3G'yi bile bir gün olsun, olması gerektiği gibi sunamadınız.

3G'nin hızından memnun olmayan mobil kullanıcı yoktu aslında, tek sorun kotayla sınırlandırılması ve yüksek fiyatlardı. GSM operatörleri ve BTK, enerjilerini daha kullanışlı 3G tarifeleri sunmaya harcasalardı, bu milleti daha çok mutlu ederlerdi. Saçma sapan fiyat ve kotalarla bu milleti saf salak gösterip de dünyaya rezil etmezlerdi. Aptal aptal kotalar, aptal aptal fiyatlar.

GSM operatörlerinin, ISS'lerin ve devletin anlayamadığı bir şey var; Bu millet çok yüksek hızlı internet istemiyor. Bu millet, çağın gereksinimlerini karşılayabilecek ve günümüz dünyasına uygun hızda olan internet hizmetinin, uygun fiyata ve kotasız olarak kullanıma sunulmasını istiyor. Bu kadar basit. Bunu anlamamak ya aptallık yada art niyetliliktir. Bu milletin rahat rahat kullanamayacağı bir teknoloji ile ilgili bu kadar şov yapmanında, bu millete en ufak bir faydası yoktur.

Bu topraklarda 4G'ye geçiş, belli ki bu milleti düdüklemek ve dünyaya rezil etmek için kurulmuş bir tezgah.

• Artık her yerde wi-fi var evde işte kafede neredeyse her yerde. Önemli olan çok yüksek hız sürekli download yapmak için değil ben siteler daha hızlı açılsın istiyorum. Bazıları 10 Mbit hıza tav siz idare edin ama bizim yüksek hız almamızs engel olmayın lütfen. 4.5G ile 175 mbit hız alıyorum ne işime yarıyor sayfalar şak fiye açılıyor beklemiyorum ve bu konfordan vazgeçmek istemiyorum. Öyle bir talep varki burada adeta 4.5G kapatılsın 3G devam etsin der gibi :) yav siz devam edin 3G ile ama bizim hızımızı kesmeyin lütfen cidden korkuyorum bunları turkcell okurda ulan bu millete 4.5 fazla 3G verelim sürünsünler der diye :) Tamam fiyatlar pahalı ama arkadaş hem mobi olacak hrm ucuz olacak bakın turkcell açıklama yaptı 3 ay sonra kotalar artacak zaten şu an kota kadar hediye verdiler tv hedşyesi depo hediyesbip mesajlaşma hedşyesi derken bana 34 GB kota verdiler 75 liralık paketime

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.