Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nyanaa

sonuç belli ilk başta fiyatlara ve kotaya tepkilere olacak sonra da millet paşa paşa kullanacak durum bundan ibaret

3g ye benzemez bu seferki durum. Milletin interneti 1 gunde bitince isyanlar başlar. Başlamazsa bu millet buna mahkumdur acik ve net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı başkan
  • almanyada günde 12 saat çalışsa biri aylık kazancı 4000 bin euronun altına inmez burda 12 saat çalşıyosun 1600 tl para alıyosun "omo olmonyodo oyno torofo 45 oro" diyo yav arkadaş bence bu millet gerçekten koyun gütmeyene salak derler
  • Bu soytarılığa karşı dik duruyorum ve ALMIYORUM, hatta kartımı bile değiştirmedim daha.Benim gibi biraz daha insan olabilse bu ülkede bunların ...
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Bari şunu 600 yap 700 yap nedir ya 500 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum ben bu milleti anlamyyorum adam tutturmu? kota kota kota

ya senin aylyk o elindeki cep telefonundan yapty?yn i?ler 10 birim ise nedir o? Youtube izledin bankacylyk yaptyn birkaç sayfa açtyn online oyun oynadyn film izledin.

4g den sonra i?i gücü olan hangi insan aly?kanly?yni de?i?tirir de bu 10 birimi 20 yapar arkada??

4g nin getirdi?i ?ey hyz arty?y ve konfordur ben yine her ay ortalama ayny gb i harcayacagim ama daha konforlu olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KissOfH3ll

almanyada günde 12 saat çalışsa biri aylık kazancı 4000 bin euronun altına inmez burda 12 saat çalşıyosun 1600 tl para alıyosun "omo olmonyodo oyno torofo 45 oro" diyo yav arkadaş bence bu millet gerçekten koyun gütmeyene salak derler

Ah benim popülist milletim ah. Nerede popülizm var hemen atlıyorsunuz. Hemen 2 kişi beğenmiş mesajınızı. Tamam Almanya zengin pekiyi o halde neden biz almanlardan 2 kat fazla para ödeyerek otomobil satın alabiliyoruz? Veya neden bizde cep telefonları daha pahalı? Neden bizde benzin daha pahalı? Hani biz onlara göre fakiriz ya? Çünkü devlet direkt vergi toplayamıyor mecburen dolaylı vergi toplama yöntemini seçiyor. Tartışma daha binlerce sayfa sürsün her gelen pahalı yazsın bakalım fiyatları indirebilecek misiniz izliyorum. Adamlar yüzlerce milyon dolar harcadı öyle pat diye hızlı ve bol mobil interneti adama yedirmezler hiç heveslenmeyin. Bakın ttnet 75GB kotalı internetle milleti 10-15 Mbit hızlarla evlerde süründürüyor daha evdeki internetten hayır gelimiyor ne mobilinden bahsediyorsunuz burası ortadoğu ülkesi Almanya değil.

• adamlar en iyi sütü sizden alıyorlar seni kaçırmamak için önüne yemi atacak tabii. ancak insanların bu durumdan memnun halleri bildiğin Stockholm sendromu yada adamın parası çok umursamıyor. çok olan buralarda konuşmasın bence laf yer boşuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızı 20 kat artırdık diyorlar(sözde), kotaları 2 kat artırıp bide fiyatları artırıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

adamlar en iyi sütü sizden alıyorlar seni kaçırmamak için önüne yemi atacak tabii. ancak insanların bu durumdan memnun halleri bildiğin Stockholm sendromu yada adamın parası çok umursamıyor. çok olan buralarda konuşmasın bence laf yer boşuna.

Çulsuz adamın mobil internetle işi en fazla 1-2 GB olur çok fakir olan pahalı telefonla lüks mobil internet peşinde koşacağına iş bulup adam gibi para kazanıp tadını çıkara çıkara harcamak varken oturup nereden beleş bulurum nasıl hile yaparda sınırsız net almaya çalışırım diye aranır durur. Buradaki gençlerin çoğu böyle değil mi? 25-30 yaşına kadar çalışmayıp iş beğenmeyip hiçbir şeyi kendine layık görmeyip evde oturmuyorlar mı?
    Her doğru söz söylendiğinde bu işaretleri görüyoruz arkadaş doğrular acıtır. evet ülkemizde internet pahalı ben diyorumki ne ucuz bana onu söyleyin patatesten başka ne ucuz? benzin ucuz mu otomobil ucuz mu elektrik ucuz mu? Bunlara ne gibi bir tepki veriyorsunuz otomobil fiyatları hakkında da bir tepki sayfası açıp doya doya yazın bakalım fiyatlar inecek mi?

4.5 hız testi forum sayfasında bile tartışma sürekli fiyatlar üzerinden gidiyor. Tüm forum sayfalarında olduğu gibi tek derdiniz var fiyat! Başka bir tartışma yok. Gir s7 forum sayfalarına hep fiyat tartışması başka dertleri yok. Ama çalışmaya geldi mi eleman arasın bol ücret verirsin kimse kendine o işi layık görmez. Masa başı iş olsun facebook PCde açık olsun telefonsa whatsapp açık olsun yata yata maaş alsınlar oh ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 2 Nisan 2016; 16:40:25 >

• Beyler ben sim kartımı değiştirmedim yani hala neredeyse iki sene önce verilen sim kartım var. Az önce lte kısmını aktif edip mobil ağı açtığımda ekranda 4g yazdı. Şimdi o yazan sembolik mi yoksa gerçekten 4g ye bağlanıyor mu ? Sim kartın muhakkak 4g uyumlu olması gerekiyor diyorlardı güya. Cihaz Desire 816.. ???
  • Merak ettiğim bir şey var. Ben telefonda kendi paketimden kullanırken 3G den okulda veya başka bir yerde WiFi ye bağlıyken 4.5g olarak kullanmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür??

• quote:

Orijinalden alıntı: Sibercikk

+18 İfşalar / Deep Web Gizli Belgeler Buradahttp://siberfrm.net/forum-18-ifsa http://siberfrm.net/forum-deep-web KOŞ

Operatörlerin bu milleti sömürmekte ne kadar haklı olduğunu anlıyorum şu yazıyı görünce.Size ne anlatsak boş...

• Cidden rezalet

• 3g yetiyor sen akk kaldır eğer başbakan olursam ilk işim akk kaldırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Yeni dönemde Turkcell'in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyleyen Terzioğlu, müşterilere "Hızım arttı, kotam bitecek" sıkıntısı yaşatmak istemediklerini belirtti. Terzioğlu, “4,5G'ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” diye konuştu. Terzioğlu, müşterilerinin telefonlarının bozulması durumunda telefonlar tamir edilene kadar geçen sürede müşterilerini telefonsuz ve internetsiz bırakmamak için de yeni bir adım atarak 10 bin akıllı telefon aldıklarını kaydetti.

Müşteriye yeni vaadler

*4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok.
    *İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz.
    *Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız.
    *Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız.
    *Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.
    *Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

Alıntı : Haberin tamamı burada...

**** Şimi ben asıl bu Turkcell'in yapacağı yeni tarifeleri merak ediyorum.. İnşallah dediği gibi adam akıllı fiyatlar ve kotalarla yeni tarifeler bir an önce çıkar

Şahsen Turkcell dün memnun etti beni. Tarifemde 6GB vardı iki katına çıkardı 3 aylığına. sonrasında 10 GB olarak devam edecek hatta 6 TL daha ucuz olacak. 79 TL ye düşecek faturam. Ayrıca sene sonuna kadar TurkcellTVplus için ekstra 5GB , Bip ten görüntülü ve sesli görüşmek için sene sonuna kadar ekstra bir 5GB daha ve Akıllı Depoya foto yükleyebilmek için ekstra bir 5GB daha verdi. Daha ne diyebilirimki

3 aydan sonra 10gb olarak sabitleneceğini sizi arayarak mı söylediler yoksa siz mi aradınız mh yi? Ben kaçmaz 39 dayım. 3gb netimi 3 aylığına 2 ye katlamışlar. Eğer 7 veya 8 gb net verecekseler 1 sene daha taahüt veririm 39 tl den. Taahhüdüm bu ay bitiyor.

• blizzard3 kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış anladınız ekşisözlükteki olayı sanırım bilmiyorsunuz. Ensar vakfından birinin çocuk tacizi sebebiyle turkcell hatları kapatma kampanyası yaptılar. Turkcell bu vakfa yardımda bulunuyormuş onlarda böyle tipleri desteklerseniz hattınızı kullanmayız diyor kısaca.
  • blizzard3 kullanıcısına yanıt
    Yahu sen daha olayı anlamamışsın,çık bi hava al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 2 Nisan 2016; 18:48:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    herşeyi sineye çeken kesime karşı söylediğin doğrudur. hele başımızdakileri %50 cesareti verenlere lafım burdan çok ağır kaçar, ancak internet sadece parası olanın değil fakirin işsizinde hakkı ihtiyacı oldu günümüzde. su gibi yokluğunda ihtiyaç duyarsın eğer dünyadan kopmadıysan. şahsen kendim uyguladığım ve çevremde göremediğim şey özgürlüğümüze, paramıza, demokratik kanuni haklarımıza dokunulduğunda en azından internet ortamında tepkimizi koymak, imza kampanyalarına katılmak, en önemlisi almayarak, kullanmayarak tepki vermek olmalı. malesef dışarda toplanıp tepki vermeye korkar olduk artık başımızdaki faşit sayesinde.ama protestonun etkilisi alma kullanma kullandırtma göz göre göre hakkından fazlası isteniyorsa.
    burda fakirde orta direkte zenginde laf koymalı. kusura bakma çalışıp 5bin maaşın var diye yediğin kazığa razı gelmek hala enayiliktir ama oda onun hakkı.
    cebinizi korumak için satın alırken avantaj yaratıyorsan öndesin ve ayakta kalırsın. bu firmalar için nasıl önemli ise(hele günümüzde) evde bireyler için dahada önemli.
    zaten bu zamanda bunu yapmayanın ya kafa basmıyordur yada hazır para yiyen zengindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maşallah kol gibi.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.