Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

Akp olmasaydı yaşayacak vatanımız olacak mıydı acaba adamlar 80 senede yapılanların 10 mislini 13 senede yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirzafuat

Almayın boykot edin abi 3GB paketmi olur en az 50GB paketlerle başlamaları lazımdı.

Evet internet hızlı diye 50gb tan başlamaları lazımdı değil mi ? Hayır kardeşim anlamadığım şey şu sen internet hızlandı diye kullanma gereği duyuyorsan sorun sende bence hani işi için alan adam 3g ikende alıyordu şimdide alır onun için farkeden birşey olmaz çünkü ticari boyutu var olayın yalnız senin gibi hemen iniyor diye 3-4 tane daha oyun indirmek için hunharca hesap açıp hunharca cevap yazanlar yüzünden ülke bu halde zaten...

Şu misal bir video izlerken sen sıkılıp kapatmak istediğinde çooktan video dolmuş olacağından internet paketin kolaylıkla biter bunun için katılıyorum internet paketleri elbette artmalı lakin 3gb tan 50gb ta hayır yani bi faydan yok zaten ülkeye , bari şebekeyi meşgul etme değil mi
    Her türlü internet kotaları artmalı , fiyatlar düşmeli biz bunu zaten biliyoruz sürekli söylüyoruz lakin arkadaş lütfen üstteki gibide olmayın kendinizi güldürmeyin ondan sonra firmalar ciddiye tabi almaz ...

• Beyler lg g3 ile turkcell hat kullaniyorum. Turkcell hesabim uygulamasinda simkartinizda cihazinizda uyumlu diyor ancak sebeke ayarlarinda 4g yada lte secenegi cikmiyor. Sadece gsm ve wcdma secekleri var. Yani 2g ve 3g var 4g yok. Sorun ne olabilir fikri olan var mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

quote:

Orijinalden alıntı: mirzafuat

Almayın boykot edin abi 3GB paketmi olur en az 50GB paketlerle başlamaları lazımdı.

Evet internet hızlı diye 50gb tan başlamaları lazımdı değil mi ? Hayır kardeşim anlamadığım şey şu sen internet hızlandı diye kullanma gereği duyuyorsan sorun sende bence hani işi için alan adam 3g ikende alıyordu şimdide alır onun için farkeden birşey olmaz çünkü ticari boyutu var olayın yalnız senin gibi hemen iniyor diye 3-4 tane daha oyun indirmek için hunharca hesap açıp hunharca cevap yazanlar yüzünden ülke bu halde zaten...

Şu misal bir video izlerken sen sıkılıp kapatmak istediğinde çooktan video dolmuş olacağından internet paketin kolaylıkla biter bunun için katılıyorum internet paketleri elbette artmalı lakin 3gb tan 50gb ta hayır yani bi faydan yok zaten ülkeye , bari şebekeyi meşgul etme değil mi
    Her türlü internet kotaları artmalı , fiyatlar düşmeli biz bunu zaten biliyoruz sürekli söylüyoruz lakin arkadaş lütfen üstteki gibide olmayın kendinizi güldürmeyin ondan sonra firmalar ciddiye tabi almaz ...

Yazdıkların kendi içinde dahi çelişiyor. Senin tek görevin var talep etmek, sen talep edeceksin ki karşındaki harekete geçsin. Kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi. "Yok sağ olun bu kadar yeter zarar edersiz sonra yazık olur." dersek sırtımıza daha çok binerler. Kimin ülkeye faydası olup olmadığını sen bilemezsin, sana tavsiyem böyle iddalı laflarla ortalıkta gezme. Değil 50, 100 200 talep etmezsen sana 5 bile vermezler. Padişahlıktan kalma bu kulluk anlayışı bizim dna'mıza işlemiş. İngiltere'de kadınlar seçme hakkı için kendilerini kralın atının önüne atarken, bizim kadınlarımız hiçbir şey talep etmeden bu hakkı aldı. Bizde halk hiçbir zaman bir şey istemiyor, tepeden ne verirlerse Allah razı olsun deyip yoluna bakıyor. Bu kafanın değişmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

Akp olmasaydı yaşayacak vatanımız olacak mıydı acaba adamlar 80 senede yapılanların 10 mislini 13 senede yaptılar.

AKP olmasa dünya olacak mıydı, dünya AKP için yaratıldı değil mi?

• şu an türk telekom faturasız pakette en uygunu hangisi arkadaşlar? en az 2 gb net istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incendies

ensar vakfına düşmüş çocuk gibi hissediyorum kendimi bu fiyatları gördükten sonra

Yaptığın benzetme hiç komik değil hiç hoş da değil..

• Bende bi sıkıntı var herhalde.4.5G, 3G'den daha yavaş

• niye islamcıların çocuk tecavüzlerine destek mi oluyorsun? niye rahatsız oldun?

• Turkcell 2000dk 50gb paketine geçtim. Artik wifi yi kolay kolay açmam heralde. Evdeki interneti bile kapatabikirim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Beyler lg g3 ile turkcell hat kullaniyorum. Turkcell hesabim uygulamasinda simkartinizda cihazinizda uyumlu diyor ancak sebeke ayarlarinda 4g yada lte secenegi cikmiyor. Sadece gsm ve wcdma secekleri var. Yani 2g ve 3g var 4g yok. Sorun ne olabilir fikri olan var mi??

Sanırım 3845#*855# tuşlayıp gizli menüye gireceksiniz,ordan LTE only seçip devam edeceksiniz,ordan modem settings seçin,açılan menüde RAT selection seçin. Çıkan menüde seçeneklerden dilediğinizi seçin
  • Vodafone en rezil hizmete en pahalı fiyatlandırma kafayı yemiş bunlar

• General. kullanıcısına yanıt
    hangisi vodafone ise sorun ondan olmalı 70mbps üzeri hız gösteren görmedim...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Operatör TTelekom. Lte yazısı falan çıkmıyor, yine 3G yazıyor, anlamadım gitti.

• quote:

Beyler lg g3 ile turkcell hat kullaniyorum. Turkcell hesabim uygulamasinda simkartinizda cihazinizda uyumlu diyor ancak sebeke ayarlarinda 4g yada lte secenegi cikmiyor. Sadece gsm ve wcdma secekleri var. Yani 2g ve 3g var 4g yok. Sorun ne olabilir fikri olan var mi??

Hiç uğraşma. Linkteki apkyı yükle ve cihazı yeniden başlat tamamdır.

http://lgdestek.net/lte-config-guncellemesi-almayanlar-uzulmesin/

Edit. Sorunun nedeni cihazının paralel ithalat olduğu için lteconfig güncellemesini alamaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Nisan 2016; 1:33:41 >

• Peki birşey sorcam yanlışmı düşünüyorum ingilteredeki tarifelere bakıyordum kendim için olanını ayarladım onların kuruyla 22 pound tl olarak düşünsek haksızlık değilmi bune kazık fiyatlar hep düşünmüşdür kendi paramızla düşününce iyi geçiriyolar diye yanlışmı ?
    Bize gelince zaten euro pound üzerinde fiyatlar var
    Kur bazında 88 tl oluyor ama onların kazançlarına göre 22 pound birşey değil bence ?
    75% relevant
    12GB
    data
    600
    minutes
    12 months
    contract
    £22.00
    a month

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 3 Nisan 2016; 4:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

4G bizim neyimize, bizi hiç bişeye layık görmüyorlar. Herşey gelişmiş ülkelerin iki katı pahalı. Bir türk dünyaya bedeldir derlerdi, bunu mal anlamında dediklerini yaşadıkça öğrendim. Neyse, hangi tarafa domalalım

Hocam boş konuşmayın şuan amerikadayım 5gb lik telefon tarifesine 55 dolar para ödüyorum o da 150 tl den fazla ediyor. Türkiyeyi karalamak için bu kadar saçma yorumlarda yapmayın gelişmiş ülkelerden gerideyiz falan. tamam gerideyiz kabul rezalet hatta ama amerikadaki fiyatlar böyle he alım gücüne bakınca bi tarafta 55 birim para diğer taraftan 55 birim para gibi görmek alzım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: azbuze

Hem 4g hız artisligi yap hem akp ye çamur at. Akp olmasaydı alırdın sen o telefonu ve 4g yi..nankörlük diz boyu

akp olmasaydı şu an doğudaki asker ve polisler rahat rahat aileleriyle sevdikleriyle görüşebileceklerdi

Övündüğü şeye bak 200 kusur ulkeden sonra 4g ye gdciyorjz biraz geç kalmadık mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Hiç uğraşma. Linkteki apkyı yükle ve cihazı yeniden başlat tamamdır.

http://lgdestek.net/lte-config-guncellemesi-almayanlar-uzulmesin/

Edit. Sorunun nedeni cihazının paralel ithalat olduğu için lteconfig güncellemesini alamaması.

aynı şey note 3 neo sm-n7500q için yapılabilir mi? turk telekom 4.5g destekliyor diyor ama lte veya 4g yeri yok telefonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: General.

4G bizim neyimize, bizi hiç bişeye layık görmüyorlar. Herşey gelişmiş ülkelerin iki katı pahalı. Bir türk dünyaya bedeldir derlerdi, bunu mal anlamında dediklerini yaşadıkça öğrendim. Neyse, hangi tarafa domalalım

Hocam boş konuşmayın şuan amerikadayım 5gb lik telefon tarifesine 55 dolar para ödüyorum o da 150 tl den fazla ediyor. Türkiyeyi karalamak için bu kadar saçma yorumlarda yapmayın gelişmiş ülkelerden gerideyiz falan. tamam gerideyiz kabul rezalet hatta ama amerikadaki fiyatlar böyle he alım gücüne bakınca bi tarafta 55 birim para diğer taraftan 55 birim para gibi görmek alzım

Bence oraya gore iletisim cok ucuz :) 2011 de ordaydim be once at&t kullaniyodum ama onun icine dolar yukleyip onu harciyodun ve pahaliya geliyodu daha sonra t-mobil kullanmaya baslamistim yanlis hatirlamiyosam 20 dolara 1 ay konusma ve mesajlasma veriyordu 2200 dolar kazanca gore 20 dolar cok iyiydi net hic kulanmadim ona bise soyleyemiyecem ama bex philadelphia daydim cogu cadde veya sokakta wireles vardi yada herhangi bir evden baglanabiliyordum taratinca rahatlikla diyeceksin 2200 dolar degilde 2200 tl kazandigini dusun oyle cevap ver diyeceksin tamam ama burda her butce 2200 tl degil ama orada neredeyse herkesin kazanci bukadar hatta yan komsum mexica liydi issizlik maasi 1500 dolara yakin aliyodu peki isimi neydi hirsizlik :D adama su lazim diyodum bulup geliyodu 25 dolara bisiklet almistim

Bu arada diger forum uyesini elestirine karsilik yazmadim bunlari

Gerçi şöyle de bir şey var biz 5 arkadaş aile paketi denilen bir şey yaptık t mobile ile. 5 kişi b irleşiyosunuz kişi başı ortalama 50 dolar aylık ödeyerek sınırsız paket var. şuan sınırsız internet sınırsız sms ve dk var. bu paket türkiyeden geldiğim için pahalı 3le çarpınca 150 tl ediyo. türkiyede ben 24 tl ye aveanın 2 gb paketini kullanıyodum nerdeyse 8 katı pahalı ama alım gücüne göre hesaplayınca çok avantajlı. hız kesimi de yok geçen ay 20gb sırf telefondan harcadım ve 50 dolar alım gücüne göre çok çok uygun türkiyede de 50 tl ye böyle bir paket olması lazım kİ millet hesaplı desin biz 5 arkadaş yaptık orda her aile en aznıdan 2 çocugu olan 4 kişiilik bir ailede bu paket vardır %100

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.