Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Faturalıya ek paket şeklinde var hocam.

Teşekkür ederim sıcaklığını hemen yitirdi o zamn :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için yeterli bence :) şöyle ki zaten 3 gb paketim var. Bu bana 15 20 gün rahat yeter. Yetmediği yerde bu paketi alıp gün bazlı ücretlendirme ile 10 gün için 4 gb i 6.5 7 liraya elde edilir ki bence yeterli :)

• Benim konuşmaya ve SMS'e ihtiyacım yok, en uygun fiyatlı internetli(en az 1GB) FATURALI tarife hangisinde? Hattım şuan TürkTelekom'da ve esnaf tarifesi(veresiye 1000) kullanıyorum. Evimde kendi adıma sınırsız TTNet ve sabit telefon(Ev Avantaj 100 dört dörtlük tarifesi) da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 3 Nisan 2016; 15:35:07 >
  • Kotalara ve fiyatlara bak resmen komedi dalgaya alıyorlar bizi, :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom'daki veri bağlantısı sunan tarifeleri biri açıklayabilir?

• arkadaşlar şuan türk Telekom 4GB + 1000dk paketi - 36 TL 'ye kullanıyorum bu hafta kontratım bitiyor.her sene 1yıl daha kontrat adı altına %15 indirim yapıyor bunlar 1 hafta sora kontrat bitiyor . bimcell 5gb + 600dk - 28tl olan faturasıza geçmeyi düşünüyorum aradım telekomu hattımı faturasıza taşımak istiyrum dedim neden dedi başka operatöre taşıma yapıcam dedikten sora isterseniz %10 indirim yapalım vs dedi istemiyorum dedim kayıt oluşturdu sonra aranıcaksanız dediler kapattım.

teklif ettikleri %10 hariç indirimmioluyor kontratla +15 mi veriyorlar ? bilgisi olan varmi 4-5 aylığına bimcel'e geçebilirim. 4yıldır türk telekomdayım ama düzgün tarife yok hepsi pahalı hem adsl + sabit hattımda var türk telekoma

5gb +1000dk +1000sms - 35tl olan paket bize verseler veya o civardaki paketleri iyi olurdu
  • quote:

Benim için yeterli bence :) şöyle ki zaten 3 gb paketim var. Bu bana 15 20 gün rahat yeter. Yetmediği yerde bu paketi alıp gün bazlı ücretlendirme ile 10 gün için 4 gb i 6.5 7 liraya elde edilir ki bence yeterli :)

Hocam peki bana tavsiye edebileceğiniz bir tarife varmı halihazırda vodafonluyum hattımı taşıyacağım?

• Babamda bugün saat 12.30 gibi Turkcell 4.5 G ye geçti ancak Servis yok diyor. Zamanla mı açılıyor yoksa başka bir çözümü var mı ? (Bende böyle bir sıkıntı olmamıştı.) Telefon Iphone 5s.
  • Ulan reklamını yapmışın 4.5 G 3Gnin 10 katı hızlı diye. Madem öyle en düşük kotanı artır 10 kat. 2GB kotanı yap 20GB. Bırak 20yi 10 bari yap minimum standart olsun. Hangi devirde yaşıyoruz be abicim. Kan emici sömürgenler bunlar işte.

• Beyler turkcell in 4 gb sınırsız interneti kalktı mi?

• Avea ve sabit hatlarla sınırsız konuşma sınırsız sms diğer yönlere 600 dk

3 gb ile 45, 6 gb ile 55 lira. Ben 3 lük olanı kullanıyorum.

• Bir de bol ve hızlı tarifelerine bakın isterseniz 1000 dk 1000 sms ve 3 5 7 gb lik şekilleri var.

• 30 35 liradan fazla vermekte istemiyorum en uygun bimcell gibi görünüyor, teşekkür ederim :)
  • Pttcell gurur tarifesi vardı katılım süresi doldu mu bilmiyorum. Yeni hat tesisi no taşıma için 12 ay 1 er gb ile 3 gb net 1250 dk/sms veriyordu 19 liraya.

• quote:

Pttcell gurur tarifesi vardı katılım süresi doldu mu bilmiyorum. Yeni hat tesisi no taşıma için 12 ay 1 er gb ile 3 gb net 1250 dk/sms veriyordu 19 liraya.

BAya iyiymiş, araştıracağım teşekkür ederim :)

• Baktım da siz 24 liraya yararlanabilirsiniz. Evde tt net ya da tel varsa yine 19 A alabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri daha detaylı bilgi aktarır :)

• bi link alabilir miyim hocam?
  • http://www.pttcell.com.tr/kampanya/gurur-kampanyasi

• quote:

http://www.pttcell.com.tr/kampanya/gurur-kampanyasi

te?ekkür ederim :)

• Ha bilginiz olsun 4G de hız sınırlamaaı yok diye biliyorum. Ankara ulus gibi kalabalık bir yerde j5 gibi bir cihazla saat 17 civarında 96/36 görülebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.