Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke sadece ihale ucretlerini cikarsalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Benim konuşmaya ve SMS'e ihtiyacım yok, en uygun fiyatlı internetli(en az 1GB) FATURALI tarife hangisinde? Hattım şuan TürkTelekom'da ve esnaf tarifesi(veresiye 1000) kullanıyorum. Evimde kendi adıma sınırsız TTNet ve sabit telefon(Ev Avantaj 100 dört dörtlük tarifesi) da var.

Turkcell faturaliya gec
    YAPBOZ Tarifesi
    500dk sabit aliyorsun 23tl oduyorsun.

1gb 4tl
    2gb 7tl
    3gb 11tl
    1000sms 5tl

Bunlar ekstra. Istedigini alabiliyorsun. 1gb net aldin diyelim. 23+4tl = 27tl yapiyor. 2gb alirsan 23+7tl = 30tl
    Sms almana gerek yok zaten

• 1saat önce yeni sim kart aldım ama hala aktif olmadı ne zaman aktif olur acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell 6 tane paket çıkardı, 2-4-6-10-15-20 diye. 10 gb lik paketi almaya çalıştım 79 liraya, bana 95 lira fiyat çektiler! İçinde de (tv,müzik,bulut servisleri) yok. Neymiş yeni gelenlere veriliyormuş! Üçü zaten 30 lira ediyor. 16+30=46 lira niye fazla vereyim? İlle başka operatöre geçip geri mi gelelim? Bunları alamıyoruz, 3 tane kaldı geriye, 2-4-6 gb lik paketler. Bunlar da zaten hem ücretsiz servisler hariç ve hem daha pahalı paketler. Gencturkcell için de bir Paketleri yok daha. Şeytan diyor geç yine TT ye. Ama o da trende çekmiyor, kampüste çekmiyor yine deli oluyorum. Ben böyle işin...

• Benim bi genel paketim var aveada. 4.5g ye de gectim. Fazladan ucret gelir mi faturama?

• 20 liraya 10gb 500dk 500sms istiyorum İlgililere duyurulur. Yada 5gb versin o bitince 1 mbps sınırsız olsun ;)
  • _OxoskvA_ _ kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir değişiklik olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirmustafa

20 liraya 10gb 500dk 500sms istiyorum İlgililere duyurulur. Yada 5gb versin o bitince 1 mbps sınırsız olsun ;)

Ben onu 79 liraya istiyorum yine vermiyorlar

• _OxoskvA_ _ kullanıcısına yanıt
    Kotanı aşmadığın sürece hiçbirşey olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

ABD'de yaşıyorsan tl'ye çarpmayacaksın, 1$=1Tl. Ayrıca bu kadar dar açıdan olaya bakma, kişi başı milli gelir,yaşam standardı,teknolojiye ulaşabilirlik,özgürlük,adalet vs.Genel olarak bakacaksın. Hangi amerikalı bir tane telefon almak için, iki ay çalıyor, yada hangi amerikalı bir araba almak için 15-20 yıl çalışmak zorunda.vs vs

Cahil cahil konuşma zaten 2 mesajımda da 1 birim paranın 1 birim para olarak düşünülceğini ve alım gücünden bahsettim
  • Vodafoneden 4GB kaptık bakalım ücretsiz kampanyadan.Ama Yeni Tarifelere bakıyorum pusudayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5G'yi benim gibi bazı kullanıcılarda yüksek hızı sebebiyle kullanıyor. Turkcell'in yeni platinum paketlerinde ufak bir detay dikkatimi çekti:

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.

Eee ne anladım ben bu işten? Hızı 100 ile sınırlamak nedir? Zaten ttnet sürekli alt yapı çalışmaları yapıyor 4.5G oturana kadar ttnet evimize 100 Gbit bağlantıyı getirecek bunlar avuç dolusu para ödeyip alacağımız mobil pakete hız sınırı koymuş! Zaten sınırlamasa aldığım hız en fazla 150-170 Mbps kadar. Bunada sınır getiriyorlar 100 Mbps oluyor. Kısacası fiyatını sorun etmesende 4.5G'de de rahat yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: General.

4G bizim neyimize, bizi hiç bişeye layık görmüyorlar. Herşey gelişmiş ülkelerin iki katı pahalı. Bir türk dünyaya bedeldir derlerdi, bunu mal anlamında dediklerini yaşadıkça öğrendim. Neyse, hangi tarafa domalalım

Hocam boş konuşmayın şuan amerikadayım 5gb lik telefon tarifesine 55 dolar para ödüyorum o da 150 tl den fazla ediyor. Türkiyeyi karalamak için bu kadar saçma yorumlarda yapmayın gelişmiş ülkelerden gerideyiz falan. tamam gerideyiz kabul rezalet hatta ama amerikadaki fiyatlar böyle he alım gücüne bakınca bi tarafta 55 birim para diğer taraftan 55 birim para gibi görmek alzım

Amrika sanki ulkede onune gelen uyustrucu cekip kes gibi yasiyor. Sen ulkeni amerika degilde ingiltere gibi ulkelerle karsilastir

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Benim için yeterli bence :) şöyle ki zaten 3 gb paketim var. Bu bana 15 20 gün rahat yeter. Yetmediği yerde bu paketi alıp gün bazlı ücretlendirme ile 10 gün için 4 gb i 6.5 7 liraya elde edilir ki bence yeterli :)

Merhaba, bu günlük ücretlendirme hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bilfiğim kadarıyla aylık internet paketi alınıyor, 3 gün içinde bile bitirilse 3. gün sonunda iptal edilerek aylık ücret 10 a bölünerek çıkan miktar ödeniyor. Bir arkadaşım müşteri hizmetleriyle görüşerek yapıyorum demişti ama tam emin olamadım. Bu şekilde mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela diyelim fatura kesimine 10 gün kaldı. Aldığımız paket 30 liralık. Bize 10 lira ücret yansıtılıyor ve paket tam olarak tanımlanıyor. Ne kadar erken tanımlarsanız paketi o kadar çok ücret ödersiniz. Ben bu şekilde 15 liraya olan ekstra net paketini (avea için söylüyorum) 3 4 liraya alıyordum aon haftada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

4.5G'yi benim gibi bazı kullanıcılarda yüksek hızı sebebiyle kullanıyor. Turkcell'in yeni platinum paketlerinde ufak bir detay dikkatimi çekti:

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.

Eee ne anladım ben bu işten? Hızı 100 ile sınırlamak nedir? Zaten ttnet sürekli alt yapı çalışmaları yapıyor 4.5G oturana kadar ttnet evimize 100 Gbit bağlantıyı getirecek bunlar avuç dolusu para ödeyip alacağımız mobil pakete hız sınırı koymuş! Zaten sınırlamasa aldığım hız en fazla 150-170 Mbps kadar. Bunada sınır getiriyorlar 100 Mbps oluyor. Kısacası fiyatını sorun etmesende 4.5G'de de rahat yok!

Paket 100Mbit ama haziran sonuna kadar 4G için herkesin limiti kampanya adı altında 600Mbit

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5g-hizini-deneme-kampanyasi?source=CMS

• 4.5G büyük balon cikti. bukadar reklam yaptılar yok uçucaz , yok bilmem ne filan ama bakiyorsun tarifeler iyileşmesi gerekirken hala müşteri soyma derdinde firmalar.

hayvan gibi para kazanıyorsunuz zaten hala yok 1GB , yok 2GB dalga geçer gibi. neyleyim senın verecegin 4.5G hızı. istersen 9G ver yine boş ! bu zihniyet değişmedigi sürece gıdım ilerleme olmaz bu mobil tarifelerde.
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Kendinle çelişiyorsun. TL'ye çarpıp 150tl rakam veren sensin. Ayrıca, tanımadığın insanlara cahil demen hiç hoş değil, bişeyi savunacaksan tezinle karşı tarafı ikna et.Eğer bilgin yoksa fikir beyat etme, bu üslupla benimle diyaloğa girmezsen sevinirim.

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Ben de yollayınca desteklemiyor diye gelmişti çok garip valla.

• İngilterede arkadaşım 25 pounda cepten sınırsız internet 300 dk konuşma alıyomuş biz kotalarla uğraşalım adamlar kendi paralarına göre 16gb tı 16 pounda veriyor
    Sadece omu evden 150 megabiti 25 pounda sınırsız internet heralde biz bunu 2-5 yıl arası zamanda görürüz çokmu erken söyledim

10 gb 80 tl veriyorum içim yanıyo

Biraz ağır oldu bu konuya farkındayım ama yazmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 3 Nisan 2016; 22:57:00 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.