Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için teşekkürler. Umarım hazirandan sonrada hıza limit koymazlar çünkü yüksek hıza alıştıktan sonra aniden kısıtlanması insana çok koyuyor. Ben 150 mbitlerden acaba ilerde 200-250 olur mu derken 100 mbps ile kısıtlanması iyi olmaz. Bazı bölgelerde millet 20-30 mbps zor alıyor ama çok şükür ben 100den aşağı inmiyorum download yapacağımdan değil tarayıcıda hızlı sayfa açma derdindeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol paket yoksa yemişim 4.5g yi

Sınırsız paket istiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım 4.5g kullanımı için illa bu belirlenmiş tarifeleri mi kullanmak gerekiyor yoksa mevcut tarifelerimizde de 4.5g hızında bağlı kalabilecek miyiz?
  • 4.5G sizin istediğiniz doğrultusunda aktif olur cihaz ve sim kart uyumlu olsun ve 4G aktif olsun hayatınızda yeterli hocam tarife önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Securebay

Benim anlamadığım 4.5g kullanımı için illa bu belirlenmiş tarifeleri mi kullanmak gerekiyor yoksa mevcut tarifelerimizde de 4.5g hızında bağlı kalabilecek miyiz?

4g açınca mevcut paket 4g hizinda kullaniliyor, yeni paket gerekli degil. hatta eski paketler o yuzden ikiye katlandi 3 ay icin
  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    100 ya da 150 megabitten sonrası için ek ücret isteyebilirler. Şimdi milletin ayağı alışsın hesabı muslukları gevşek tutuyorlar. Baştan sınırlayacağız deseler 300megabit üstü cihazları satacak kimse bulamayabilirler.

Sistem oturmaya başlayınca sınırlamalar da gelecektir. Çünkü tüm kullanıcılara son hızda bağlantı sunmak ciddi altyapı yatırımı gerektirir. Yoksa kalite düşer. Bizimkiler de kaliteyi düşürmemek adına hız sınıfları yaratarak durumu idare edeceklerdir. Kolay yoldan kazanmak varken uzun yola tenezzül etmez bizimkiler.

Kısaca bir normal 4.5g olur, bir de Turbo 4.5g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Nisan 2016; 9:04:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g ye geçtik ama hızlar 3g gerçek hızına bile yaklaşmıyor. speedtest 25 max indirme hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Yeni dönemde Turkcell'in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyleyen Terzioğlu, müşterilere "Hızım arttı, kotam bitecek" sıkıntısı yaşatmak istemediklerini belirtti. Terzioğlu, “4,5G'ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” diye konuştu. Terzioğlu, müşterilerinin telefonlarının bozulması durumunda telefonlar tamir edilene kadar geçen sürede müşterilerini telefonsuz ve internetsiz bırakmamak için de yeni bir adım atarak 10 bin akıllı telefon aldıklarını kaydetti.

Müşteriye yeni vaadler

*4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok.
    *İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz.
    *Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız.
    *Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız.
    *Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.
    *Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

Alıntı : Haberin tamamı burada...

**** Şimi ben asıl bu Turkcell'in yapacağı yeni tarifeleri merak ediyorum.. İnşallah dediği gibi adam akıllı fiyatlar ve kotalarla yeni tarifeler bir an önce çıkar

Şahsen Turkcell dün memnun etti beni. Tarifemde 6GB vardı iki katına çıkardı 3 aylığına. sonrasında 10 GB olarak devam edecek hatta 6 TL daha ucuz olacak. 79 TL ye düşecek faturam. Ayrıca sene sonuna kadar TurkcellTVplus için ekstra 5GB , Bip ten görüntülü ve sesli görüşmek için sene sonuna kadar ekstra bir 5GB daha ve Akıllı Depoya foto yükleyebilmek için ekstra bir 5GB daha verdi. Daha ne diyebilirimki

3 aydan sonra 10gb olarak sabitleneceğini sizi arayarak mı söylediler yoksa siz mi aradınız mh yi? Ben kaçmaz 39 dayım. 3gb netimi 3 aylığına 2 ye katlamışlar. Eğer 7 veya 8 gb net verecekseler 1 sene daha taahüt veririm 39 tl den. Taahhüdüm bu ay bitiyor.

Yok ben kendim aradım kardeş.Yeni çıkan tarifeye geçtim.

• O zaman ne anladım ben bu işten :) hem avuç dolusu para ver hem hız sınırı gelsin. Zaten artık neredeyse her yerde wi-fi var bana yüksek hız lazım kota o kadar önemli değil telefonla download yapacak değilim. Hız 400mbps olmadı 200 mbps oldu o da olumlu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Yeni dönemde Turkcell'in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyleyen Terzioğlu, müşterilere "Hızım arttı, kotam bitecek" sıkıntısı yaşatmak istemediklerini belirtti. Terzioğlu, “4,5G'ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” diye konuştu. Terzioğlu, müşterilerinin telefonlarının bozulması durumunda telefonlar tamir edilene kadar geçen sürede müşterilerini telefonsuz ve internetsiz bırakmamak için de yeni bir adım atarak 10 bin akıllı telefon aldıklarını kaydetti.

Müşteriye yeni vaadler

*4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok.
    *İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz.
    *Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız.
    *Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız.
    *Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.
    *Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

Alıntı : Haberin tamamı burada...

**** Şimi ben asıl bu Turkcell'in yapacağı yeni tarifeleri merak ediyorum.. İnşallah dediği gibi adam akıllı fiyatlar ve kotalarla yeni tarifeler bir an önce çıkar

Şahsen Turkcell dün memnun etti beni. Tarifemde 6GB vardı iki katına çıkardı 3 aylığına. sonrasında 10 GB olarak devam edecek hatta 6 TL daha ucuz olacak. 79 TL ye düşecek faturam. Ayrıca sene sonuna kadar TurkcellTVplus için ekstra 5GB , Bip ten görüntülü ve sesli görüşmek için sene sonuna kadar ekstra bir 5GB daha ve Akıllı Depoya foto yükleyebilmek için ekstra bir 5GB daha verdi. Daha ne diyebilirimki

3 aydan sonra 10gb olarak sabitleneceğini sizi arayarak mı söylediler yoksa siz mi aradınız mh yi? Ben kaçmaz 39 dayım. 3gb netimi 3 aylığına 2 ye katlamışlar. Eğer 7 veya 8 gb net verecekseler 1 sene daha taahüt veririm 39 tl den. Taahhüdüm bu ay bitiyor.

Yok ben kendim aradım kardeş.Yeni çıkan tarifeye geçtim.

hangi tarifeye geçtiniz? fiyat ve bilgilerini verirmisiniz tarifenin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Herkese müstehak. Almazsanız, almayıp protesto ederseniz seve seve düşürecekler fiyatları.

Ancak ekmek-su gibi ihtiyaç haline getirip ''1000dk yetmiyor aylık xD'' modunda takılırsanız, böyle olur.

benımde düşüncem bu yönde. kimse almasın bu sunulan tarifeleri bakin nasıl indirim yapiyorlar herkes görmüş olur. ama kime anlatıyorsun dimi !
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Sınırsız yok ama en iyi tarifeler aveada

• Quesary kullanıcısına yanıt
    Zamanla kardeşim daha 3 g çekmeyen yerler var 4g nin oturması zaman alacak

• 3000 dakika
    3000 SMS
    8 GB internet
    Aveada 59 lira prime ultra tarifesi

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaşlar şuan türk Telekom 4GB + 1000dk paketi - 36 TL 'ye kullanıyorum bu hafta kontratım bitiyor.her sene 1yıl daha kontrat adı altına %15 indirim yapıyor bunlar 1 hafta sora kontrat bitiyor . bimcell 5gb + 600dk - 28tl olan faturasıza geçmeyi düşünüyorum aradım telekomu hattımı faturasıza taşımak istiyrum dedim neden dedi başka operatöre taşıma yapıcam dedikten sora isterseniz %10 indirim yapalım vs dedi istemiyorum dedim kayıt oluşturdu sonra aranıcaksanız dediler kapattım.

teklif ettikleri %10 hariç indirimmioluyor kontratla +15 mi veriyorlar ? bilgisi olan varmi 4-5 aylığına bimcel'e geçebilirim. 4yıldır türk telekomdayım ama düzgün tarife yok hepsi pahalı hem adsl + sabit hattımda var türk telekoma

5gb +1000dk +1000sms - 35tl olan paket bize verseler veya o civardaki paketleri iyi olurdu

Arkadaşlar bugün avea'dan aradılar ve ilginç bir olay yaşandı faturasıza geçiş olayı için dün başvurmuştum yeni teklifde bulundular.

4gb +1000dk + 5000sms - 25TL (1yıl) (tahhatsüz 45tl)
    6gb +1000dk + 5000sms - 30 TL(1yıl) (tahhatsüz 50tl)

bu paketleri teklif ettiler faturasıza geçişi iptal edip 6gb paketine geçiş sağladım.

1 saat geçtikten sonra aynı numarada tekrar başkası tarafından arandım + %15 indirim hakkım varmiş dedim daha 1 saat önce tahattüt yaptık bu ektre indirim dedi

50TL tahatsüz fiyat üzerinden %15 indirim vererek

6gb + 1000dk + 5000sms - 22.5 TL (1yıl) ödiyecegimi bildirdiler. kabul ettim bende

• quote:

quote:

arkadaşlar şuan türk Telekom 4GB + 1000dk paketi - 36 TL 'ye kullanıyorum bu hafta kontratım bitiyor.her sene 1yıl daha kontrat adı altına %15 indirim yapıyor bunlar 1 hafta sora kontrat bitiyor . bimcell 5gb + 600dk - 28tl olan faturasıza geçmeyi düşünüyorum aradım telekomu hattımı faturasıza taşımak istiyrum dedim neden dedi başka operatöre taşıma yapıcam dedikten sora isterseniz %10 indirim yapalım vs dedi istemiyorum dedim kayıt oluşturdu sonra aranıcaksanız dediler kapattım.

teklif ettikleri %10 hariç indirimmioluyor kontratla +15 mi veriyorlar ? bilgisi olan varmi 4-5 aylığına bimcel'e geçebilirim. 4yıldır türk telekomdayım ama düzgün tarife yok hepsi pahalı hem adsl + sabit hattımda var türk telekoma

5gb +1000dk +1000sms - 35tl olan paket bize verseler veya o civardaki paketleri iyi olurdu

Arkadaşlar bugün avea'dan aradılar ve ilginç bir olay yaşandı faturasıza geçiş olayı için dün başvurmuştum yeni teklifde bulundular.

4gb +1000dk + 5000sms - 25TL (1yıl) (tahhatsüz 45tl)
    6gb +1000dk + 5000sms - 30 TL(1yıl) (tahhatsüz 50tl)

bu paketleri teklif ettiler faturasıza geçişi iptal edip 6gb paketine geçiş sağladım.

1 saat geçtikten sonra aynı numarada tekrar başkası tarafından arandım + %15 indirim hakkım varmiş dedim daha 1 saat önce tahattüt yaptık bu ektre indirim dedi

50TL tahatsüz fiyat üzerinden %15 indirim vererek

6gb + 1000dk + 5000sms - 22.5 TL (1yıl) ödiyecegimi bildirdiler. kabul ettim bende

s.a hocam

faturasız yeni yıl 4 gb tarifesindeyim 1000 dk + 1000 sms + 4 gb internete 29 tl ödüyorum

1 nisan 2016 gece online işlemlere girdim duyuru geldi 1000 dk + 1000 sms + 6 gb internet :29 tl onaylarsanız arayacağız diye kaç gün geçti hala arayan soran olmadı acaba doğrumudur bu

• 4 gün geçti hala arayan soran yok ne saçma iştir bu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

4 gün geçti hala arayan soran yok ne saçma iştir bu anlamadım

Dogrudur hocam siz arayip sorun bence

• 4.5g denince aklıma gelen
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarifeye faturasızdan direk geçebilirmiyiz yoksa bir süre faturalımı kullanmamız lazım
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.