Şimdi Ara

4.5G geldi hoş geldi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
3
Favori
12.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemskl90

gelen aramalarda 3g kopmuyor mu, bi denermisin benim için... 3G yazısı gidip E'ye düşmesi lazım ve görüşme bittiğinde 3G'ye geçmiyor, bi denermisin lütfen...

Bende böyle bir durum olmuyor dostum.
  • 4.5 g hizmeti basladimi vodafone da baya hiz artisi var telefonum g2

Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G geldi hoş geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell 3G Şuan : Down 14.14 Mbps / Up 0.81 Mbps
  • Herkes bu operatörleri protesto edip 4,5G ' ye kimse geçmese ellerinde patlasa ne güzel olur.
  • ben sim kartımı değiştirmedim ve telefona gelen 4.5 g ile ilgili msj ı iptal yazıp yolladım bi kişi fiyatlandırma ile ilgili açıklama yapmadı hala göremiyorum 1 gb ek interneti para ile satan adam 4.5 g geç diye 2 gb internet hediye ediyor gel diyor kısaca korkma otur kucağıma gibi birşey bu geçmeyi düşünmüyorum inş 4,5 g geçenler fazla olursa bizim 3g rahatlar rahat rahat kullanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 31 Mart 2016; 14:42:16 >
  • Hayırlısı ile gece 4.5g ye geçiş yapıyoruz.
  • Türk Telekom da 3g kullanıyorum telefonum uyumlu değil resmen başlamadıda 4.5g uygulaması ama bugün inanılmaz bi hız artışı var türk telekomda afyon/bolvadindeyim 3-4mbit geçmezdi hız şuan 22mbit gördük hayrolsun inşallah takır takır herşeyi açıyor
    Bu arada eskişehirden ölçüm yapıyordu program artık TÜRKSAT kablolu iletişim hizmetleri yazıyor ve sonrasında Ankara dan ölçüme başlıyor fark burdan kaynaklandı sanırım.
  • Vodafone Red abonesiyim. 4.5G hoş mu gelecek, boş mu yoksa kazıkmı ilerleyen günlerde göreceğiz.

Kotalar inanılmaz saçma fiyatlar ile sunulmuş durumda TT ve TRcell tarafından. Vodafone'dan hala ses yok yeni kotalar ile alakalı.
    3G de Vodafone ile 26 Mb hızları zaten görüyordum genelde. 3mb/s dowload yaptığımı bilirim bişey indirirken.

Geçiş sonrası en azından başlangıç olarak 100-150 mbit/s hızlar verilemez ise yalan bir geçiş olur ilk etapta.
  • Vodafone gece 12de mi devreye girecek acaba?

• arkadaşlar internette net bir bilgi bulamadım 3g ve 4g arasında telefon sarjını etkiliyor mu? kimisi daha uzun kullanırsınız kimisi daha kısa diyor... net bilgisi olan var mı acaba?
  • var mı telefonunda lte yada 4g yazanlar
  • benim hız yükseleceğine şimdilik düştü, iphone 5s'te lte seçtiğim halde ekranda da halen 3g yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

benim hız yükseleceğine şimdilik düştü, iphone 5s'te lte seçtiğim halde ekranda da halen 3g yazıyor.

Telefonu ucak moduna alip cikarin

• Telefonum note 4, İstanbul. Mevcut kota ile bu hızı ne kadar kullanırız şüpheli.

4.5G geldi hoş geldi

4.5G geldi hoş geldi4.5G geldi hoş geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diazepam -- 1 Nisan 2016; 1:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

benim hız yükseleceğine şimdilik düştü, iphone 5s'te lte seçtiğim halde ekranda da halen 3g yazıyor.

Telefonu ucak moduna alip cikarin

onu da yaptım ama değişen bir şey olmadı. şu ana kadar gördüğüm en yüksek download hızı 10.56 sanırım bulunduğum semtte 4g henüz mevcut değil.
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    evet izmir- Buca ekranda 4.5g

4.5G geldi hoş geldi
  • Lteyi actim ama hala 3gde telefon galaxy s5..

• quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Lteyi actim ama hala 3gde telefon galaxy s5..

telefonu yeniden başlatıp kontrol edermisin dostum
  • bende de 4g seçtiğim halde henüz geçiş olmadı. sanırım bazı baz istasyonlarında zamanla olacak.

düzeltiyorum ben de geçiş gerçekleşti. H yerine L yazıyor.

telefon desteği : HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat3 100/50 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2x+1 -- 1 Nisan 2016; 0:53:45 >
  • geçemedik 4.5g ye şakaydı heralde

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.