Şimdi Ara

4.5G geldi hoş geldi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
3
Favori
12.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanlıurfa dayım galaxy s5 hala geçiş olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kapatıp açtım ama LTE aktif olmuyor bende.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Lteyi actim ama hala 3gde telefon galaxy s5..

telefonu yeniden başlatıp kontrol edermisin dostum

Malesef.. mesaj atiyorum desteklemedigi icin acilmiyor diyo. LTE destegi oldugu halde

• quote:

quote:

quote:

Malesef.. mesaj atiyorum desteklemedigi icin acilmiyor diyo. LTE destegi oldugu halde

Sim kartınız 4g uyumlumu

• An itibariyle şanlıurfada 4g geldi ancak burdaki hız istanbul gibi yüksek değil su anki ölçüm itibariyle download hızı 18 mbit upload hızı 9mbit ve s5 te 4.5 g yazmıyor 4g yazıyor hatta türk telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 1 Nisan 2016; 1:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

quote:

quote:

Sim kartınız 4g uyumlumu

Sim kart 4.5g uyumluudr diyo 4gde uyumludur heralde. Sorun sim karttami acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 1 Nisan 2016; 1:06:37 >

• ÇOK ÖNEMLİ UYARILAR

Speedtest'i tekrar tekrar yapmayın, ulaşabildiğiniz maksimum hız kadar dosya download ve upload ediyor, bunların toplamı kotanızdan gidiyor yani sadece Download değil, Kotanızı ilk günden bitirmeyin !!

1)Arkadaşlar 4.5G yazmayanlar LTE veya Otomatik modunu eski haline(3G) döndürsün, ondan sonra tekrar LTE veya Otomatik moda alsın 4.5G yazısı geliyor.

2)Şuan sistem stabil değil + çok yüklenme var, değerler çok değişken çıkabilir acele etmeyin zamanla oturur, bir önceki testte çok düşük alıp bir sonrakinde çok yüksek alabiliyor değişiyor yani panik yapmayın.

Çekim kalitesi genellikle 2-3 diş.

Genel olarak Turkcell > Türk Telekom > Vodafone diye sıralıyorum sonuçları.

3)Haberlerde şarj daha hızlı gidecek diyorlardı gerçekten fark edilecek şekilde daha hızlı gidiyor söyleyeyim. (S6'da su gibi resmen.)

4.5G'ye dair ilk Yorumlar : Sayfaların açılış hızlarında bariz fark var, en önemlisi Whatsapp, Messenger, Facebook vb. sosyal medya uygulamalarında yazdığınız yazı anında gidiyor eskiden biraz hantal gidiyordu bekliyordu o bekleme ortadan kalkmış şuan daha zevkli oldu yazışmak, fotoğraf yollamak felan eskisine göre çok fark var basıyorsun anında gidiyor.

Sorunu olan varsa yardımcı olabilirim ; Telefonunun uyumlu olup olmadığını bilmeyen pm atabilir.

Mesajı seri artılayabilirsiniz ilk sayfada gözükmesi için, milletin kotası gitmesin yazık.

(Bu mesaj en çok artılananlar arasına girerse sürekli güncellenecektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Nisan 2016; 2:19:09 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    telefonu kapatıp açtım 3g yazmaya devam ediyordu. 1. maddeyi uyguladım ekrana LTE yazısı geldi. bu arada hattım türk telekom
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörü ve paketi kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Hangi operatörü ve paketi kullanıyorsunuz?

Vodafone, Esnek S
  • TURK TELEKOM (AVEA) kullanıp telefonu VoLTE destekli olanlar bu özelliği online işlemlerdeki cihaz ayrlarından aktif edebilir, kendisi aktif olmuyor.

https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=sendUserSettingsNew
  • bu kadar mı farkeder yaw? gece evde LTE ile gördüğüm maksimum hız 11 mbps iken şimdi işyerinde 52,79 mbps gördü.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• LTE band 4(1700/2100), 7(2600), 17(700) - g4 815p destekler mi?

• ben hala 4g'ye geçemedim neden olabilir, tel 6s vodafone...
  • Kafama takilan bi nokta var.
    Dun itibariyle red s tarifesiyle vodafone aboneligim basladi.
    Ama red s tarifesindeki 5 gb internet 4,5g seklinde mi 3g seklinde mi?
    Emin olamadigim icin 4,5g aboneligimi iptal ettim mesaj atarak.
    Var mi bilgisi olan?

• 4G için ekstra bir ücretlendirme yada farklı bir kota durumu söz konusu değildir.

Herkez mevcut tarifesini ve mevcut kotasını 2G, 3G ve 4G şebekesi üzerinden rahatlıkla kullanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

4G için ekstra bir ücretlendirme yada farklı bir kota durumu söz konusu değildir.

Herkez mevcut tarifesini ve mevcut kotasını 2G, 3G ve 4G şebekesi üzerinden rahatlıkla kullanabilir.

Turkcellin 1000 sms 500 dk 2 gb internet icin 40 tl istedigi tarifeyi gordunuz mu sirf 4g ayagina bu arada 50 tl de olabilir tam hatirlayamiyorum

• vodafone LTE ye geçtimi ya? şunun için soruyorum, telefonda LTE gözüküyor ama hız 10 mbit, hemde istanbul, kadıköy merkezde? sanırım H+ ikonu yerine LTE koymuşlar olmuş bitmiş.

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Vodafone aldigi bantlar nedeniyle yuksek hizlari goremicek zaten kapsama alaniyla ilgili reklam yapiyor hiz ile ilgili degil 4bucakg

• muz cumhuriyetine fazla yatırım yapmak istemediği için, hızdan ziyade kapsama alanına yöneldi vodafone. fazla takılma yani hız testine. işini görüyorsa kullan geç.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.