Şimdi Ara

4.5G ile ilgili bilinmesi gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babalitist

Az önce LTE aktifken bağlantı yapiyim dedim LTE den direk 3G ye geçiş yaptı, bikaç defa yine denedim ve yine olmadı. LTE/4G ile normal arama yapamıyor muyuz? sadece internete mi bağlanıyor bu meret?

Hocam bu kadar takıntılı olmayın konuşmalarda karşı tarafa sesin berrak bir şekilde gitmesi için 2G (edge değil düz 2g) bile yetiyor. Telefon sinyal gücüne göre seçimi yapıyor, 4G çekim kalitesi düşükse 3G'ye geçer, 3G de düşükse 2G'ye geçer. Konuşma-msj için bunlara takılmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotalar mutlaka aratar ancak fiyatlar düşmez. Mesela 2 Gb verili ortalama bir tarifeye 30 lira öderken muhtmelen 4 Gb olacak veri tarafı. 40 liraya sanırım 8 Gb lı tarifeler gelecektir.

Bu arada kota bitecek diyen iyi akıllı kardeşim izlediğin içerik sayısı artmazsa kotan bitmez sadece içerik daha hızlı yüklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensei

quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Kategoriler hatalı. Note 5 nasıl Cat 6 oluyor? Heryerde Cat 9.

İşlemci farklılığından olabilir, qualcomm ve exynos CPU larda farklı modemler mevcut...

Exynos 7420 yonga setinde Cat 6 modem bulunuyor. Note 5 modeli sadece Exynos ile dağıtıldı. Cat 9 olması pek mümkün değil.
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Bu gün tamamen 4.5 g kullandım şarj da bi sıkıntı olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    1 hafta önceye kadar bu senin için ne kadar önemliydi anlatsana biraz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batarya tüketimi açısından ben bir fark göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

S7 serisi cat 9 ile gelirken g5 cat 6 ile geliyor. Bir de 2800 tl fiyat çekiyorlar g5 e.

Lg G5 Cat 12 ile geliyor, yanlis bilgilendirme yapmayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrOaTaN -- 1 Nisan 2016; 20:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

S7 serisi cat 9 ile gelirken g5 cat 6 ile geliyor. Bir de 2800 tl fiyat çekiyorlar g5 e.

Lg G5 Cat 12 ile geliyor, yanlis bilgilendirme yapmayalim.

Asıl sen yanlış bilgilendirme yapma. Lg Türkiye Genel müdürü açıkladı. Ülkeye göre farklılıklar olacak modemlerde g5 ilk partiler cat 6 modemle gelecek denildi. Nerden baksan elinde kalıyor bu g5..

Nasil ya Sd 820 ile gelmiyor mu G5? Ulan Lg ya...

• quote:

15:15 te söylüyor kendisi. Hayal kırıklığı gerçekten de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Nisan 2016; 20:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem71

quote:

quote:

İşlemci farklılığından olabilir, qualcomm ve exynos CPU larda farklı modemler mevcut...

Exynos 7420 yonga setinde Cat 6 modem bulunuyor. Note 5 modeli sadece Exynos ile dağıtıldı. Cat 9 olması pek mümkün değil.

Ekrem bey o dediğiniz ilk parti Note 5'ler için geçerli. Modem farklılığı var. Note 5 konusunda da bu konu yazıldı. Bakabilirsiniz, Samsung sitesinde de aynı şekilde geçiyor. İlk partiler Cat6 ama sonraki partiler Cat9.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem71

quote:

quote:

Ekrem bey o dediğiniz ilk parti Note 5'ler için geçerli. Modem farklılığı var. Note 5 konusunda da bu konu yazıldı. Bakabilirsiniz, Samsung sitesinde de aynı şekilde geçiyor. İlk partiler Cat6 ama sonraki partiler Cat9.

Anladım not düşelim o zaman

Cat6 dan sonraki hızları bekleki Türkiye' de kullanabilecek yer bulasın boş yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

4.5 g diye bir terim yok ondan görmüyorsunuz bunun ismi lte advance zaten teknolojiyi geliştiren ismini koyar nasıl bit yerine başka bir kelime kullanmıyorsak bundada kullanamayız.

4.5G diye bir isim var LTE-A'nin birkaç farklı ismi var 4G+ gibi mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

4.5 g diye bir terim yok ondan görmüyorsunuz bunun ismi lte advance zaten teknolojiyi geliştiren ismini koyar nasıl bit yerine başka bir kelime kullanmıyorsak bundada kullanamayız.

4.5G diye bir isim var LTE-A'nin birkaç farklı ismi var 4G+ gibi mesela

Geçen gün 2si1 de Erdi abi de söyledi 4.5 g diye tek söyleyen huwai oda bir kaç toplantısında söylemiş genel teknoloji geliştirilirken ismi lte-advance diye konulmuş.
  • teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  • samsung bundan sonra snapdragonlu modellerini trye göndermeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Arkadaşlar ben şunu anlamaya çalışıyorum, turkcell turbo 3gb tarifesini kullanıyorum daha 1 ay olmadı geçeli daha önce avea (türk telekom) kullanıyordum.

Şimdi 4.5 g kullanabilmek için tarifemi mi değiştirmeliyim? Benim hattımda halen 3g yazıyor telefonum iphone 6s lte seçili ama halen 3g yazıyor 4.5g yazıp 2222 ye mesaj atıcam ama tarifemin değişmesinden ve fazla fatura gelmesinden korkuyorum.

Şimdi bir 4.5g den faydalanmak için İnternet paketimizin 4.5g mi olması gerekiyor onu anlamadım..

Aynı durumdayız hocam. Ben de Avea'dan Yıldız 3 GB paketine geçeli 1 ay olmadı. 4.5G yazıp 2222'ye gönderdim ve 4G aktif şekilde kullanıyorum. Tarifem değişmedi, Turkcell'in hediye ettiği ekstra 3 GB ile devam ediyorum. Yalnız buna rağmen durum devam ederse bölgenizde 4G baz istasyonu olmayabilir.

• Siz onu bunu birakin da beyoglunun gobegi Kasımpaşa da vodafone net 3.5 k + 0.5 m sonuc veriyor ne is opm tamm anladik beyoglunda fiber altyapi yokta bari azcik hizlandirin ulan

• quote:

Şu LGyi babanızın firması gini tutmayın,bilmeden millete atarlanıyorsunuz birde . LG bu yılın en iyi amiral gemi modellerinde ilk 5e bile giremeyecek kadar kötü telefon piyasaya sürdü. mi5-meuzi-huwai amiral modelleri bile daha iyi ve gelecek modellerle daha iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.