Şimdi Ara

4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin olun bu tür röpartajların yapılmaması yapılmasından daha hayırlıdır.Zira vatandaşın sinirini zıplatmaktan başka bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj -- 16 Mart 2016; 9:29:35 >
  • Cep telefonundan interneti kullanıyoruz. Kapasiteler yetersiz ve pahalı, evde en son ttnet üyeliğim vardı, beni iki kez kazıkladılar daha da eve internet bağlatmam. Birinde askere gidiyordum kapatın diye başvurdum, kapatmamışlar, benden sonra gelen kullanmışta kullanmış askerdeyken ödeyin diye haciz geldi.. Biri de askerden sonra açtırdım iki yıl kullandım yine kapatın dedim, bütün forçlarını ödedikten sonra bu sefer tam 90 günlük fatura çıkardılar. Yani yine kapatmamışlar.. Onun yerine uzun menzilli wifi antenine bir miktar para yatırdım. Uzakta yakında ne kadar internet var çekiyorum..

• Kota , hakkında ne düşünüyorsunuz Erdi bey .

Başlığa Kota yazıyorsunuz ama cevap alınamıyor bir türlü .

Bari siz söyleyin :D

• ikidir turkcell videosu görünce aklıma bu geliyor

• Geçen tarifemi güncelleyen turkcell müşteri hizmetleri, 20 GB a kadar kota paketlerinin hazır olduğunu söyledi ama fiyat sormadım.

• bu kadar yüksek hızlarda bile hala düşük kotalarda kalırsak çok büyük ayıp ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda bu sömürgecileri muhattaba almamak lazim. Bunlarin kendilerine hayrı yok bize nasıl olsun

• Kota kalacak derler sonra kalmayacak denir . Halk sorar hani böyleydi aynen aşağıdaki gibi bir olay olur .

• MOBİLDEN YAZIYORUM. Bu video yu da izlemedim. İzleyemedim. İzlemememin sebebide bunlardır. Turkcell gibi Türkiyenin en çok kâr eden şirketi Aylık kullanıcılarına başlarda 100,250,500 MB veriyordu. Şimdi yine durumu 1-2 GB vermeye başladı.

Diyelim ki benim 1 GB internet paketim var? Nasıl bu videoyu izleyecem???? Şunu bir sorsaydiniz. Kotası 250 MB 500 MB olanlar nasıl izleyecek diye??

Erdi mesut yada hakkı (sdnde) gibi kişiler hep TURKCELL Vodafone, AVEA gibi operatörlerde Yetkililerin yanına gittiler. Her seferindede aynı cevaplarla geldiler. Kotalar artacak mi???

Verdikleri cevaplar:
    1)Evet artacak çalışmalarımiz devam ediyor.
    2)sürprizlerimiz var. Önümüzdeki hafta Veya ayda olacak.
    3) konuyu değiştirmeler..
    4)eeee aaaaa ııı demeler.
    5) internetimiz hızlı bilemem 1 terabit hız. Vs

HEP AYNI YALANLAR HEP AYNI OYUNLAR. ALLAH AŞKINA BİR DAHA BU YETKİLİLER İLE RÖPORTAJ YAPMAYIN. HA AMACINIZ VİDEO İZLENMELERİYSENİZ. BİR BELGESEL YAYINLAYİN. ONU İZLEYELİM EN AZINDAN BELKİ YARARLI VE DOĞRU ŞEYLER VARDIR...

• Fiyatlar da artar.

• şunlara mikrofon uzatmayın somut hiç bir girişim yok,açıklama yok,kem küm... şu video ları çoğu 3,5 gb lık kotalarla kimse izlemiyor bile izlese çocuğun cigabaytı bitecek.

Erdicim şu röportojları yazılıda port ederseniz iyi olacak zira bu işin pro'su budur ve işitme engelli kardeşlere ve koto sorunu yüzünde büyük bir eksikliği kapatacak.

• tarifeler için internet paketlerini artıracaklarını sanmıyorum belli dönemlerde hediye internet tanımlaması yaparlar.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    eee o kadar altyapı masrafını ihale masrafını vs. kime kitleyecekler... ağaçtan toplamıyorlar ya bu paraları....
  • Bütün soruları geçiştirmiş.. Neymiş tüketicilere dinliyorlarmış AKN'nin bu şekilde uygulanmasına isyan eden Tüketicileri sağır sultan duydu..

Siz Tüketicileri dinlemeye devam edin..
  • Kota Kota Kota adı üstünde sınır,sınırlı internet,Aslında hepiniz 3 mbit internet satıyorsunuz,Verdiğiniz 16-25-50-100 mbit hızlar aslında bonus hızlar,belli bir kotayı aşınca bütün hızlar 3.mbite iniyor.

Bu kotalı hızların altında,yetersiz altyapı olduğunu düşünmüyorum,Bunun altında,Türk'e pahalı ürün sat,Türk'e kalitesiz ürün ver,sürünsün politikasının yattığını düşünüyorum.

• 1000 dk, 1000 sms, 5 GB internet 25tl olarak kaç yıl sonra görebileceğiz acaba.

• Kamuda çalışmıyorsan ve 25 yaşın altında değilsen faturalıda 50 liraya ortalama sadece 1 gb internet paketi veriyor Turkcell. O kadar baktım ve uygun bir tane tarife bulamadım burada tutmuş kota derdi olmayacak elit kesim dışındakiler de bu hıza kavuşacak diyor gel de inan buna

• 8 gb interneti 1 yıldan belki daha fazladır 20tl den alıyorum TURKCELL de.
    8gb internet 500 dk konuşma 10000 sms 45 lira ödüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

8 gb interneti 1 yıldan belki daha fazladır 20tl den alıyorum TURKCELL de.
    8gb internet 500 dk konuşma 10000 sms 45 lira ödüyorum.

Engelli misiniz? Hangi tarife bu?

• bu kadar yoğun yerleşimi ve nüfusu olan bir ülkede sınırsız yapamazsın, ABD'de oluyormuş bakın bakalım abd'de nüfus yoğunluğu nasıl. Önce nüfusu azaltın sonrası zaten gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.