Şimdi Ara

4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

8 gb interneti 1 yıldan belki daha fazladır 20tl den alıyorum TURKCELL de. 8gb internet 500 dk konuşma 10000 sms 45 lira ödüyorum.

hangi paket?

• Erdi Bey güzel güzel soru soruyor cevap yok. Geçiştirmeler laf cambazlıkları.
    Ya bırakın bu işleri. İşiniz gücünüz vatandaşı kazıklamak...

Erdi Bey bence bir daha operatör yetkilileri ile röpörtaj yapma. Senin sorularına cevap verebilecek yetiye sahip değiller. Emeğine yazık...

• Avea gibi 3-5 GB internet verecekler kesin.. Ya arkadaş o hızda download etmesen sırf nette sörf yapsan bile 2-3 güne o net paketi biter. Napacak millet paket yenilenene kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısacası kota mota hikaye, paraları cebe atmak şahane.

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle engelli değil , gençturkcellim. Tarifeleri ayrı ayrı satın aldım patket değildir hattımda faturalı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları!4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları!

4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları!4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirrealsQ -- 16 Mart 2016; 18:07:03 >

• Eski CEO dan iyi bu adam.

• 4,5G ihalesi yapıldğında frekans hızlarına göre dünyanın parası teklif edilip alındı ve alt yapısı yapılıyor memlekete yayılması yıllar alacak. Bunların hepsi parayla oluyor eee kim ödeyecek bu paraları aboneler tabiki. Az kota yüksek paketlerle kaşıkla ver kepçeyle al la ödenecek. Sınırsız limitsiz kotasız boşa fantazi kurmayın.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Turkcell web sitesinde diyor ki, tarifesinde 1500 dk ve üzeri dakikası olanlar, 8 GB paketi 20 liraya alırlar.

• Gelu G kullanıcısına yanıt
    Direk ilk cümleyi okudum sadece sunu merak ediyorum niye ukrayna para birimi üzerinden yazmıyorsun da niye dolar üzerinden yazıyorsun? Ukraynada da herkes cok yüksek maaşlara çalışmıyor bu bir gerçek. 6 dolar bile bazı kişilere pahalı gelebiliyor. Asgari ücretin kaç para oldugundan söz etmiyorsun böyle yaparak kişileri yanıltıyorsun.Eğer bir karşılaştırma yapacaksan oranın para birimi, alım gücü üzerinden değerlendirmen gerekir. Ben kotayı veya bu internet politikalarını savunmuyorum ama senin yaptıgın resmen göz boyama... Bu arada bu + verenlere sesleniyorum az araştırın, hemen gördüğünüz duyduklarınıza inanmayın.
  • Fiyatlar kotayla değil hızla belirlenmeli ama inanın bana bunların altyapı yatırımı felan yaptıkları yok o hızları herkese veremezler rezil olurlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Degisik Kahya

quote:

Orijinalden alıntı: GeluBir daha gorusurseniz birde benim icin en onemli soruyu sorabilirmisiniz ?Turkiye den kat kat zayif Ulkelerde internet nerdeyse bedava ve cok daha hizli .Ben Ukrayna da yasiyorum 100mb/s limitsiz aylik 6$.Tabi soyledigim normal ev interneti.Turk INsanini (kendi insanini) bu kadar sogusledikleri yetmiyor mu ?LImitleri , tamamen kaldirmayi artik konusmasi gerekiyor.KOta nin ne kadar olacagini degil.Yane adama versen 300mb/s ve limiti kaldirsan ne olur? Bir insan ne kadar download yapabilir? O hiza hic bir hdd dayanmaz zaten.Kota koymanin amaci tamamen daha fazla kazanmaktir.Herkes biliyodur ama ben genede yaziyim.Ornek kapasiteniz 1000 ve her eve 1 verilmesi gerekiyor.Siz kotasiz 2000-3000 eve net verebilirsiniz rahat rahat , Cunku ayni anda herkes download yapmiyacaktir.Ama limit koydugunuz anda o 2bin kisiye vermeniz gerekeni 50K insana 100K insana verirsiniz , iste gercek parayida o zaman kirarsiniz.Bastakilerden bir kactane gizli ortak aldinizmi firmaya , kimsede size dokunmaz , karsiniza cikmaya kimsenin cesareti olmaz.Bu isler boyle yurur.Turkcell yada Vodafone yalnis olmasin tam emin degilim Ukrayna da LIfecell i satin aldi tak diye ve UKrayna size sattiklarinin 10 da biri fiyatina internet satacaklar ve genede cok guzel bir sekilde kazanc yapacaklar.Dusunun Turkiye den kazandiklarini.
    Direk ilk cümleyi okudum sadece sunu merak ediyorum niye ukrayna para birimi üzerinden yazmıyorsun da niye dolar üzerinden yazıyorsun? Ukraynada da herkes cok yüksek maaşlara çalışmıyor bu bir gerçek. 6 dolar bile bazı kişilere pahalı gelebiliyor. Asgari ücretin kaç para oldugundan söz etmiyorsun böyle yaparak kişileri yanıltıyorsun.Eğer bir karşılaştırma yapacaksan oranın para birimi, alım gücü üzerinden değerlendirmen gerekir. Ben kotayı veya bu internet politikalarını savunmuyorum ama senin yaptıgın resmen göz boyama... Bu arada bu + verenlere sesleniyorum az araştırın, hemen gördüğünüz duyduklarınıza inanmayın.

KImi yaniltmisim 12 senedir burdayim ben.Her 2-3 aydada Turkiye ye gelip gidiyorum islerimden dolayi.Soylediklerimde yalnis bisi yok.Hatta 6 aylik odeme yaparsan 36$ a %20 indirim yapiyorlar.Hemde bu koy falan degil Odessa da.

Savas cikmadan once askeri ucret 350$-400$ arasindaydi.Internette 10$ di aylik limitsiz.
    Savas cikinca dolar 8 den 26-27 ye cikti.O yuzden hersey tepetaklak oldu ama ..
    Suanda krizle ve savasla birlikte askeri ucret 150$ a kadar dustu internette 6 dolara dustu.Grivnalarini istiyorsan googla dan cevirebilirsin:)

• Gelu G kullanıcısına yanıt
    Orada Ukrayna'da asgari ucretli maaşının yüzde 4'ü ile cepten sınırsız internet kullanıyor.

Burada asgari ücretli maaşının yüzde 4'ü ile 8-10 GB cepten internet anca alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

bu kadar yoğun yerleşimi ve nüfusu olan bir ülkede sınırsız yapamazsın, ABDde oluyormuş bakın bakalım abdde nüfus yoğunluğu nasıl. Önce nüfusu azaltın sonrası zaten gelir.

ona bakarsan bu kadar küçük yüzey alan kaplayan ülkeye fiberin çok kolay her eve döşenebilmesi gerek abd deki yüzey alanına bak fiber kablo mesafelerine bak seni eleştirmiyorum yanlış anlama mantelite yine bizim türklerde bitiyor sınırsız veremezler bence şuan ama 1 yıl içinde düzelmesi lazım ve düşük hızlardada olsa verebilirler

• hergün aynı haberi görüyorum eve bir atış söz konusu olacak diye geçiştiriyorlar.Bu vidyoyu izlemedim ama muhtemelen bunda da aynı şeyi söylemiştir muhterem.

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    Cep degil hocam ev interneti demistim ben , ceplerin hizlari dusuk ama limitsizleri var , yuksek hizli olup limitli olanlarida var.Ama cok ucuzlar .
  • Bu GB işleri artık baymaya başladı.

Operatör için 1 GB ile 100GB'ın maliyeti aynı.

Sonuçta kablolar döşenmiş, sistemler kurulmuş. Ekstra verinin reelde hiçbir ilave maliyeti yok.

Ama nedense hep gıdım gıdım veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey kotaya takılmayalım dediği anda Kaan beyin yüzü
    4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 16 Mart 2016; 20:35:18 >
  • Cat4 6 veya daha yenisi her ne ise her zaman bunu dile getiriyorlar cat4 150mbps verebiliyor (yanlışsam düzeltin). Standart kullanıcıların bu hızları görebileceğini şahsen zannetmiyorum. Ki göreseler bile Turkcell'in kotları da aşağı yukarı Türk Telekomun kotaları gibi olacağını düşünüyorum. Erdi Bey sizin şahsi görüşünü merak ediyorum açıkçası. Ortalama ne kadar download hızı verebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

Cat4 6 veya daha yenisi her ne ise her zaman bunu dile getiriyorlar cat4 150mbps verebiliyor (yanlışsam düzeltin). Standart kullanıcıların bu hızları görebileceğini şahsen zannetmiyorum. Ki göreseler bile Turkcell'in kotları da aşağı yukarı Türk Telekomun kotaları gibi olacağını düşünüyorum. Erdi Bey sizin şahsi görüşünü merak ediyorum açıkçası. Ortalama ne kadar download hızı verebilir?

Konunun cat4-6 ile ilgisi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

Cat4 6 veya daha yenisi her ne ise her zaman bunu dile getiriyorlar cat4 150mbps verebiliyor (yanlışsam düzeltin). Standart kullanıcıların bu hızları görebileceğini şahsen zannetmiyorum. Ki göreseler bile Turkcell'in kotları da aşağı yukarı Türk Telekomun kotaları gibi olacağını düşünüyorum. Erdi Bey sizin şahsi görüşünü merak ediyorum açıkçası. Ortalama ne kadar download hızı verebilir?

Konunun cat4-6 ile ilgisi nedir?

Hocam daha önceki videolarda da bunda da Turkcell yetkilileri sürekli katagoriden bahsediyor da o sebeple yazdım yani cat4, cat6 veya daha üst seviye olmasının bi önemi yok kullanıcılar için onu belirtmek istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.