Şimdi Ara

4.5G ile kotalarda artış olacak mı, işte detayları! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016'da hala kotadan bahsediyoruz, rezillik. Mobili geçtim, PC'de kurtulamadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle mobil platformlar'ın en az 10GB, 15GB ve 20GB'ye yükseltilmesi gerekiyor. Artık 1GB, 3GB ve buna benzer rakamlar, iyice komikleşmeye başladı. İnsanlar bir video açtıkların da, paket'in yarısı zaten bitiyor. Bu durumdan dolayı da mobil'in en az 10GB ve üstü olması gereklidir.

Ev ağları içinse 250GB, 350GB ve 500GB akk olması, kota aşımında ise sınır'ın 8M'e düşmesi en iyi olanak olur.

Hepimiz isteriz ki, bu akk denilen saçmalık ortadan tamamıyla kalksın. Herkes rahatça istediğini yapsın, fakat ülkemiz de ne yazık ki. Böyle tutumlar, politikalar ve saçma hareketler oldukça daha da kötüsünü cebimizden vermeye devam edeceğiz.

• Operatörlere gün doğdu resmen herhalde bir standart getirilir.

• Çok Fazla Reklam ilanı Geliyor.Bundan Dolayı çok bekliyor.http://www.adahaber54.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Özellikle mobil platformlar'ın en az 10GB, 15GB ve 20GB'ye yükseltilmesi gerekiyor. Artık 1GB, 3GB ve buna benzer rakamlar, iyice komikleşmeye başladı. İnsanlar bir video açtıkların da, paket'in yarısı zaten bitiyor. Bu durumdan dolayı da mobil'in en az 10GB ve üstü olması gereklidir.

Ev ağları içinse 250GB, 350GB ve 500GB akk olması, kota aşımında ise sınır'ın 8M'e düşmesi en iyi olanak olur.

Hepimiz isteriz ki, bu akk denilen saçmalık ortadan tamamıyla kalksın. Herkes rahatça istediğini yapsın, fakat ülkemiz de ne yazık ki. Böyle tutumlar, politikalar ve saçma hareketler oldukça daha da kötüsünü cebimizden vermeye devam edeceğiz.

Burası Türkiye 10GB mobil internet demek aylık 100 lira demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdi Bey,

Allah aşkına bana önce bu cevabın açıklamasını yapsın Çok Sayın Genel Müdür:

Açıklama: Bu servis için hiç bir şekilde talebim olmadı Turkcell resmen benim adıma karar verdi ve tahsilat yaptı.

Merhaba Levent Bey, Turkcell Mobil Ödeme olarak sürekli kendimizi yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Sadece Turkcell kullanıcılarına özel restoran ödemelerinden hava limanı hızlı geçişlerine, ulaşımdan otopark ödemelerinize birçok alanda hızlı ve güvenli ödeme yapabileceğiniz teknolojik servisler ve altyapılar geliştirmekte, her geçen gün bu hizmetlere yenilerini eklemekteyiz. Mobil Ödeme kolaylığını daha fazla yaygınlaştırmak için yatırımlarımızı yapmakta bunun için de cüzi bir miktar olarak yıllık üyelik aidatı almaktayız. Bu aidatı sizlere daha iyi ve yaygın hizmet sunabilmek için yaptığımız çalışmaların maliyeti olarak değerlendirmenizi rica ederiz. Kredi kartı, banka kartı gibi ürünlerde üyelik ücreti hem Türkiye’de hem Dünya’da kullanılan standart bir uygulamadır. Bu kapsamda Turkcell Mobil Ödemenin 2,99 TL olan yıllık üyelik bedeli benzer ürünlere oranla çok makul bir bedel olarak düzenlenmiştir. Bu uygulama yasalarımız ve siz kullanıcılarımızla imzalamış olduğumuz sözleşmeler gereğince yasal niteliktedir. Bu kapsamda ücret iadesi ile ilgili talebinize olumlu yanıt veremediğimizi belirtirim. Detaylı bilgilere web sitemizde yer alanhttp://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcellmobilodeme?place=search_result&q=turkcell%20mobil%20%C3%B6deme#sss linkinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.

• videoyu izlemedim izleyemedim kotam yetmedi.
  • 2016'da-adil kullanımın konuşulmasının bile servis sağlayıcılarını rezil duruma düşürdüğü bu yılda internetsiz kalmanın karşılığında nasıl bir kelime kullanılır?(!)
    http://forum.donanimhaber.com/m_104581926/f_//tm.htm#111847784
    https://www.sikayetvar.com/arama/y%C3%BCkseltepe
  • Anlamadığım tek bişey var 1-2 gb nedir ya , o kadar teknolojiyi getirip damla damla bize veriyorlar , resmen insanları sömürmek , kotalar en az 10gb olmalı hızlı internet hızlı biten kota demek değil tamam ama şöyle düşünün spor bir otomobiliniz var ve günde sadece 2km yol gidebiliyorsunuz ,e durum böyleyken hızın ne anlamı kalıyor ...

• Dakikada 1 film indirsek, günde 1 film izlesek, 4 gün sonra 4.5 G deki G harfinin ne manaya geldiğini öğrenmiş oluruz.

• ilk soru cevaplanmadı bile... biz kullanıcılar olarak 100 mbit görecek miyiz ? Göremeyecekmiyiz ? Banane Turkcell müdürünün yaptıgı hız testinden ?
  • Su anda belcikadayim. Evde 20 euroya sinirsiz internet var. Yani en ucuz tarife. Cep telefonumda hiz testi yaptigimda speedtest in en sonunu asip olcemiyor. Yani o kadar hizli.
  • Şuan internet dowload hızı 7 upload hızı 1 mbit bizi bu hale düşürenler utansın hiç 100mbit olacağına inanıyorum internetın olsa bile iki katına çıkarırlar aylık fiyatı.

• Etrafımdaki herkes ya Avea ya Vodafone kullanıyor. Nerede yaşıyor bu Türkcell kullanan zengin kesim ya?

• 4.5G yani fiberleme olayına ev interneti olarak bakmak istiyorum hızı 300kb e düşürünce önümüze engel koyduğunu sananlar eğer 7/24 bir ay boyunca 300 kb ile download yaparsak ayda kabaca 720 gb veri indirebiliriz aramızda istisnalar hariç bu kadar harcama yapabilen varmı ? Yok 25 mbps 250 gb AKK'yi koyun 40 liraya bunun hakkı budur ya bunun yanına birde güzel bir televizyon hizmeti ekleyin belgeseli vs. derken ev internetine maksimum 50 lira ödeyelim nede olsa verdikleri 300 kbps hız ile aylık tek kullanıcıdan 720 gb veri almayı kabullenmişler demek ki ne sorun alt yapıda ne başka bir şey de "Yolunacak Kaz" arıyorlar o kadar
    Şimdi gelelim mobil internete önüme veri kullanım tablosunu açtım ve düşündüm orta halli bir sosyal medya kullanıcısına 8-12 gb fazlası ile yeter eğer kullanıcı fazlası ile mobil ise her işini telefondan hallediyorsa ona da 20 gb fazlası ile yeter 8-12 gb interneti 25 liraya 20 gb interneti de 30 liraya koy birde yanına 500dk ve 250 sms koy bak nasıl tercih ediyorlar seni kısacası gerektiğinden fazla datayı kaldıracak alt yapıları var ama bizi kekliyorlar şu ülkede akk kalktığı gün kurban kesicem

• Bu şirketlerin önceliği hizmet değil, milleti çarpmak. Gerek digiturk gerekse türk telekom olsun.

• Alayı yalan dolan.

Bu yılın EN BÜYÜK YALANI İSE FİBERLİYOZ..

• Kısa geçeyim: katıksız soyguncu bunlar...

• 16 mbps "e kadar" deyip 8-9 mbps alıyorduk çok bişey değişmeyecek emin olun..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.