Şimdi Ara

4.5G sim sorunu Gevey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Japonya'dan gelen iPhone 5 cihazımı Gevey ve 3G sim ile kullanıyordum 4.5G sime geçiş yaptım suan Aktivasyon gerekli şeklinde bir uyarı alıyorum Aktivasyon yap dediğimde ise siminizi desteklemiyor diyor nasıl çözebilirim bu sorunu? Gevey sim de ayar yapma gibi bir durum mevcutmudur?
    Simi geveysiz Takinca hat geliyor ama aktivasyonda aynı Hatayı alıyorum simi çıkarınca cihazın ana ekranına ulaşabiliyorum fakat ayarlar-telefondan sonra sim ayarları aktif olmuyor Simi takınacada cihaz kendini resetleyip Aktivasyon gerekli diyor
    Yardımlarınızı bekliyorum
    NOT:Gevey sim satan bir firma 4.5G uyumlu geveylerin henüz çıkmadığını yapacak bişey olmadığını,
    Avea M.H. Ise yurt dışı cihaz olduğu için BTK ya sim IS-ID sini bildirdiklerini sim değiştiği için çalışmayacağını belirtip yeni IS-ID nin tanımlanma talebini oluşturduğunu söyledi beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero2069 -- 24 Aralık 2015; 23:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç olarak ders niteliğinde bir konu başlığı.

Yani sözün özü: Gevey kullanıyorsan macera aramayacaksın.
  • Aynen dostum. Dertsiz başımıza dert açtık. bitane 5510 buldum idareten onunla alo diyorum ancak.
    Gevey.biz avea 128 bit sim kart kullanacağım için özel bir gevey almam gerektiğini fiyatının 170 lira olduğunu belirtti. Açıkcası hakkında bir kaç olumsuz yorum olduğu için pek güvenemedim.
    Kimle görüşsem konu hakkında farklı şeyler söylüyor. Deneyimi olan arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorum.
  • Vodafone' da sim kart değiştirmeden LTE Advace teknolojisini kullanacağımız için bizce bir sorun yok. Bu da 2. ders niteliğinde cevap
  • hero2069 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Hocam bende de bir İphone 5 var Japonya'dan geldi ve sim kilitli. Seninle aynı sorunu yaşıyorum şu an yapılabilecek en sağlıklı şey nedir bir sonuç alabildin mi yardım edersen çok sevinirim telefon öyle yatıyor telefonsuz kaldım.
    - telefon japonyadan geldi ancak hangi operatör onu bilmiyorum.
    - telefon şu an çalışmıyor gevey kullanın diyenler var peki gevey kullanırsak hattım avea 4.5g telefon çalışırmı birde japonyadan geldiği için güncellemeleri yüklersen sorun olmuyor telefon normal güncelleme yapıyor geveyli bile olsa bu sorun olurmu çünkü daha önce bir iphone 4s kullandım yine japon malı geveyliydi ve güncellemeleri sorunsuz şekilde yaptım 4.5g kartımla bile yaptım.
  • Sim free yaptırabilirsen en sağlıklı çözüm yolu bu olur.
    Geveyle kullanacaksan güncellemelerde herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Ancak halihazırda iphone 5 için 4.5G uyumlu gevey varmıdır bilmiyorum.
    Benim cihazım CDMI olduğu için geveyle sağlıklı çalıştırılamadı. Şu an simfree olması için bekliyorum.
  • Ankaradan bir telefoncudan gevey almıştım ingiltereye ait karalistede sim kilitli bir 5s ile kullanmak üzere

4,5 destekliyor yazıyordu

kktc'ye 3g li bir hat ile aktivasyonu geçip mobil veriyi açıp sorunsuzca kullanıyordum cihazı türkiyeye geldim yeni hatlardan aldım aldığım yere götürdüm ayarlarını yaptılar aktivasyonu geçti yine sorunsuzca kullanıyordum bir kaç gün daha sonra mobile veri komple gitti bir daha açılmadı mobil verim ama gsm özelliğini sorunsuzca kullanıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    5g sim kartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar telefonumwww.gevey.biz firması tarafından simfree yapıldı. Sorunsuz olarak kullanıyorum.
    Sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.