Şimdi Ara

4.5G’ye Geçiş Ücretsiz SIM Kart Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haacar kullanıcısına yanıt
    benim telefonum 4g uyumlu değildi. daha sonra 4g uyumlu telefona takacağım dedim. o halde yeni sim kartı takana kadar eskisi aktif olacak şekilde ayarlıyorum, yeni telefona taktığınız anda yeni sim kart aktif olacak dedi. bu şekilde aldım. hala da yeni telefona takmadım. sanırım 3 hafta kadar sonra takıcam yeni telefona. umarım bir sorun çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Normal prosedür yeni sim kartı alır almaz eskisinin kapanması.

Ancak isteğe bağlı olarak sizinki yaptığınız gibi yeni sim kartı telefona takınca aktif olacak şekilde ayarlayabiliyorlar. o şekilde ayarladılarsa sorun çıkmaz..
  • 3 farklı TİM e gittim hepsininde elinde bitmiş ne zaman geleceklerini bilmiyorlarmış.Adamlar vermemek için hertürlü çamura yatıyor helal olsun
  • benzer konuda uzunca yazdım az önce Türkcell Tim leri lav etsin bence tim deki eleman kendini saha elemanı olarak nitelendiriyor ofis elemanı olan müşteri temsilcisini kale almıyor :) onlar nereden bilecek diyor saha da bunun uygulaması mümkün mi bla bla..

Hayır bu iş kurye ile olacaktıysa beni niye 50km şehir merkezine time e kadar yordular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Can

benzer konuda uzunca yazdım az önce Türkcell Tim leri lav etsin bence tim deki eleman kendini saha elemanı olarak nitelendiriyor ofis elemanı olan müşteri temsilcisini kale almıyor :) onlar nereden bilecek diyor saha da bunun uygulaması mümkün mi bla bla..

Hayır bu iş kurye ile olacaktıysa beni niye 50km şehir merkezine time e kadar yordular..

Ben kurye ile hiç ücret ödemeden almıştım. Inter global kargo denen bir kargo firması imza karşılığı getirmişti ve teslimat ücretsiz yapıldı. Turkcell hattım kontörlü.
  • Halen devam ediyomi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.