Şimdi Ara

4.5G’ye Geçiş Ücretsiz SIM Kart Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5G uyumlu olmayan SIM kartınızı, ücretsiz değiştirebilirsiniz. SIM kartınızın uyumlu olup olmadığını hemen öğrenmek ve abonelik vermek için 4.5G yazıp 2200'a SMS gönderebilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Kasım 2018; 5:26:24 >

• Saçma değil mi?Zaten tel 4G desteklemiyorsa turkcell bunu neden ücretsiz şekilde yapsın?Kaç milyon abonesi var turkcellin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

• haber için teşekkürler
  • Banada kuryeden 128K Mobil imza destekli uclu sim kart geldi

• ertanx kullanıcısına yanıt
    Sizin telefob 4.5G destekliyormu?Bende turkcell desteklemiyor diye görüyor ama normalde destekliyor.

• Hocam desteklemiyor. Redmi Note 4G var (Destekliyor) Fakat Samsung Ace IMEI var Herhalde hiç ücret yansimayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 4 Aralık 2015; 21:45:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell 4,5G yi destekleyen telefonlara sim kartı ücretsiz değişim yapıyor.
  • teşekkürler hocam bilgilendirme için
  • Türkiye'de 4G destekli telefon sayısı çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Banada kuryeden 128K Mobil imza destekli uclu sim kart geldi

Mobil imza destekli ne işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Banada kuryeden 128K Mobil imza destekli uclu sim kart geldi

Mobil imza destekli ne işe yarıyor?

Mobil imza destekli.ilerde mobil imza düşünülürse sim kartı değiştirmeden aktif oluyor imza.

• Kurye getirdi kartı telefona taktımda nasıl aktif olucak bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Kurye getirdi kartı telefona taktımda nasıl aktif olucak bu?

24 saat içinde aktif olacak yalnız aktif de olmayabilir. Bana kurye 2 kez yanlış sim getirdi. 24 saat içinde yeni sim aktif olmazsa müşteri hizmetlerini arayın ve sim kartın arkasındaki seri numarasını okuyun, sistemdeki seri numarası ile tutuyorsa sorun olmaz ancak tutmuyorsa size de yanlış sim kart gelmiştir. Böyle bir durumda yeniden sim istiyorsunuz, TİM'e giderseniz ücretsiz vermiyor (denendi) mecburen yeniden kurye bekliyorsunuz.

Teşekkürler bilgi için. Yarın olsun bakalım hayırlısı.

• ESKİ sim kartı onlar mı alıyor. yoksa bizde mi kalıyor
  • turkcell online mh ile görüşütüm adnnıza kayıtlı tüm hatlar için 4.5g sim kartlar ücretsiz alınabiliyordedi
  • Peki 4.5G destekli eşkart(ikiz sim) alan oldu mu?

• bugün 3 sim kartıda değiştim. yeni kartlar sisteme tanıtılınca eski kartlar kullanılamıyor. .eski sim kartı tablette filan kullanırız diye hayal etmiştim. 19 tl fiyatı varmış normalde. yeni sim karta geçmeden önce simkarttaki numaralarınızı yedeklemeyi unutmayın.

verilen simler eski telefonlarada oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

Peki 4.5G destekli eşkart(ikiz sim) alan oldu mu?

Turkcell 01.01.2013'de faturasızlar için sonlandırdığı eşcell hizmetini 01.01.2015'de faturalılar içinde sonlandırdı. Şu an ancak faturalı olmak kaydı ile ve zaruri bir durum belirtirseniz eşcell hizmetinden yararlanabiliyorsunuz ancak bunların sim kartı özel ve ücretli. TİM'lerde bulmak oldukça zor, müşteri hizmetlerini ararsanız ve durumu belirtirseniz evinize kurye ile eşcell sim kartları gönderiyorlar ve ücret faturanıza yansıyor.

açıklama için teşekkürler. ben 4-5 ay önce faturalı data hattım için eşkart aldım. demekki ellerinde hala var ve satılıyor. kart ücreti olarakta 38 tl ödedim. şimdi ben bu eşkartlarımı 4.5G eşkart ile değiştirmek istediğimde tekrar mı ücret ödeyeceğim?
    ayrıca birkaç TIM de 4.5G eşkart sorduğumda; ellerinde olmadığı söylendi(zaten 3G eşkartı bile zar zor bulabilmiştim) müşteri hizmetlerini aradığımda TIM lerden alabileceğimi olmazsa online işlemlerden talep edebileceğimi söylediler. online işlemlerden istek yaptığımda ise eşkart seçeneği yok ve tek kart olarak kuryeye veriyorlar. bu yüzden de online işlemlerden yaptığım kart talebini de iptal ettirdim.
    yani şuan 4.5G eşkart var mı yok mu ben bulamadım, bilen gören alan varsa lütfen bilgilendirsin.

• Var bende eskart 64k 128k nano micro 3 parca 4g dedtekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 8 Aralık 2015; 20:40:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.