Şimdi Ara

4.5G’ye Geçiş Ücretsiz SIM Kart Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ariasoft

quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt
    açıklama için teşekkürler. ben 4-5 ay önce faturalı data hattım için eşkart aldım. demekki ellerinde hala var ve satılıyor. kart ücreti olarakta 38 tl ödedim. şimdi ben bu eşkartlarımı 4.5G eşkart ile değiştirmek istediğimde tekrar mı ücret ödeyeceğim?
    ayrıca birkaç TIM de 4.5G eşkart sorduğumda; ellerinde olmadığı söylendi(zaten 3G eşkartı bile zar zor bulabilmiştim) müşteri hizmetlerini aradığımda TIM lerden alabileceğimi olmazsa online işlemlerden talep edebileceğimi söylediler. online işlemlerden istek yaptığımda ise eşkart seçeneği yok ve tek kart olarak kuryeye veriyorlar. bu yüzden de online işlemlerden yaptığım kart talebini de iptal ettirdim.
    yani şuan 4.5G eşkart var mı yok mu ben bulamadım, bilen gören alan varsa lütfen bilgilendirsin.

Turkcell online müşteri hizmetlerine konuyu sordum, 4.5G destekli eşcell sim kartın olmadığını söylediler. İsterseniz sizde online müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz, en azından yazılı olduğu için elinizde delilde olur.

Bana yakın 2 TİM'i de arayıp sordum, bırakın 4.5G destekli olanı böyle bir sim kart olduğundan haberleri dahi yokmuş.

Bu sebeple müşteri hizmetlerini biraz zorlayarak belki 4.5G destekli olan çıkarsa değiştirebilirsiniz ancak ücretsiz vereceklerini sanmıyorum.

Şu an daha önce hiç eşcell hizmetini kullanmayana vermiyorlar ancak bir ihtimal mevcut kullanıcılar için 4.5G destekli sim kart çıkartabilirler.

az önce bende müşteri temsilcisiyle görüştüm. eşkart basımı ile alakalı bi sorun olduğunu söyledi. ama birkaç gün içinde durum çözülebilir tekrar iletişim merkezine sorabilirsiniz dedi. yani pek tatmin edici bir cevap alamadım. ilerleyen zamanda göreceğiz bakalım. zaten nisana kadar yeni simlerin çokta bir anlamı yok ve dediğiniz gibi eşkartı ücretsiz yenileyeceklerini düşünmüyorum.
    tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Var bende 64k 128k nano micro 3 parca 4g dedtekli

eşkart olarak mı var?
    http://www.turkcell.com.tr/tr/4-5g buradan sorguladığınızda simkartınız 4.5G ye uyumlu gözüküyor mu?
  • Değişen sim kartlar nano sim kart özelliği var mi? Yoksa yine kesilecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Değişen sim kartlar nano sim kart özelliği var mi? Yoksa yine kesilecek mi?

3lü sim hepsi içinde

• 4.5g sim kartın resmi varmı elinizde...numara taşırken bana verdikleri kartta 4g lte yazıyordu.. Bugün time gittim 4.5g sim kart istiyorum diye... 4g lte ler zafent4.5g uyumludur diye vermedi.. Bizim dagittiklarimizda 4g lte diyor

• bendeki de böyle :) ama 128 kb değil..64 kb üçlü sim yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 18 Aralık 2015; 21:30:12 >
  • numara taşımayla gelen abonelere verilen sim kartlar 4.5G destekli mi? numara taşımayla gelenlere de 1 GB hediye veriliyor mu?

• Ocak ayında 6s plus'ım gelecek. Cihaz zorunluluğu şartının kalktığı iyi olmuş. Süreyi uzatırlar diye düşünüyordum gerek kalmadı öyleyse Hafta içi bayiye gidip değiştireyim.

• Zaten kotaliainiz 4g ye niye heves ediyosunuz anlam vetemiyorum

• Hiç yoktan iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Ocak ayında 6s plus'ım gelecek. Cihaz zorunluluğu şartının kalktığı iyi olmuş. Süreyi uzatırlar diye düşünüyordum gerek kalmadı öyleyse Hafta içi bayiye gidip değiştireyim.

11 gün kaldı, 11 gün bitmeden gidip değiştirebilirsiniz.

Hocam kampanya 31 ocak 2016 ya kadar uzatılmış. linkte öyle yazılmış..

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-hazirlik-kampanyasi?place=banner-1

• Rica ederim.

Mesajı önceki gün yazdığınızın farkındayım. konu sahibi siz olduğunuz için ben sadece size haber vermek istemiştim ilk mesajda düzenleme yaparsınız diye..
  • Rica ederim. kolay gelsin..
  • 128k simkartın mobil imza haricinde farklı bir artısı var mı arkadaşlar ? Performans anlamında katkı sağlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 22 Aralık 2015; 16:45:19 >
  • Bende hattımı 4.5g ye geçirmek istiyorum yarın.
    Şuanki hatttımın içinde 73 tl var. Yeni hattımda kullanabilir miyim bu paraları?

Hattım ne kadar sürede açılır?

Hediye 1gb interneti nasıl kullanabilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

128k simkartın mobil imza haricinde farklı bir artısı var mı arkadaşlar ? Performans anlamında katkı sağlar mı ?

Bir artısı yok. Mobil imza kullanmayacaksanız gerekte yok.

Bedavaymış zaten. Bulduğum yerde 1 tane vardı , onu da aldım az önce :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903
    Bedavaymış zaten. Bulduğum yerde 1 tane vardı , onu da aldım az önce :)

Bedava evet, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim

• Beyler verilen hatlar hemen kullanıma açık mı oluyor durum nasıl?

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Yeni sim kartı alır almaz eski sim kartınız kullanıma kapanıyor ve yeni 4.5g sim kart kullanıma açılıyor. yani hemen telefona takıp kullanabilirsiniz..
  • Geçen hafta işimi hallettim. Herkese açıldığından haberleri yoktu önce 19 lira istedi, dedim resmi açıklamayla turkcell herkese açtı. Kontrol etti ve onayladı, ardından 4.5g destekli hattı verdi. Birkaç saat içinde açılmıştı taktım stabil bir şekilde işledi. Sorunsuzdu... İlginç olan Tim'in resmi haberden bihaber olması. Bilmesek geri döneceğiz yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.