Şimdi Ara

4 Ay da YGS' den 350 Puan Almak MÜMKÜN MÜ? (Sıfırdan Başlamak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
6.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi 4-4,5 ay kaldı YGS ye ,sıfırdan başlayarak 350 puan almak mümkün mü?

Lise mezunuyum bazı nedenlerden dolayı daha önce YGS ye girmedim, üni'ye gitmek gibi bir hedefim yoktu, ama bir kaç ayda bazı şeyler değişti ve gitmem gerektiğine karar verdim. Lise bittiğinden beri bir kere bile ders çalışmadım-sınava girmedim.

Durumum bu, bu durumda 4 ay kala sıfırdan YGS ye başlayarak 350 Puan almam mümkün mü?

Tavsiyeleriniz, önerileriniz var mı?

Kitap-soru bankası-Ders sitesi tavsiyeniz var mı?

Not: YGS 3-4 için soruyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnesin -- 21 Ekim 2016; 14:54:22 >

• ne kadar sıfırsın bilemem ama bi deneme yap kendine ona göre yol haritanı çizersin mesela 25 tr 25 sos 5 mat gibi yapıyorsan ygs 5 'ten 350 puanın üstünde puan alırsın ama tr ve sosta kötü isen bilemicem mezunsun zaten o yüzden günlük min 5-6 saat çalış 1-2 saatini mata ayır yeter kaynak olarak mattan ant mat bitir 2 haftada sonra üstüne birey b en son karekök olabilir bu seni 20-25lere ulaştırabilir tr konusunda önder hocanın videolarını izle derim onun kitabı da var ama çok detaylı simetri bulabilirsin simetri al tarih için konu anlatım olarak kültürü öneririm yorum gücünü artırır coğrafya içinde kültür al derim soru bankası olarak bulduğunu çöz

Ama kitapçıya gidip incele derim sana uygun değil mi diye
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Hangi seviyede olduğumu test etmek için online testlere gireyim dedim ama bazıları direk para istiyor bazılarıda hata veriyor,yani imkansız değil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnesin

Hangi seviyede olduğumu test etmek için online testlere gireyim dedim ama bazıları direk para istiyor bazılarıda hata veriyor,yani imkansız değil değil mi?
    Hocam öncelikle şunu diyeyim belki bana kızabilirsin ama eğer temelin gerçekten az sa yapman zor olur buradakiler sana rahat falan yaparsın gibi şeyler diyebilir ama o kadar kolay olmuyor sene başında kaç net yapıyorsan en fazla 20 -25 net arttırabilirsin (Oda sıkı bir çalışma ile ) öncelikle ygs hangi puan türünden 350 almak istiyorsan onu belirt ona göre yardımcı olurlar ygs 3 ve 4 se türkçe ve sosyalden +30 net yapıp 5 de mat yaparsan olur. Geçen sene ygs 4 ten 275 aldım bu sene bnde en az ygs 4 ten 330 hedefliyorum inşallah yaparız hocam iyi çalışmalar
  • Yorum için teşekkür ederim.

YGS 3-4 için soruyorum. ilk mesaja da ekliyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnesin

Yorum için teşekkür ederim.

YGS 3-4 için soruyorum. ilk mesaja da ekliyeyim.
    Hocam türkçe için günlük en az 20 paragraf çöz ama her gün çöz birede ses,noktalama ,yazım ,anlatım bozukluğu bu konulara bak en az 28-30 yaparsın sosyal de tarihe sınav için değilde olayları günlük hayattaki gibi çalış ezber yapma konuların mantığını kavra coğrafya ya gelince bende pek iyi değilim bu derste forumda yavuz tuna yı öneriyorlar onu dinleyebilirsin mat da da ant. matematik 1,2 yi bitir sınava kadar 10 net falan yaparız bende senle aynı puanı hedefliyorum hocam kolay gelsin iyi çalışmalar inşallah yaparız
  • dostum sen bir yerde yanlış yapmışsın o zaman bak bu forumda defalarca yazdım bunu geçen sene kursta deneme olup 34 net yapmıştım ygs 64 net geldi ve mat-geo hiç çalışmamıştım okul filan vardı kurs vardı imam hatipte okuduğum için imam ve müezzinlik görevlerimiz oluyordu o haldeyken netlerimi yükseltmiştim bu adam mezun şu anda çok rahat artırabilir doğru çalışması yeterli bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Seviye tespiti için online tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? ya da bir yayın tavsiyesi, işe dediğiniz gibi ne durumda olduğumu bilerek başlıyayım.
  • 350 ham mı? Yoksa obp ile mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ham olarak 300 üstü diyeyim. obp benim 65-70 arası.

Ham olarak 300-320 desem daha doğru olur.
    Bir site de test yaptım, türkçe ve sosyali tek çözdüm, ikisinde de yarısını doğru yaptım,yarısı ya boş ya da yanlış dı,bilgi gereken soruları yapamadım kısacası ama yoruma dayalı olanların hemen hemen hepsini yaptım sanırım. Şimdi daha isabetli bir yorum yapabilirsiniz sanırım.

MAT ve Fen e hiç bakmadım çünkü bu ikisinde lise de okurken de sıkıntılarım vardı ve çoğu zaman zayıf-orta gelirdi notlarım.
    Hocam kız arkadaşım da hazırlanıyor bu sene. Mat için 15-20 nete ihtiyacımız var, sıfır sayılır. Antremanlarla 1 ve 2'yi aldık bunları bitirecek de bittikten sonra ne yapmak gerek bilmiyoruz. Ben sözelci olduğum için pek bir bilgim yok açıkçası.

Elinde Antrenmanlarla Mat ve Fem Simetri serisi var eskiden kalma

• Sıkı çalış 300 yaparsın.üstüne bir şey diyemem.

• Adam akıllı düzenli tertipli çalışirsan 400 yaparsin düzenli tekrar aliskanligi edinirsen herseyi rayina oturtursan neden olmasin

• Önceki mesajlarımı okudunuz değil mi? Türkçe ve sosyal de yarısını sadece doğru yapabilecek düzeydeyim, bilgi filan sanırım hepsi sıfır, bu durumdayken mümkün mü?
  • ysnesin Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yılların verdiği tecrübeyle konuşuyum yapmanız mümkün amaaaa bir an önce başlamanız günlük 20 paragrafla başlayın sürekli artırın bu rakamı yani şubata günde 40 paragraf sorusu çözerek başlayın sosyal adına soru bankası ve konu anlatımlarından çalışın 1-1.5 ayda bitirmeye çalışın sonra denemelere geçin son olarak matematik için antremanlarla matı bitirmeniz 10 net matematik yapmanızı sağlayacaktır kendinizi zihinsel olarak hazırlayın bu haftadan düzenli çalışın paragrafları aksatmayın dil bilgisi yazım kuralları ve ses bilgisine güzelce çalışın ve son olarak sosyalde özellikle tarih ve coğrafyada düzenli bir çalışmayla devam edin zaten çalıştıkça o söyledikleriniz hayal olmaktan çıkar gerçeğe dönüşür size şimdiden başarılar diliyorum.

• FeelMyMalice F kullanıcısına yanıt
    Üni Seç kanalında 3-4 ay önce 2 ayda ygs bitirme ders programı yapmışlar, 2 periyot halinde , her periyot 1 ay şeklinde. Ona başlamaya karar verdim. Bir de ant. mat. ı bitirin demişsiniz de, bildiğim kadarıyla tane kitap var, siz ilkini bitirin mi diyorsunuz yoksa 4 lü seti mi?
  • ysnesin Y kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen öyle bir program yapabilirsiniz,antremanla mat kitabının ygs kısmını sorun hocam kaç kitapsa ygs için onları bitirin tahminim 2 kitap felandır ama tam olarak bilgim yok siz en iyisi kitapçıya veya bilirkişileri sorup ygs'yi kapsayanı alıp çözün.

• FeelMyMalice F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Durma harekete geç sadece çalış sen yapman gerekeni yap belki daha iyi yapacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.