Şimdi Ara

4 Aylık değişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
21.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun ama gainer veya suplemment kullanmadan bu vücut olamaz ki karında yağ toplanmış büyük ihtimal gainer kullandındın bide beslenme programını yazar mısın dostum 70 ten 75 olmam lazımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugazbiharika kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. :) Beslenme programını yukarıda yazdım, antreman programının alında.

Supplament ilk spora başladığım zaman diyet döneminde almıştım 1 kutu Whey o kadar, onu da kullanınca bir numarası olmadığını gördüm ve bitince bir daha almadım, bu değişim döneminde ise hiç Supplament kullanmadım.

Hatta sana şöyle söyleyeyim, hani Supplamentsiz kas yapılmaz diyorsun ya, benim Azeri bir arkadaşım adam hayatında spor salonuna gitmemiş, spor yapmamış. Sırf ağır işlerde çalıştığı için baya kocaman bir kütlesi var ve yediğine içtiğine dikkat eden birisi de değil yağ oranı da öyle çok fazla değil. :) Yani Supplamentsiz kas kesinlikle yapılır. Ha belki daha uzun sürer o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 9 Kasım 2014; 10:50:18 >
  • ne oldu son durum

• Merak ettim hala devam ediyorsan çok iyi bir vücudun olmuştur, fotoğraf atarsan iyi motivasyon olur
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, evet hala devam ediyorum ve gelişim oldu elbette, kollarım şu anda 40.5 CM'den fazla, pump olunca 42-43 CM'e kadar çıkıyor.

4 Aylık değişim

BodyForumTR adlı forum sitesinde takılıyorum şu an aktif olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 19 Kasım 2016; 21:47:6 >

• mevsres M kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam

• boy kaçtı kardeş
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
     4 Aylık değişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 1 Haziran 2019; 23:44:12 >
    Poz müthiş. Belin kalın biraz ama geri kalan genetik çok iyi hocam. İlaç kullandınız mı? Yanlış anlamayın pm den de yazabilirsiniz bu konuda.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Yok, emin ol ki ilaç kullansam bunu çekinmeden insanlara söyleyecek en rahat insanımdır, ama kullanmadım, ilaç kullansam ilk yapacağım şey düşük yağ oranına inmek olurdu, zaten dikkatli bakarsan öyle ilaç kullanacak bir vücudum yok, kütlem var ve yağ oranım biraz fazla, Powerlifting yapıyorum, artık Bodybuilder sayılmam pek fazla. :)

Antrenman videolarım da var, izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 3 Haziran 2019; 10:42:31 >

Vay dünya vay.yag orani kacti hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzmek gibi olmasın ama 4 ayda daha iyi vücut yapılırdı. Beslenmeyi sıkı tutmadınız sanırım

• Thanatos97 T kullanıcısına yanıt
    Konu eski dostum, yeni konularıma bakabilirsin, şu an bam başka bir yerdeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsres

Konu eski dostum, yeni konularıma bakabilirsin, şu an bam başka bir yerdeyiz.
    Tebrikler dostum iyisin şimdi

• foto shop gibi duruyor boy kaç bilmiyorum orantısızlık geldi gözüme yanlar baya genişlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 4 Haziran 2019; 23:43:28 >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Adamın genetik saglam

• bilmiyorum böyle olmak istemezdim brad pitt vücudu yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 5 Haziran 2019; 12:50:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Ben isterim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.