Şimdi Ara

4 bölümden hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs sonrası salmış biri olarak hem edb-cog hem de fkb ye girdim. Yaklaşık mf3 ve mf4 8-10k, tm1 de 1-2k arasi gelmesini bekliyorum
    Bu civarlarda aklımda 4 bölüm var
    1) Boğaziçi Yönetim bilişim sistemleri
    2) Boğaziçi iktisat
    3)Trakya üniversitesi tıp
    4)İTÜ endüstri mühendisliği (Türkçe)
    Sizce hangisi ve neden, yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir birinden o kadar ayrı bölümler ki ne cevap yazacağımı şaşırdım. boğaziçi yönetim bilişim derim ben geleceği açık o bölümün
  • Sıralamanızdan dolayı tebrikler hocam. Sorunuza gelirsek;
    İTÜ Endüstriden yana kullanıyorum fikrimi. Eğer endüstriyi beğenmezseniz diğer bölümlere geçebilirsiniz MF den dolayı. Fakat TIP a giderseniz bu şans yok
  • Seneye o hedefle başladım hocam ygs6 3.5k geldi orası kesin gibi ama ailem calismasan da gir dedi lysye. Beklediğimden iyi geçti bakalım ne olacak

Ybsde beni tek düşündüren iş bulma olayı yoksa bölüm cok saglam.

• Teşekkürler hocam, İTÜ endüstri İngilizce olsa gönül rahatlığıyla giderim de biraz düşündürüyor beni Türkçe olması. Çünkü çok fazla dil yetenegi olan biri değilim zorlar beni dil öğrenmek.Kafam karışık her bölüm çok mantıklı geliyor benim oldugum yerden bakınca

• Tıpı yaz geç işte.
  • Boğaziçi İktisat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 Kitaptan Hangisi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Tutarsa niyetim o zaman hocam

• Neden hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayromutlu

Neden hocam?

Seçtiğin bölümlerin ortak özelliği iş dünyasında çok da teknik olmayan bölümlere eleman yetiştirmesi. Endüstri Mühendisliği adı üzerinde mühendislik olsa da mezunları iş planlama/strateji geliştirme gibi alanlarda çalışıyor. Kısacası prestijli bir şirkette beyaz yaka olacaksın büyük ihtimalle. İhtimal diyorum çünkü üniversite kendini keşfetme yeri. Sonunda oyuncu olabileceğin gibi kendi işletmeni bile kurabilirsin sonuçta. Ama istatistiksel olarak ilerlersek sana en çok lazım olan etiket olacaktır. İnsanlar seni o etiketle çağıracak. Bu yüzden Boğaziçi, İTÜ'den daha öne geçiyor. Bak buraya kadar ne eğitimden ne başka şeyden bahsettim. Bildiğin algı oyunu bu. Ne yazık ki hem sektör hem de insanlar buna değer veriyor. Boğaziçili olduğundan kimse sana İngilizce biliyor musun diye sormaz ama İTÜ'lüye sorulur. Boğaziçi İktisat diğer adıyla ekonomi bölümü sektörde hem prestijli hem de köklü bir bölüm. Buranın mezunları çok ama çok iyi yerdeler. YBS de iyi bölüm ama yüksek okul olduğu için biraz izole. Kampüs olarak de öyle bölüm dersleri de öyle. Hep aynı hocalardan farklı dersleri alacaksın. Belli bir noktandan sonra sıktığı gibi vizyonu da daraltıyor. Teknoloji aşırı bir ilgin yoksa İktisat derim.

• Boğaziçi yaz geç bro
  • Hocam çok güzel anlatmissiniz hakikaten, sonuçlar bi aciklansin düşüneceğim. Ama ybsde programlama da olduğu icin biraz daha yakınım

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm hacı abi

• quote:

Hangi bölüm hacı abi

Vaz caydım, İTÜ endüstri mühendisliği yaz bro.
  • bence bogaziçi iktisat
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Neden?

• seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Niye hocam

• quote:

Neden?

iTÜ candır, gerisi heyecan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

Neden?

iTÜ candır, gerisi heyecan.

Valla öyle de hocam diger tarafta da Boğaziçi var şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.