Şimdi Ara

4 Disk Software Raid 0 sistemden 1 disk bozulmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 4 adet 1 TB diskten oluşan Raid 0 sistemim var disklerimden birinin sağlık durumu %0 'a düştü ama hala çalışıyor, verileri kaybetmeden bozulan diski başka bir disk ile nasıl değişirim? Bu arada Raid sistemim yazılımsal şeritleme ile Server 2008 üzerinde kurulu. Teşekkürler.

• Raid kontrolcünüzün ayarlarına girin. Bazı kontrolcüler disk klona izin veriyor. Olmadı aynı diskten bulup disk klon yapmak zorunda kalabilirsiniz harici bir yazılımla ama raid kontrolcüden halletmenizi oneririm tabiki yedek almak şartıyla. Raid 0 server yapan yedeğini nasıl alacağını da düşünmüştür sanırım.
  • raid kontrolcü yok yazılımsal raid 0 yaptım yapan kişi de benim yedek almadım 4 tb yedek alsam da geri yüklemesi büyük eziyet.
    Verdiğiniz linkte bozulan raid 0 sistemden veri kurtarma anlatılmış, benim şu an sıkıntım farklı, 4 diskim de çalışıyor, amacım sadece bozulan 1 adet diski sağlam olan ile değişmek, verileri kaybetmeden tabi.
  • forbid55 F kullanıcısına yanıt
    Diski bilgisayardan çıkarın. Aynı diskten bir tane daha edinin. sonra başka bir bilgisayarda
    http://www.easeus.com/disk-copy/index.htm

yazılımını kullanarak diski diğer diske clonlayın. Sonra clon diski sisteme takın ve boot edin.
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.