Şimdi Ara

4. evrendekiler bir aciklama yapabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. evrende herkes oyunu birakiyor. Anladigim kadariyla bir ittifak uyelerinin oplar tarafindan kayirildigi iddiasi var. Bu nedenle herkes oyunu birakiyor. Yaptiklari blof de degil. Hesaplari silme moduna alip, bile bile (forumda oplara hakaret, kufurlu msj ve gezegen isimleri vb.) ceza alacak hareketlerde bulunuyorlar. Oplar da aninda kapatiyor hesaplarini.

4. evren oyunculari isim vermeden biraz olayi aydinlatabilir mi? Forumdan okuyup anlamaya calistim ancak olaya uzak oldugum icin pek detayli bir bilgi sahibi olamadim.

• ne guzel iste herkez bırakır koskoca bir ewrende tek basına ohhh!!!!!
  • Ya kardeş bende okumuştum forumda internette Opların ve Super Op'ların

Kredi kartı numaraları geziyormuş..

Sanırım op'lara para veriyorlar..

Karşılığında Kademe arttırma puan arttırma gibi işlemler yaptırıyorlar...

Keşke Almanyadaki Oplar burda olsa da millet op görse..

Adamlar mesajlarda ingilizce dışında bir dil kullanildiğinda bile ceza kesiyorlar....
  • evet arkadaslar evren 4 te 162 sıradayım .( miracles diye aratirsaniz görürsünüz) ve bende hesabı silmeye adım. hatta protesto ettiğimizi bildikleri için palantir nickli op tarafından hesabım 2033 yılına kadar donduruldu. hatta yaptığım 8 tane ölüm yıldızını bile kullanmaya fırsatım olmadı. neyse opların hatta bazı sgo ların dahi manowar adlı ittifaga haksız yere destek oldularına şahit olduk bu sebeple evren 4 te oyunu bırakıyoruz hatta diger evrenlerde de bırakma noktasındayız.

ayrıca aşagıdaki linkteki resmi kayıt edip tam ekran yapıp okursanız gelişen olayların baslangıç noktasını daha iyi anlarsınız.

http://img269.imageshack.us/img269/2008/king2tf.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak3615 -- 28 Haziran 2006; 18:08:12 >

• hakkaten durum bu haldemi yaw cok aci bende 588. sıradayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.