Şimdi Ara

Kesin Zayiflatan Formul Bilen Var Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler boy 1.78 kilo 105 - nerden baksan 20 kilo fazlam var, yas 27, kendimden utanir oldum, zayiflayacam kafaya koydum, ama nasil, bildiginiz bir yontem var mi? Spor yapacagim yer yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Beyler boy 1.78 kilo 105 - nerden baksan 20 kilo fazlam var, yas 27, kendimden utanir oldum, zayiflayacam kafaya koydum, ama nasil, bildiginiz bir yontem var mi? Spor yapacagim yer yok.

Aç kal en iyi ve kesin yöntem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya koydum diyip , spor yapicak yer yok demek de ne demek
    Git bi spora salonuna yazil dostum, sana bi cardio programi yazsinlar. Birde diyet programi istersin.
    6 ay kadar A dan Z ye uygularsan yaza cok farkli girersin ama hersey istemek de bitiyor. Soru su bunu ne kadar istedigin ve nelerden vazgecebilicegin ;)

• Göbeğini kes
  • Aç kalmayla olmaz kilo işleri hemen geri alırsınız tekrar geriye. Tek çözüm kardiyo. (ip atlamak , koşmak , yürümek , yüzmek vb.) Birde yağlı yiyecek ve ekmeği en az tüketmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Beyler boy 1.78 kilo 105 - nerden baksan 20 kilo fazlam var, yas 27, kendimden utanir oldum, zayiflayacam kafaya koydum, ama nasil, bildiginiz bir yontem var mi? Spor yapacagim yer yok.

benimde boy 177 civarı kilom 105 ti şuan kilom 80 .
    diyetisyene boşa dökme bi işe yaramio 1-2 defa gittim sadece gittim .
    sana benim yaptıgım program şöyleydi
    sabah kahvaltıyı kuvvetli yapacaksın. öğlen öyle aşırıya kaçmıcaksın akşam üzeri hafif yiyeceksin.
    ekmeği sadece sabah yedim ben. pirinç pilavı nedir unut. kış geldi . bol bol kivi ye. yeşil çay iç. ama sade yeşil çay olsun günde 4-5 defa yeşil çay ve siyah çay iç. akşam yemeğinde felan muhakkak elma v.b posalı meyve ye. günde 2-3 litre su iç. tuz şeker un bunlardan kesinlikle uzat dur.
    birde badem ye. ama günde 7-8 tane badem ye.
    birde ben hafta içleri akşam yemeğinden sonra 1.5-2 saat sahilde yürüyüş hafta sonları ise 1.5 saat sabah yine 1.5-2 saatte akşam yemeğinden sonra tempolu yürüyüş yapiyordum. bu arada bol bol mekik çekk sorun olrsa buradan ulaşabilrsinn

• 1-L-Carnitine ve CLA satın al.
    2-Spor salonuna yazıl.
    3-Hocandan kardiyo programı iste.
    4-Yağlı ve şekerli yemeyi kes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F=ma
  • Dostum 8 ayda 32 kilo verdim 120 kilo idim 88 kiloyum şuan.
    Yaptıklarıma gelince işim zor kasabım spora felan gerek kalmıyor yani işten dolayı bide fazla yürürüm günde 5 6 7 ortalama değişiyor duruma göre. Sabah kahvaltı ederim bi ekmeğin 3 te 1ini yerim yanında ne istersen ye peynir domates yumurta fark etmiyor kendimi hiç sıkmadım yemek konusunda sıkmam da öğlen yemeğini biraz geç ye ekmeği az tutmaya çalış ekmeğin 3 te 1ini geçme sulu yemek felan tüketmeye bak. Akşam yemiyeceksin kesinlikle meyve yiyebilirsin kendine birde haftada bir felan izin ver 1 çikolata cips artık canın ne istiyorsan ama alışkanlık yapmasın kola içiyorsan bırak kesinlikle 1 ay içmedim 7 kilo fark etti. Normalde akşam 2.5lt alırdım sabaha az bişey kalırdı anlıycan. Başka sormak istediğin olursa yazarsın.
  • Yime kusss hep

• Teorik olarak çok kolay. Aldığın kalori harcadigin kaloriden fazlaysa kilo alırsın az ise verirsin. Spor yaparak metabolizmanı hızlandırabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.