Şimdi Ara

4 gb (2x2) kit 800 Mhz ddr2 cl5 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım için 4 gb (2x2) lık ram almayı düşünüyorum ama hangi markayı alacağıma bi türlü karar veremedim. aralarında fiyat farkı var o yüzden seçim yapmakta zorlanıyorum. fiyat kadar kalitesi de önemli benim için. yaklaşık olarak fiyatlarını yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Corsair XMS2 60 $ + KDV
    Kingston Hyperx 75 $ + KDV
    OCZ Plat.VistaPerf. 79 $ + KDV

benim gönlüm kingstondan yana ama dolar yüksek olduğu için corsairla arasında baya bi fiyat farkı oluşuyor. tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Corsair tavsiye ederim.
  • alacağın ram ler güzel marka anakarta uyum sağlacak bişey alsan iyi olur...benim recihim Kingston Hyperx yana olurdu ama.......
  • Ocz tavsiye ederim.
  • herkes farklı bi tavsiyede bulunuyo napıcamı şaşırdım. peki şöyle bi soru sorym bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor hangisi neden daha kaliteli?
  • kalite derken ne kastediyorsun bilmiyorum ama burada overclock olabilen ramler tavsiye edilir.veritech de alsan hepsi ayni hizda calisir hepsi kul yapisi hepsinin garantisi var.bu sekilde olmaz alacagin ramlerin linklerini gonder ozelliklerine bakalim.birinin voltaji yuksektir cl5 degildir bunlara bakacaksin biri 1 sene digeri 10 sene gitmiyor hepsi belli uretim kalitesine sahip ramler oem degil ki bunlar.sistemin ne bilmiyorum ama 1066 destekliyse 81+ bence bunu al.destekli degilse corsair al.kingston bozdu cl7 filan ram satiyor, ocz'nin de sadece platin olanini al alacaksan vistaperf filan yazanini degil.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2427
  • ben rami default kullanıcam o/c yapma gbi bi düşncem yok soğutuculu ram yine de işime yarar mı yoksa iki katı para vermeye boşuna gerek yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkay

ben rami default kullanıcam o/c yapma gbi bi düşncem yok soğutuculu ram yine de işime yarar mı yoksa iki katı para vermeye boşuna gerek yok mu?

Eğer öyle ise veritech alabilirsin. Fazlası gereksiz olur.
  • düz ram alacaksan en ucuzunu al hiç markaya takılma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.