Bildirim
4 gb internet yeter mi surf için?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu hususta 2 şey belirtmek isterim.
1. 4 GB ın 1 GB ı uploada gidiyor bunu göz önüne alın.
2. Kalan 3 GB gezinme için hayli hayli yeter ama internet ne kadar hızlıysa kota o kadar çabucak doluveriyor emin olun. Onu açayım buna bakayım mail okuyayım gazeteye göz atayım derken farkında olmadan tek oturumda 300-400 MB gidebiliyor. Yani kotaya çok dikkat etmek gerek. -
Haklısınız. Dikkatli kullanmalı cok.
En guzeli adsl ama ne kadar süre oturacağım belli degil.1 ay da olabilir. 1 sene de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
En guzeli adsl ama ne kadar süre oturacağım belli degil.1 ay da olabilir. 1 sene de
ve kesinlikle ad---block ile reklamların çıkmasını engelleyerek kotadan tasarruf edebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VeNGeFuL_ -- 28 Nisan 2012; 13:28:12 > -
yeter hocam,kardeşimde 4gb var,sabaha kadar face'te oyun falan oynuyor,youtube falan takılıyor,3 gb anca doluyor ayda.. -
quote:
Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_
quote:
ve kesinlikle ad---block ile reklamların çıkmasını engelleyerek kotadan tasarruf edebilirsiniz
ad block kullanıyorum chrome ile ama şu anda donanımhaber sitesindeki reklamlar çıkıyor..
normal mi bu durum? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_
quote:
ad block kullanıyorum chrome ile ama şu anda donanımhaber sitesindeki reklamlar çıkıyor..
normal mi bu durum?
değil reklamları seçip blocklarsan çerçeveyi çıkmazlar bida
-
tarayıcı olarak google chrome yada opera tavsiye ediyorum, bilgisayarında hangisi hızlı çalışıyorsa onu tercih et hocam. Opera verileri önbelleğe kaydediyor ve yeniden yükleme yapmak yerine önbellekten yükleyerek daha az kota harcanmasını sağlıyor. Operayı bir dene memnun kalırsan hızından opera kullan derim. 4 gb bana 1 ay yetiyordu arada bir video izliyordum pek indirme yapma ama çok mecbur kalmadıkça, hayli hayli yetecektir emin ol. Google chrome kullanırsan ad block, flash block eklentisini kur. -
en az 8 gb gerekli,4 gb yetmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: engink
en az 8 gb gerekli,4 gb yetmiyor.
lükse kaçmamak şartıyla kullanırsan 4gb her türlü yeter. ben turkcellden 4 gb paket alıyordum, telefonu modem olarak kullanıp bağlanıyordum ve yetiyordu. sınırsız net havasında kullanırsan tabiki 4 gb yetmez, 8 gb bile yetmez. kotana göre kullanıma özen göstereceksin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X