Şimdi Ara

4 gb origi vs 8 gb çakma memorystick (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle orijinal alın.4 gb çakma kullanıyorum.Hem oyun atarken yavaş hem oyun oynarken kasmalar yapıyor.Kasmaması için hafıza kartı hızını recovery menu den yükseltmek zorunda kalıyorum.Kesinlikle orijinal alın.Sorun yaşamıyorum diyenlere bakmayın siz.

@Grfxxx arkadaşımında dediği gibi 1-2 oyun atıyorsun 3. sünü atınca açmayabiliyor oyunu.Mesela dün liberty city stories ve vice city stories attım içine bu ikisini açıyor.Fakat bir üçüncü oyunu attım.O oyun gow idi.Gow'u açmadı. Yani kesinlikle orijinal alın.Böyle sorunlar yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensenturk1990 -- 21 Kasım 2008; 9:56:25 >
  • Kartın içinde 7 - 8 tane oyun var ( bunlardan 4 - 5 tanesi Ps1 oyunu ) bütün oyunlarıda açıyor. Sizin kartlarda sorun var bende kasma yok çakma 4 gb
  • kesinlikle orjinal arkadaşlar 8 gb orj sandisk geldi denedim 15-20 dakkada dolduruyo tam olarak ve oyunları oynarken hiç takılma yapmıo.bi tane çakma vardı bende 4 gb tı şu an kendisini 1gb sanıo
  • Orjinal 8 GB Sanddisk'i nerde bulabilirim? Fiyatları ne kadar?
  • orj 8 gb lik sandisk i hepsiburada.com dan bulabilirsin doların sabit olmaması yüzünden kdv ve kargo dahil 100 ytl civarında değişiyo
  • Bende hem sahte 4 gb hemde orjinal 4gb var.

İlk olarak sahtesini kullandım pek bir sorun yok gibiydi sonra bazı oyunlarda donmalar olmaya başladı önceleri oyun dosyasının bozuk olduğunu sanıyordum sonra araştırdım meğer kart sahte olduğu içinmiş. Orjinal kart alınca aynı yerleri rahatlıkla geçdi donma filan yapmadı.

Sorun olmuyor diyenlere inanma onlara denk gelmemiştir, bir gün alıpta denk gelirse oyunun bir yerinde sana sonra üzülürsün çünkü sürekli aynı yerde takıntı yapar. Ayrıca sahte kart çok çok yavaş işkence gibi, orjinal mark 2 sony var onunla çook hızlı atıyor herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 24 Kasım 2008; 0:55:52 >
  • Bende 2 gb sahte var.Psx oyunlarında dahi sorun yok ama her an elimde patlayabilir tabi Alabiliyorsan orijinal al,ben de uygun bir zamanda 8 gb orijinal sanddisk alacağım.
  • bende 2 tane çakma 2 gb var. birini 2 yıldır kullanıyorum diğerini 3-4 ay önce almıştım. yeni aldığıma artık oyun atamıyorum döngüsel hata gibilerinden mesajlar vermeye başladı
  • arkadaşlar benim çakma memory carda oyun atarken sorun yok.Gayet hızlı atıyor ama oyun yüklerken cardı okuyamıyor makine kitleniyor carda mı sorun vardır yoksa psp demi.versiyon 5.00m33-6
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

hiç bi yoğurtçu yoğurdum ekşi demez !

benim yoğurdum ekşi :)))
  • Başlığa bak süper ya. Başında bi "Get Ready For The Next Battle" yazısı eksik..
  • hahaha hatta THE KİNG İRON THİS TOURNAMENT :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

bende 4gb çakma kullanıyorum ama hiç bir sorunla karşılaşmadım şöyle bişey war ama çakmanında iyisi ve kötüsü wardır.

arkadaşın dediği doğru çakmanın, çakması var! (8-9 AYDIR KULLANIYORUM HİÇBİRŞEY OLMADI)
  • bugün 8gb 70 tl'ye aldım sony marka satıcı ısrarla orjinal olduğunu söyledi, aynı zamanda 38 liraya da 8 gb sony vardı. benimki yi kalite çakma oluyo heralde bu durumda :)
  • Iron Fist değil miydi o

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

hahaha hatta THE KİNG İRON THİS TOURNAMENT :)
  • arkadşım ben size orjinal cardı öneririm.bende 4gb çakma var.sorun çıktığı zaman çok kötü olur.benim bi ara card okumadı illada format format yazıyordu.meşvuren format attım.ne card girebiliyodun hiç bişey yapamıyordum.meşvuren format attım tüm save ler gitti okadarda geçmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

Iron Fist değil miydi o

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

hahaha hatta THE KİNG İRON THİS TOURNAMENT :)

Bakıyım VALLA ÖLE :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: taktik

bugün 8gb 70 tl'ye aldım sony marka satıcı ısrarla orjinal olduğunu söyledi, aynı zamanda 38 liraya da 8 gb sony vardı. benimki yi kalite çakma oluyo heralde bu durumda :)

70 TL'ye aldığın kart orjinal değilse çok güzel kazıklanmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: taktik

bugün 8gb 70 tl'ye aldım sony marka satıcı ısrarla orjinal olduğunu söyledi, aynı zamanda 38 liraya da 8 gb sony vardı. benimki yi kalite çakma oluyo heralde bu durumda :)

70 TL'ye aldığın kart orjinal değilse çok güzel kazıklanmışsın

valla bilmiyorum ki, oyunlarda bi takılma yaşamadım ama karta transfer yaparken uzun sürdü sanki biraz. orjinalde sn.de nekadar veri atılıyor bilen varmı bi deneyim ?
  • 8 gb cakma var bende okuma hızı iyi yazma hızı dusuk.ama sorun degil bence 8 gb kapasite 4e gore avantajlı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.