Şimdi Ara

4 gb origi vs 8 gb çakma memorystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi sizce çakma kart kullananlar problem yaşıyo mu satanlar problemsiz olduğunu iddia ediyoda

• hiç bi yoğurtçu yoğurdum ekşi demez !
  • 8 gb çakma kart kullanıyorum karta dosya atmak çok uzun sürüyo onun dışında bir sorunum yok
  • bende 4gb çakma kullanıyorum ama hiç bir sorunla karşılaşmadım şöyle bişey war ama çakmanında iyisi ve kötüsü wardır.
  • 4gb çakma var oyunlarda takılma fln yok ama karta oyun atarken cok uzun sürüyor nefret ediyorum .. Bayadır bu yüzden atmıyorum oyun :)
  • Aynen bende de yavaşlıktan başka sorun yok.

• bende 8gb çakma sony var hiç bi sorun yok süreyi falan da dert etmiyorum ki orjinalde ne kadar sürüyo onu da bilmiyorum
  • bende çakma 2 gb var 100 mb 1 dakkikada atılıyor...700 mb lık oyun 7 dakika o yüzden oyun atmaya üşeniyorum orjinallerde 1 gb oyun 3-4 dk bile kadar sürmüyor
  • orjinal 2 gb kullanıyorum 100mb y atması 30 sn bile almıyor çok hızlı 8 gb çakma da var ama onu kullanmıyorum aşırı uzun sürüyor oyun vb atmak
  • 8 gb orjinal olmayan bir ms'ye 1500 mb boyutunda bir iso atmak ortalama 3,5-4 dakika sürüyor.
  • arakadaşlar 8 gb ms pro duo aldım fakat çakma. PSP slim&lite kullanıcısıyım. versiyon 4.01 hanüz kırılmadı o yüzden deneyemedim kartı. Bu karttan kullananlar oyun sırasında sıkıntı yaşamışlarmıdır ona göre iade edicem. Magic gate olayı yok bu çakmalarda.
  • Oyunu yavaş atmanın bi nedenide hepimizin bildiği gibi oyun dosyasının yüksek MB'li olması. 4 GB çakık kart var ama hiç bi sorun yaşamadım
  • 8 gb var çakma önceden dediğim gibi sorun yok
  • ben 2 tane 4 gb sanddisk gamer edition kart kullanıyorum oyun 10-15 dakkada bütün kartı doldurabiliyorum.şimdi paraya kıyıp 8 gb orj sanddisk kart aldım o gelince onun tamamının dolmasının ne kadar sürdüğünü yazarım
  • benim bildiim tek sorun oyun atarken orjinale göre daha fazla zaman alması...
  • çakmalar oyunlarda takılma yapmıyor mu?
  • http://urun.gittigidiyor.com/4GB-SONY-MEMORY-STICK-PRODUO-INDIRIMLI_W0QQidZZ13925492 =20 ytl ohaaaa

http://urun.gittigidiyor.com/8-GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-PSP-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ13966865 :ohaaa 45 ytl

bunlardan kullanan varmı ve sorun yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 20 Kasım 2008; 20:26:39 >

• Khalkedondan aldım denedim gördüm kullanıyorum hiç bi sorun yok. Alıcaksan da khalkedon dan al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

hiç bi yoğurtçu yoğurdum ekşi demez !

benim babam yoğurdu ekşi sever. yoğurtçu komşu tarihi geçmiş yoğurları babama verirdi bune ne dicez
  • çakma 4gb kullanıyorum. içine 1-2 oyun atıyorum başkada atılmıyor. sorun çıkıyor. kesinlikle tavsiye etmiyorum. orjinal kart olmayı planlıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.