Şimdi Ara

4 gb ram ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisaarımda corsair 800mhz 1024*4 ram var.Ama bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyince 3,50 gb ram görünüyor nasıl iştir anlamadım?

• bi araştırsaydın keşke

neyse söyleyim sana

32 bit işletim sistemleri 64bit veri genişli olan ramlerin kapasitesini tam görmez bu nedenden dolayı ramin eksik gözükür özelliklerden bakınca aslında eksik değildir yazılımsal uyumsuzluk diyelim biz buna

64bit işletim sistemleri kurunca ramin tamamını görecektir
    bu rami 32 bitte 4gb göstermenin yolu yok ( reg ayarlarıyla yapan gördüm ama calıstıgına emin dedilim)
    zaten 4gb ramin tamamını xp de yada vistada kullanamassın okadar ram yiyen bi sistem görmedim ben daha önce

64bit geç sorun çözülsün fazla uzattım

• allam gene mi ayni konuda baslik yav.

xp kac yasinda unutmayin ve bu nanenin belli bir yapilis amaci ve siniri var.her isine kossun her isini yapsin degil yani.4 gb ram mi kullaniyordu millet bu alet ciktiginda?oldu olacak 16 takin sonra reg ayari yapin, server isletim sistemi diye dizayn etmisti! zaten microsoft bu xp yi.
  • walla aynı başlık bana hiç yabancı gelmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

allam gene mi ayni konuda baslik yav.

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

allam gene mi ayni konuda baslik yav.

xp kac yasinda unutmayin ve bu nanenin belli bir yapilis amaci ve siniri var.her isine kossun her isini yapsin degil yani.4 gb ram mi kullaniyordu millet bu alet ciktiginda?oldu olacak 16 takin sonra reg ayari yapin, server isletim sistemi diye dizayn etmisti! zaten microsoft bu xp yi.

Service packleri çıktı ama dimi ? Yani updatelendi ilk günkü kalmadı xp ?
    Teşekkürler S.T.A.L.K.E.R.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo145 -- 21 Aralık 2007; 20:26:26 >
  • S.T.A.L.K.E.R kim ya?Fatal naptin baba oyle.votka yapiyim ben de ikili olalim.

update edile edile bastan bile yazildi ama sonucta hala ev-is kullanicilari icin xp, server isletim sistemine donusmedi yani.yuksek ram destekleyen kullanabilen baska isletim sistemleri de var ms nin serverler icin ama 4 gb icin 64 bit vista veya 64 bit xp kurman yeterli o zaman hem gorur hem verim alirsin.gariban yasli isletim sistemine yuklenmeyin cok sey beklemeyin diye oyle dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi azcık arayın yau milyon kere tartıştık..
    32bit işletim sistemi yapanda hata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.