Şimdi Ara

4 Gb Ram aLıcam Yardımcı oLurmsuunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim Sistemi : İntel Pentium Core Duo {2Cpu} 2.30 Ghz

Ekran Kartım : İntel GMA x4500 MHd 64 mb Paylaşımlı eKran kartı

Marka : Acer aspire 5736z

Ram : 2 Gb

Evet arkadaslar pcme 4 gb ram takmayı dşünüyorum Sıkıntı oLurmu 6 gb Ram olcuak :) Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skystar018 -- 3 Aralık 2012; 10:05:39 >

• Anakartının maksimum 4gb ram desteği var yani 6gb kullanamazsın 2gb yanına bir 2 daha al 4 gb olarak kullan rahatlıkla yetecektir o sisteme birde 64 bit işletim sistemi kurman lazım yoksa 3.25 gb yukarısını kullanamazsın son olarak rami taktıktan sonra biosa gir Memory Remap kısımını : enable yap yoksa yine sorun çıkar .
  • Bios tan Nasl yapcam anlatırmısın tam olarak {benm biosta memory gibi şey yok die dsünüyorm resimli olarak anlatırmısın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: skystar018

Bios tan Nasl yapcam anlatırmısın tam olarak {benm biosta memory gibi şey yok die dsünüyorm resimli olarak anlatırmısın .

2 çeşit bios var farklı görünebilir ama genellikle resimdekiler gibidir advanced chipset başlığında olur genelde yalnız bazı dizüstülerde olmayabiliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 3 Aralık 2012; 23:17:19 >

• hmm bi bakm biosa yoksa nolcak ? He Bide Bi sorum daha olcak ÖRN: 2 gb ram daha ekledim diyelim BLur Die bi oyun war onda lowda kasıyor hızlatırmı kasan oyunları . ?
  • biosta yoksa yapacak bir şeyin yok o sistemde oyunlardan verim bekleme ekran kartın onboard ne yaparsan yap işin zor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.