Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk ligde Okan'a karşı oynuyorum ve henüz kaybetmedim.

İkinci ligde de fena değilim.
  • Kaan abi tarafından fecii şekilde eziliyorum
  • Benden yine cacık olmaz onu anlamıs bulunuyorum son durum itibariyle.
  • Eric Gordon inanılmaz derecede kötü bir başlangıç yaptı. Sizce kadromda tutmalı mıyım? Yoksa kovup yerine yeni bir oyuncu mu almalıyım.
  • ilk hafta fena gitmiyorum. Peja son maçta oynamadı onu zaten benche koymuştumda sakat olduğu için benchte tuttuğum Najera oynamış son maçta. Chris Andersen'i draftta seçmekle çok iyi bi hamle yapmışım gibi görünüyor şu anda. ribaund ve blok alanlarında çok iyi katkı yapıyor. Dwight geçen sezon olduğu gibi bu sezonada hayvan gibi girdi ama umarım bu performansını sezon sonuna kadar devam ettirir.
    Derrick Rose'da şimdilik iyi gidiyor. bu hem Chicago taraftarı olmamdan hemde fantasy kadromda yer almasından dolayı çok iyi

Sean Williams sakat görünmüyor ama son maçta hiç süre almamış,nedenini bilen var mı?
  • bazen ailevi problemlerle 1-2 günlük izin alabiliyorlar, belki ondan olabilir?
  • odenin sakatlığı blok gücüme etkiledi ama iyi gidiyoruz..gerçi tracynin çok sakatı var çok ölçü olmadı benim için bu hafta..
  • Teşekkür ederim Adem zahmet oldu
  • ilk hafta en az ribaund (103) alan takım olarak acil ribaund çözümlerine ihtiyacım var :D

herşeye rağmen ilk haftayı lider geçmek de güzeldi

Api'den sonra sırada slam var
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

ilk hafta en az ribaund (103) alan takım olarak acil ribaund çözümlerine ihtiyacım var :D

herşeye rağmen ilk haftayı lider geçmek de güzeldi

Api'den sonra sırada slam var

103 ü biraz zor toparlanır hocam yao gelirse belki ben 140 yaptım yine yetmedi 2. ligde
  • ilk haftayı 7-2 ile geçtim ama takımdan çok da memnun değilim açıkcası.. deshawn beklediğim katkıyı veremedi.. donte green hiç süre almıyor nerdeyse.. onu gönderip batum'u kapmam iyi bir hamle oldu benim için.. saol Fuat
  • İlk hafta @quaking'e 7-2 kaybettim. Sürpriz olmadı açıkçası, nedenlerim vardı. Bu hafta Serhat'la oynuyorum, bakalım...

Serhat Batum batırdı resmen bende bıraktım. Sana gider gitmez Spurs'e karşı bişeler yapmış ama bana pek ümit vermedi. Onun yerine sonunda bi adam bulabildim(R.Butler) Hayrını gör...

Bu kadromda bi sorunum yok aslında ama diğer kadrom çok zayıf kaldı. Biraz toparlanmam lazım...
  • Bu yıl son sıralardan çıkamam gibi görünüyor. Kevin Martin ve Josh Smith drafttan öncede aklımdaki isimlerdi bunlarda sorun yok ama çok şey beklediğim Sessions'ı koç Skiles nerdeyse hiç oynatmayacak neyse ki Ridnour sakatlandı da neler yapabilceğini iki maçta gösterdi. Curry elimde mi patladı ne(ah nyk laneti)

Bench oyuncularım felaket. Cdr beklemeye devam ama Wilkins'e yol verdim yerine Moute'yi aldık bakalım.
  • Sessions'dan ben çok şeyler bekliyorum. Tabii oynatılırsa.
  • Ben de 7-2 kaybettim ama beklediğimden daha az farklarla. Kolay değil Calderon-LeBron-Hido üçlüsü ile baş etmek:P Haftaya da Kaan abiye yeniliyormuşum.
    Ekleme:Ryan Gomes, Noah, Evans, Moore gibi oyunculara gelen takas tekliflerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 3 Kasım 2008; 16:26:39 >
  • 6-3 ile geçmişim spurs'ü.Telfair süre almıyor mu.Yoksa beklenen patlamayı yapamadı mı hala

Adem naptın ya.Bulls taraftarı olmamdan dolayı kabul edeceğimi mi zannettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 3 Kasım 2008; 17:20:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Ben de 7-2 kaybettim ama beklediğimden daha az farklarla. Kolay değil Calderon-LeBron-Hido üçlüsü ile baş etmek:P Haftaya da Kaan abiye yeniliyormuşum.
    Ekleme:Ryan Gomes, Noah, Evans, Moore gibi oyunculara gelen takas tekliflerine açığım.

senin kadro ne öyle center cenneti maşallah bynumu takasta düşünüyorsan bişeyler önerebilirim..

• bu kadar kötü takımla 4-5 yenildim..sevinsem mi üzülsem mi
  • son gündeki elemanları oynatmasam 6-3tü sağolsunlar iki kişi 8top kaybı yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

son gündeki elemanları oynatmasam 6-3tü sağolsunlar iki kişi 8top kaybı yaptılar

diyorum zaten bu işte bişey var..fark yemem lazımdı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.