Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Duncan lazım bana olm. Tek süperstarım takımda. Parker'da sakat. Hayvani istatistikler bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Ver ikisini al Duncan'ı.

Duncan lazım bana olm. Tek süperstarım takımda. Parker'da sakat. Hayvani istatistikler bekliyorum.

Ahım tutar Duncan da sakatlanır ona göre.

• Bunu yapmaya cesaret edemezsin.

• Bu hafta galip gelmeyi başardık başardık yoksa bi daha zor. Josh Smith de sakatlandı. Harris, Curry, Nesterovic sakat. Cdr ve Sasha zaten doğru düzgün süre alamıyor . Kleiza beklediğim gibi değil.

Kaldık Kevin Martin'e.
  • Son sıraya demir attık.

• robertpires'e karşı bu sakatlarla hiç şansım yok gibi.

Fuat, Kaan abiye karşı şansını nasıl görüyorsun? İstediği kadroyu kuramasada iyi başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

robertpires'e karşı bu sakatlarla hiç şansım yok gibi.

Fuat, Kaan abiye karşı şansını nasıl görüyorsun? İstediği kadroyu kuramasada iyi başladı.

Şöyle söyleyeyim; Serhat'in geçen sene kırdığı rekoru egale etmemeye çalışıyorum. Kaan abi çok iyi başladı bense berbat başladım. Umarım Deron bu hafta dönerde bişeler yapma umudum olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Ver ikisini al Duncan'ı.

Kimin ahı tuttu gördük. Biri 1 ay diğeri 10 gün yok.

• Kaan Abi ile oynuyoruz. Son baktığımda 8-1 dağıtıyordu beni bugün baktım 7-1 ben öndeyim. Deron'dan son bi iyi performans gelirse en kötü 5-4 biter diyorum yoksa ikimizden birinde kalıcak ihale. Bu arada kadromun steal i Nate Robinson(9.Tur 168. Sıra) şu ana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 13 Kasım 2008; 16:46:05 >
  • benim kadro turnover dolu ya, steal-mteal hak getire, hiçbir şey yok desem yeridir. tarihimdeki en kötü kadroyu kurmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 13 Kasım 2008; 16:56:29 >
  • robert yine yapıcagını yapmıssın anthony morrow'u takımına eklemişsin. neyse diğer ligde ben aldım şimdi izliyorum harika şeyler yapıyor..
  • monta ellis dönene kadar iyi işler yapıcak gibi. öbür ligte de alıcaktım ama uzun vadede düşünüp ellemedim. hayırlı olsun ikimize de.

• Ellis dönmez herhalde. Yaşadınız ikinizde ...

Kaan abi ile son güne 4-4 girdik. Bu kadarını bile beklemiyordum. Özellikle Deron Williams rezalet bi şekilde dönüp tekrar sakatlandıktan ve Rafer Alston'ın cezasından sonra, ama işler onda da çok iyi gitmemiş...

Eğer ki bu gece;

Nate Robinson
    Tayshaun Prince
    Micheal Finley
    Kwame Brown
    Mikki Moore

beşi

Dirk Nowitzki
    Josh Howard
    Jason Kidd
    Kenyon Martin
    (yutkunma molası)
    Q.Richardson
    Dequan Cook
    Jerry Stackhouse
    Tony Battie

8'lisini bi şekilde yenerse kazanırım...

• tedavisi oldukça iyi ilerliyormuş. ocak ayında dönecekmiş. iki hafta içinde de salon idmanlarına başlıyormuş kısmetse. (:

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

tedavisi oldukça iyi ilerliyormuş. ocak ayında dönecekmiş. iki hafta içinde de salon idmanlarına başlıyormuş kısmetse. (:

Hadi ya. Neyse onu da bekleyenler var ligde. En azından onlar için iyi haber. Ben Elton Brand'i beklerken nisan'da dönmüştü...

Bu arada Warriors Ellis'te iyi dönerse tam Don Nelson'ın istediği kısa düzene göre manyak bi kadro olur. Yanlarında da Biedrins. Güzel ya.

Ellis - Azubuike - Maggette - S Jackson - Biedrins

Ellis pg'yi idare edebilirse kağıt üstünde 4 kısalı düzen için süper kadro. Benchte(turiaf,watson, sizin morrow) fena değil...

Ek olarak: Sean May'den ümitli miyiz Samet? Döndü sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 16 Kasım 2008; 13:54:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

tedavisi oldukça iyi ilerliyormuş. ocak ayında dönecekmiş. iki hafta içinde de salon idmanlarına başlıyormuş kısmetse. (:

• bişey sormak istiyorum. Najera'yı serbest bıraktım Blatche'yi kadroma eklemek istedim,add yaptım ama 17'sine yani yarına kadar ekleyemiyorum sanırım doğru mu anladım?ben kadroma ekledimde yarın mı kadro içinde görücem?yoksa yarın birisi benden önce davranıp Blatche'yi kapabilir mi?

ekleme: Hakan,geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Howard'ı benden çalmaya çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 16 Kasım 2008; 18:24:45 >
  • onu diycektim bende. yeter ver artık adamımı
  • Howard'ı takas etmem Hakan boşuna çabalama

olayı anladım arkadaşlar,Blatche'yi yarına kadar alamıyor kimse. neyse zaten bende ondan vazgeçtim,Desmond Mason'ı ekledim kadroma. Najera'yı almak isteyen 2-3-4-5-6 hatta 7 kere düşünsün
  • 5-4 öndeyim ama kategoriler birbirine çok yakın. Kadrom sakatlıklardan çok çekiyor.

Yalnız draft sonrası kadroma kattığım Buckslı Luc Richard Mbah a Moute'den (ada bak) bu kadar verim beklemiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.