Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla yeni gördüm 9-0 biraz ağar olmuş övünmek gibi olmasın 3 oyuncu da hiç oynamamış.
    haktan benden nefret etmiyosun inş.
  • @quaking

quaking (Players to Trade)

Kelenna Azubuike
    Jamario Moon

greenflash_Id [DH] (Players to Trade)

Brook Lopez
    Derek Fisher

Arkadaşlar böyle bir takas teklifi geldi. Ne düşünüyorsunuz?
  • Veeee Francisco Garcia dönmüş.
    İlk maçında 12 dakika süre almış ve 2 sayı 1 ribaund 2 asist yapmış.
  • Garcia'nın dönüşü umarım Salmons'u olumsuz etkilemez. Önceki gün 38 sayı ile kariyer zirvesi yapmıştı
  • @csb hocam teşekkürler. Ikimiz için de iyi olur umarım... Takası veto etmeyen arkadaşlara da teşekkürler. Geçen seneye oranla bu sene takaslar gerçekleşebiliyor...
  • Fuat'cım takas teklifin için çok teşekkürler ama yokum

hacı kadroda sadece 2 tane pg var.. calderon'u da verirsem sadece sergio hıyarına kalmış olcam.. o yüzden reddettim.. kusura bakma
  • Hakan yok artık! :S ______ Serhat sağlık olsun, başka bi takasta görüşmek üzere :D
  • Pazar gününe 6-2 önde girdigim eşleşmeyi 9-0 kaybettim. Tüm oyuncularımı canı yürekten kutluyorum gercekten.
  • Hakan kardeşime ''yok artık lebron james'' demek istiyorum Go spurs ve @pi merak etmeyin intikamınızı alıcam

samet ve adem'den böyle performanslar bekemiyordum umarım toparlanırlar

son bir sözde alp, kaan abi ve beni sonunculuk için yarışırlar diyen quaking'e selam.. gerçi bende onun için aynısını demiştim
  • Vay vay vay.Kimleri görüyoruz.Slam sen uğrarmıydın buralara ...

Hakan idolümsün
  • Yok artık Hakan. Ben de yükselişteyim, weresth'i 6-3 geçerek 10'unculuğa çıkmışım.
  • 2 hafta üst üste 9-0
    slam kork benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Yok artık Hakan. Ben de yükselişteyim, weresth'i 6-3 geçerek 10'unculuğa çıkmışım.

Ya ben 2 gün önce 7-2 öndeydim Saçmalık. Al'ın kariyer maçını çıkardığı gün, onu benchte tutmuştum zaten.Cezam olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Ya ben 2 gün önce 7-2 öndeydim Saçmalık. Al'ın kariyer maçını çıkardığı gün, onu benchte tutmuştum zaten.Cezam olsun

Son gün bende hiç kimse top kaybı yapmamış, sende de hiç kimse top çalamamış ve bu iki kategoriyi de çok az farklarla kazanmışım.Biraz da şanslıyım.
  • slam, ben öyle birşey demedim ama sen öyle diyosan öyle olsun.maksat lafın havada kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

slam, ben öyle birşey demedim ama sen öyle diyosan öyle olsun.maksat lafın havada kalmasın

udrih-swift takasına, karşı teklif yaptığımda yazdıklarını hatırlamıyorsun galiba neyse

istersen udrih'i verebilirim swift baya formda pişman oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

samet ve adem'den böyle performanslar beklemiyordum umarım toparlanırlar

uzak ara hayatımın en kötü oyunu yav, daha önce de belirttiğim gibi kurduğum kadro tam anlamıyla cacık olmuş. işe yaramazları doldurmuşuz, dersimi aldım ama artizlik yapıp arenas'ı almam beni bitirdi. üstüne dunleavy de oynamayınca her hafta eksik adam oynatıyorum. 4. ve 5. tur seçimleri olmadan anca bu kadar oluyor. bu ikisinin yerine orta karar adamlar seçsem bu kada sıçış olmayabilirdi neyse.. 2.lige asılcaz artık...
  • Orta sıralardayım şuan ama gelecek vaad ediyorum , play-off a giricem umarım
  • 14. yüm bende ya. iyi başlamıştım lige, sonra batırdım. toparlanırız inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.