Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Barea'yı niye almadım ya.Önceki gece görmüştüm iyi istatistikler yapmıştı hem de boştaydı.Neyse yarın alırım demiştim ama RccP benden önce davranmış.Dün gece 21 sayı 5 asist yaptı adam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

sana reddedemeyeceğin bir teklif yapacak.

dıtroit pastıns taraftarı için fazla mutlu bir profil..
  • biz lübran ı alıcaz olm.
  • Kanka siz alsanız alsanız papa'yı alırsınız...
  • heralde olm ya. bakma dalga geçiyorum. biz billups ı tekrar alıcaz.
  • Her iki ligde de Mike James'i ekledim kadroma. Çok bişe istemiyorum Toronto'daki dönemine dönsün yeter :-P

Bogut'un dönüşü ile Gadzuriz yine bench'in derinliklerine döndüğü için onu dropp ettim. Saolsun bi dönem iyi katkı verdi...

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar Bayram haftasında kadrolarınızı önceden ayarlamayı unutmayın, Yoksa Montana'dan bir 9-0 daha gelebilir

Her iki takımımla 2 gün kadro kurmayı unuttum...

• Yaşadığım şansızlıklara ve yaptığım hatalara rağmen geçen hafta da Okan'ı 6-3'le geçtim...

Fg , Sayı ve Top Çalma'da kaybetmişim. Bunları düzeltmek lazım...

David West, Amare ve Skip to My Lou'ya teşekkür ediyorum. Ayrıca beklediğimden iyi bi katkı veren Bogans'ı da tebrik ediyorum. Radmanovic'e şans vermeyi bırakan P-Jax'i da kınıyorum...

20.sıradan kurtuldum ve Alp'in ensesine yapıştım...

Bu hafta en büyük asker bizim askerle oynuyorum. Diğer ligde dağıttım bakalım bu ligde ne olucak...

• Ben de bu hafta 5-4 kaybetmişim En büyük askere:) Ribaundlarda 1 farkla kaybetmek çok koydu.Yeni rakibim bu haftayı da 8-1 ile geçen Hakan.. ve korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 15 Aralık 2008; 16:28:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Ben de bu hafta 5-4 kaybetmişim En büyük askere:) Ribaundlarda 1 farkla kaybetmek çok koydu.Yeni rakibim bu haftayı da 8-1 ile geçen Hakan.. ve korkuyorum.

3. 9-0 vakası direkden dondu belli olmaz bakarsın sen 9-0 alırsın

• Bu sezon herkes takip ediyor sanırım ligi. Bırakan yok henüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu sezon herkes takip ediyor sanırım ligi. Bırakan yok henüz...

kaan abimznde bu ligde olması ayrı bir guzellik katıyor. keske M.K ya da ulasabilsek.
  • Kaan abi derken nba stüdyo yorumcusu olan mı? öyleyse burası kendini aşmış gerçekten. seneye belki bende katılırım.
  • evet o...
  • Bu hafta da bu ligde yendim Samet'i. 6-3. İki haftadır 6-3'e bağlamışken bu hafta Hakan'la oynuyoruz. Böyle fikstür mü olur?. Bol şans bana, Hakan'ın pek ihtiyacı yok çünkü...

Alp bi giriş yapta anlat niye ceza aldın, cezan bitmiş galiba...
  • tarafsız medya konusunda has.. diye giden küfrü etmişti..

Ben de 2 ligde 5-4le geçmişim.Orta sıraların mücadelesini veriyorum
  • fuatım yanlıs gormussun heralde 9-0 yenmişsin robert'i bu sezon 9-0 larla dolu geçiyor hadi hayırlısı :)
    blok da kesin alırsın benim elemanlar blok da sınıfda kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

fuatım yanlıs gormussun heralde 9-0 yenmişsin robert'i bu sezon 9-0 larla dolu geçiyor hadi hayırlısı :)
    blok da kesin alırsın benim elemanlar blok da sınıfda kalıyor.

Vaaay be. Ben yeni sonuçlar yüklenmeden yazmışım demekki. Neyse beni şımartabilirsiniz biraz. Kariyerimin zirve noktası, hem de Samet'in kadro kurduğu son haftada. Inanamıyorum ya, 9-0 yapmışım resmen. Birden 13.sıraya çıktım. Süper gidiyor hayat bu aralar...
  • Bu zamana kadar hep 6-7 oyuncuyla oynadım ne kadar kötü oyuncular seçmşim yav ama birazda olsun belinelli rahatlattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Bu zamana kadar hep 6-7 oyuncuyla oynadım ne kadar kötü oyuncular seçmşim yav ama birazda olsun belinelli rahatlattı

abicim şu takasa olumlu yada olumsuz bi cevap versen artık kaç gündür öylece duruyor..
  • Alp'le ligin kaderini bile değiştirebilecek büyüklükte bir takasa imza atıyoruz.Bakalım kim karlı çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.