Sakatlıklar, formsuzluklar derken çoğu oyuncudan beklediğim performansı alamadım. Kabus gibi gidiyor. 6.lık için kıyasıya mücadele devam edicek gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
Sakatlıklar, formsuzluklar derken çoğu oyuncudan beklediğim performansı alamadım. Kabus gibi gidiyor. 6.lık için kıyasıya mücadele devam edicek gibi.
bu hafta senle oynuyoruz ve açıkçası 6.lık için bizim kadrolar çok yetersiz görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
bu hafta senle oynuyoruz ve açıkçası 6.lık için bizim kadrolar çok yetersiz görünüyor.
Aynen benimde hiç bir beklentim yok. Habire iyi bir ismim sakatlanıyor. İlk 3 zaten kopmuş gidiyor.
Ray allan durdu durdu kadro yapmayu unuttuğum günde patladı ya
ben çok kötü gidiyorum. wilcox un oynamaması yetmezmiş gibi şimdi de horford sakatlandı. marqi daniels ve zach randolph zaten sakat. kadrom çöktü resmen
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
Ray allan durdu durdu kadro yapmayu unuttuğum günde patladı ya
adam 89 sayı 62 rib 21 asist yapmadı yaw boşuna kendini üzme bizim 5-4 lük skora bi tesiri olmazdı yani.
kaan abiyi bi türlü geçemedik.. sürekli aynı skorları alıyoruz.. hakan dostum arkandan sinsice geliyorum ona göre..
Takım son üç haftadır iyi gidiyor.2 hafta üstüste 7-2 ve şimdi de güçlü rakip Serhat'ı() 5-4le geçtim.Ama yükseliş bu hafta son bulacak.Kaan Kural'la karşılaşıyorum bu hafta
valla 7-2 yendim diye sevinemiyorum slam ve kaan kural sağolsunlar yetiştiler 3umuzde 7-2 yapmışız oyuzden zirve değişmedi. şu aralar 9-0'a ihtiyacım var
sergen kaan'ı yen dile benden ne dilersen
quote:
Orjinalden alıntı: csb
ben çok kötü gidiyorum. wilcox un oynamaması yetmezmiş gibi şimdi de horford sakatlandı. marqi daniels ve zach randolph zaten sakat. kadrom çöktü resmen
yok mu artıran?
bu listeye d.west ve b.wallace da katıldı, oh ne ala. kadro kuracak adam bulamıyorum hayır 2-3 sakatı anlarım ama 6 tane sakat ve oynamayan oyuncu oluncu biraz kötü oluyor
ilk 6 bile büyük riske girdi.
Kaan abiyi şu an 5-4 yeniyorum ama o bu akşam 3lüklerde beni geçecek ve haftayı 4-5 mağlubiyetle kapatacağım büyük ihtimalle.Gerçi skor 5-4 olunca ha yenilmişsin ha kazanmışsın farketmiyor.Sağlık olsun
bu hafta liderliği büyük bi ihtimalle slam ' e devrediyorum şuan gidişat o yönde.
slam'den bir 9-0 gelebilir.
Geçen hafta da @@pi'yi yenip 10. sıraya çıktım ama bu hafta lig ikincisi @slam ile oynuyorum. diğer ligin ikincisini yendim ama bu kez çokta ümitli değilim. her iki ligde de 10.sıradayım...
başlıcam bu monta ellis e şimdi haa aralıkta gelcekti sözde
ulen yine 5-4 yenilmişim.. iyice seriye bağladım yaw.. sakatlıktan kırılıyo takım.. z, calderon, pietrus, deshawn sakattı.. diop da yeni takımında adam gibi süreler alır inşallah.. bi *oka yaradığı yok..
şu takas resmileşsin artık olan bana oluyor. jo-marion ikiside bende, şekilen desek daha doğru olur. ikiside sıçma-sıvama-yoğurma işlemlerini ustalıkla yerine getirdiler şimdiye kadar. nalet olsun sizi seçtiğim zaman dilimine be. bide banks gereksizide işin içine girmiş, onsuz da olmaz zaten. şimdi bu takas muhabbeti benim rahat 1 haftalık performansını silip süpürür. banks çık işte olum aradan adamlar anlaşsın güzel güzel. anladık marion 'ın kıçının dibinden ayrılmıyonda nereye kadar böyle. bi boka yarasan bari gam yemicem.
bide başımda iverson belası var ki hiç sormayın. her sıçışından sonra bi umut toparlanır abisi elbet diye içimden geçirerek kendimi avutuyorum, avutmaya da devam edeceğim. napiyim elden bişey gelmiyor. madem almışım,mousem da hiçbir etki altında kalmadan o add player sekmesine tıklamışya artık cefasını da çekicez sefasını da sürecez(inşallah).
yazarken bile daral geldi be ne illet herifmiş bu.
6-3 yenilmişim Kaan Abiye.Sayıda geçilmeyi beklemiyordum.Bu hafta da 4.yle oynuyorum.Üstüste zorlu eşleşmeler.Hadi bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
slam'den bir 9-0 gelebilir.
2 kategoride tek farkla kaybetmişim..
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
şu takas resmileşsin artık olan bana oluyor. jo-marion ikiside bende, şekilen desek daha doğru olur. ikiside sıçma-sıvama-yoğurma işlemlerini ustalıkla yerine getirdiler şimdiye kadar. nalet olsun sizi seçtiğim zaman dilimine be. bide banks gereksizide işin içine girmiş, onsuz da olmaz zaten. şimdi bu takas muhabbeti benim rahat 1 haftalık performansını silip süpürür. banks çık işte olum aradan adamlar anlaşsın güzel güzel. anladık marion 'ın kıçının dibinden ayrılmıyonda nereye kadar böyle. bi boka yarasan bari gam yemicem.
bide başımda iverson belası var ki hiç sormayın. her sıçışından sonra bi umut toparlanır abisi elbet diye içimden geçirerek kendimi avutuyorum, avutmaya da devam edeceğim. napiyim elden bişey gelmiyor. madem almışım,mousem da hiçbir etki altında kalmadan o add player sekmesine tıklamışya artık cefasını da çekicez sefasını da sürecez(inşallah).
yazarken bile daral geldi be ne illet herifmiş bu.
dostum iverson d.williams takas teklifinide işte bu yüzden reddettim. kusura kalma
iverson detroit e geçtikten sonra iyice tuhaflaştı. her geçen sene değerini azaltıyor gibi. ama son maçta fena oynamamış.