Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brand ile belinelli ne zaman dönecek ya
  • brand döndü dönecek diyolardı bende başka bir ligde bekliyorum dönmesini.
  • Sezonun yarısı geride kaldığına göre küçük bir değerlendirme yapma zamanı gelmiş demektir.

Malum bu fantaaaazi basketbol olayında kilit nokta hangi oyuncuların parlayacağını bilmek. Üç aşağı beş yukarı oyuncuların tahmin edilen seçilme yerleri var. Hatta yahoo üşenmemiş bunu rank ederek vermiş bizlere draft öncesi. Yani Kris Pol ve Lebraam Ceymz'i ilk sırada seçmek marifet değil. Bu nedenle sezon ortasında takımlara bakalım ve kimler hangi isimlerde turnayı gözünden, hangilerinde baltayı taşa vurmuş inceleyelim. Bir de sezon ortası vize hesabı 100 üzerinden not vereyim elim değmişken...

Ha son olarak bana katılırsınız katılmazsınız ayrı konu ben fantazi olayında bu hed-tu-hed hadisesinin çok adaletsiz olduğuna inandığım için normal sezonun birincisini lig şampiyonu play-off birincisini ise federasyon kupası galibi addediyorum böyle de bilinsin.

Aha takımlar:

Disconnectus Erectus
    Aferin: Jose Calderon (ne faul sokuyo be), David Lee,
    Olmamış: Hido, deşavn sıtivınsın, desagana cop, sergio rodriguez
    Not: 57 (Yerini çok haketmiyor. lebraam oğlan sürüklüyor takımı. üst sıralarda hido dışında iyi seçmiş ama klasik pazarcı taktiği önler iyi arkalar çürük dolu).

mrt0392
    Aferin: Keyon Dooling
    Olmamış: Andrew Bynum, Mike Miller, Michael Beasley, Mike Conley
    Not: 13 (Pol olmasa nbdl'de oynarlar. İyi gene sıralamadaki yeri. Ama benden not yok)

ShowtimeLakers
    Aferin: Randy Foye
    Olmamış: Carlos Bızır, Greg 'Sam Bowie' Oden, Brandon Bass,
    Not: 35 (Boozer'a güvenirse olacaa bu. bu takımı da veyd oğlan götürüyo)

Montana
    Aferin: Brad Miller, Jeff Green
    Olmamış: Yok
    Not: 87 (Çok süper seçim yok ama isabetsiz isim de yok)

Sanctus Bulls
    Aferin: Cerild Valıs, Andrea Bargnani, Chris Andersen,
    Olmamış: Dwight Howard, Travis Outlaw, Cuttino Mobley,
    Not: 41 (Aslında iyi draft ama bir tane hata yapmış ve o da bitirmiş takımı. Önünde veyd, pol, lebraam seçilmiş. 4'den havırd mahvetmiş her şeyi)

Istabulls:
    Aferin: Kevin Durant, Jason Kidd, Mike Bibby
    Olmamış: Josh Howard
    Not: 93 (Bir tane adam gibi pivot seçseymiş süper olacakmış. Ama herkes kapıştı centerları. Şimdi işin ilginci herkeste gani gani center var. Takas yapan yok. Kısalarla götürüyorum işi)

tracy ROCKets
    Aferin: Tim Thomas, Roger Mason, Monta Ellis
    Olmamış: Monta Ellis, Şeyn Batarya, Rashad McCants, Wally Zörbiyak
    Not: 47 (Aslında takımın isim babası olmamış ya neyse. Şu anki yerini hak etmiyor. Ellis'le çıkışa geçebilir.)

efesKiLLic
    Aferin: Nate Robinson
    Olmamış: T-mac, Amare (deron+horford'a değmez)
    Not: 11 (valla 10. olabilir ama felaket takım. sıralamadaki yeri mucize)

Ant Power (CSB)
    Aferin: Amare (Deron+horford olmuş), Zach, Jason Teri, Kirk Haynrih (iyi kapmış)
    Olmamış: Cemal Kıravfırd, Zach (sakatlanmasaydı),
    Not: 73 (Takas çok işe yaramış. Zek sakatlanmasa veya niks'de kalsa zirveye oynayabilirdi)

slam
    Aferin: Danny Granger, Marcus Camby,
    Olmamış: Richard Jefferson, Beno Udrih, Earl Watson
    Not: 68 (valla ligin en güçlü takımı gibi duruyor ama bunda Granger faktörü büyük. Kimse slam dahil adamın bu kadar da coşacağını tahmin etmemiştir. ballı kaymak olmuş. Camby de hem sağlam kaldı hem de yetmezmiş gibi Kaman gitti. Yoksa orta sıralarda kadro zayıf).

oBLoOD
    Aferin: Rashard Lewis, Ray Allen, Shaq
    Olmamış: Elton Brand, Rudy Gay, Will Solomon,
    Not: 50 (ilk iki turda takımın lokomotiflerini yanlış seçmese nerede olurdu kimbilir. yazık olmuş. vagonlar süper de şimendiferler su kaynatıyo işte)

BullsofThisYear
    Aferin: Steve Blake, Ronny Turiaf
    Olmamış: Pau Gasol, Andres Nocioni,
    Not: 41 (Gasol büyük hata ilk turda ama sonra sağlamcı gitmiş ama ilk turda hata yapan çok darbe alıyor.)

go spurs go
    Aferin: Devin Harris, James Posey, Luc Richard Mbah o Moute Guraza Song Billong....., Neşteroviç.
    Olmamış: Kevin Martin, Josh Smith, Ramon Sessions, Eddy Curry (niye hala bu cesedi taşırsın ki?),
    Not: ? (buna not mot yok. Nası takım bu ya. yarısı hayalkırıklığı, yarısı süper. slam'de benim verdiğim fantazi tüyoları da kötü etkilemiş galiba. burada başarısızlıkların büyük kısmı benimdir kabul ediyorum. İçim elvermedi sınıfta bırakmaya. bu arada kendi tavsiyelerime uymayarak başarı kazandığım gözlerden kaçmasın. resmen dergiyi rakiplerimi yanlış yönlendirmek için kullanmış oldum iyi mi. ulan melih gökçek gibi adamım)

greenflash_ID [DH]
    Aferin: Derek Fisher, Matt Bonner, Brook Lopez, Von Wafer, Rasheed Wallace
    Olmamış: Steve Nash, Lamar Odom, J-Rich, Kirk Hinrich (niye bıraktın adamı, sabretsene biraz)
    Not: 24 (ilk 3 turun ve sabırsızlığın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. İlk 3 dışında belki de en iyi oluşturulan kadro ama neş, odom, rich üçlüsü bitirmiş takımı. hinrich'i de boşuna bırakmış)

pau_gasoll
    Aferin: Jameer Nelson, Trevor Ariza
    Olmamış: Carmelo Anthony, TJ Ford, Tyson Chandler
    Not: 9 (Bu notu da Jameer Nelson'ın hatrına verdim. Sıralamadaki yeri zaten durumu anlatmaya yetiyor ama sakatlıktan da çok çekmiş)

quaking
    Aferin: Ben Gordon, Jamario Moon, Kelenna Azubuike, Spencer Hawes, Russell Westbrook, Mario Chalmers
    Olmamış: Shawn Marion, Allen Iverson, Jermaine O'Neal,
    Not: 86 (yazık ne diyim. marion'ın düşeceğini aslında tahmin etmesi gerekirdi. orda kendi etmiş kendi bulmuş ama iverson'ın böyle olacağını nereden bilsin. marion-iverson ikilisi 2 yıl önceki rakamlarımda olsa ligde ikinciyle arasında 15 galibiyet fark olurdu. jo da alınabilecek mantıklı bir risk ama tutmamış. geri kalan seçimler enfes)

api GRIZZLIES
    Aferin: Manu Ginobili, Paul Millsap,
    Olmamış: Joe Johnson, Chris Kaman, Adam Morrison (at gitsin be)
    Not: 36 (Kaman'ın sakatlığı vurmuş ama karma saolsun boozer de gidince piyango millsap'e çıkmış)

r7bertpires - crows
    Aferin: Eric Gordon, Troy Murphy, Luke Ridnour
    Olmamış: Baron Davis, Ricky Davis, Emeka Okafor, Mike Dunleavy, Gilbert Arenas,
    Not: 13 (çok ilginç ve değerli isimleri bulmuş arkalardan. gordon-murphy-ridnour üçlüsü en iyi 10 steal arasındadır belki. hani ortalama bir takımı zirve potasına sokarlar ama genel olarak kadronun geri kalanı öyle feci ki bu ekstra katkı takımı vasat yapmaya bile yetmiyor.)

eastNbull
    Aferin: Chris Duhon, Nene Hilario
    Olmamış: Paul Pierce,
    Not: 89 (Pierce beklenmedik şekilde düşmese direk şampiyonluk yarışında olacakmış. Nene ve Duhon yılın en iyi steal'ları arasında)

VitaEsMorte
    Aferin: Andrins Biedrins, Rodney Stuckey, Tyrus Thomas, Andray Blatche
    Olmamış: Ron Artest, Richard Hamilton, Lou Williams, Jason Maxiell
    Not: 37 (yerini çok hak etmiyor. detroitlileri doldurmuş, pistons gibi takımı da beklenmedik ve anlaşılmaz şekilde tekliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondbest74 -- 26 Ocak 2009; 11:57:38 >

• Bu arada bir adet center arıyorum. Uygun her tür takasa varım. Her oyuncumu verebilirim. Hayır oyun zaten kısalarla götürüyorum ama rotasyonda en az 3 center lazım varejao, mgasol, hilton armstrong'la olmuyor bu işler. kısa ihtiyacı olanla takas yapabilirim...
  • 11 puan çok bana.05 yeterdi. Zaten akademisyenlerde bana karşı oluşan bu nefretin nedenini bi bilsem :) deron bende batırıyordu. Zaten takas edene kadar bir iki maç dışında takım elbise kravat modundaydı. bende bu sezonu atar çöpe dedim ve takasa giriştim. o takastan önce 19. sıradaydım şimdi 10.sırada. daha david west toparlayacak. bu kadar yermeye gerek yoktu beni kaan abi. yine de güzel değerlendirme, teşekkürler...
  • Kaan abi bunca işin arasında bize vakit ayırdığın ve yorumlarını eksik etmediğin için çok teşekkür ederiz.

Benim ilk seçimimi bilgisayar yaptı ne yazık ki bilgisayarım ile ilgili sorunlardan dolayı
  • Redd bu bana yapılırmıydı

Bogut'da 1 hafta oynuyor 1 hafta sakat.Ben havlumu attım bu ligde.

Kaan Abi değerlendirme içinde eline sağlık.Sanki biraz notun kıtmış ama :p
  • Kaan abi 12 haftadır yenilmeyen bir takım için biraz haksızlık etmişsin gibi geldi.. Granger draft öncesi aklımdaki ilk isimdi..
  • Değerlendirme için teşekkürler Kaan abi ama nbdl ağır olmuş biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 26 Ocak 2009; 15:54:32 >
  • Kaan abi şu andan itibaren seni arkadaş listemden siliyor ve bu lige davet etmenin pişmanlığını yaşıyorum. Resmen yerin dibine sokmuşsun.

Şaka bi yana tüyolarından etkilenmedim desem yalan olur gerçi orda Kidd'den kesinlikle uzak durun deyip gözü kapalı seçenlerde oldu ya neyse... En güvendiğim isimler Kevin-Josh-Luol doğru düzgün sağlıklı kalamadı ki üçünden biri sürekli sakattı. Şimdi biraz toparlanmaya başladı takım. Curry'e gelince benim uğurum o ne de olsa bir New Yorklu.

• Haktan uğraşma benimle 11 aldım ben :(
  • ben sınıfı geçmişim ama ligde son haftalarda zor maçlar üst üste geliyor. son olarak quaking'e yenilmişim 1 gun once 6*3 yenerken 1 gece de 5-3 yenilmişim :) yi için yaptıgım yatırım umarım işe yarar. kaan abiye gelicek olursak , çok teşekkür ediyoruz güzel bir yazı olmuş (ilginç ama guzel :)
    forumda daha fazla aktif olmanız dileğiyle..
  • Kaan abiye çok teşekkür çok güzel bi özet geçmiş gerçekten.. hido hayal kırıklığına uğrattı harbiden.. kötü şut atıyor.. sakatlıklar da çok belimi büktü :(

bu arada center için takas tekliflerine açığım abi
  • kaan kural a değerlendirme için teşekkürler
    nene ve duhon benim için piyango oldular resmen,bu arada nene seçimi için kaan kural a bir teşekkür daha çünkü tamamen slam deki fantasy yazısına dayanarak seçtim nene yi,yüzümü kara çıkartmadı sağolsun benim sorunum kendilerinden çok şey beklediğim pierce,memo ve gooden dan yeterli verimi alamam,daha doğrusu bi istikrarlı olsalar kaan kural ında dediği gibi daha iyi bir yerde olabilirdim.birde şu bench elemanlarında birazcık verim alabilsem çok iyi olacak valla,onlardan ahım şahım bir performans beklemiyorum sadece şut yüzdeleri biraz iyi olsa başka bişe istemiycem,ya kardeşim zaten maçta topu topu 2-3 şut kullanıyosunuz bari .500 ortalamayı tutturun

• Kaan abi kevin durant için sana center olarak elton brandi öneriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Kaan abi kevin durant için sana center olarak elton brandi öneriyorum

ben de brand için sana 6'lı sırma soda ve 12'li renkli mandal seti veriyorum:)
  • Zuhahaha!! okan brand fazla olmuş kandiman falan varsa onu ver durant için :) hayır diğer ligde ben aldım durant'i o yüzden takip ediyorum ve son dönemde 25+sa 6+rib altına düşmüyor eleman, yüzdeside çok iyi...
  • arkadaşlar benim oyunculardan öte gözümde bir sorun var sanırım. bir süredir oyunu takip edemedim. yeniden kadro düzenlemek için uğraşacağım.

değerlendirme için Kaan Abi'ye teşekkürler.

Oyuncuları salıverme konusunda ise Yahoo Sports'un gazabına uğradığımı söyleyebilirim.
  • benimde acilen hamle yapmam lazım. iş ciddiye bindi artık. benle büyükbaş takasa girmek isteyenler varsa pazarlığa başlayalım vakit kaybetmeden.

kaan abi senden böyle pozitif yorumlar duymak memnuniyet verici. marion'ın aşağı yukarı biliyodum satış koyacağını ama en büyük darbeyi bana iverson vurdu. 12 yıldır üst seviye top oynayıp parkeleri yalayıp yutmuş dayanıklılık abidesi bi oyuncunun bu seviyelere düşeceğini kimse kestiremezdi. jo seçimini de tombala mantığıyla yaptım. seçim sırasına göre alınabilenecek bir riskti. aldık patladı sağlık olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Kaan abi kevin durant için sana center olarak elton brandi öneriyorum

ulu orta söylemeseydin bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 28 Ocak 2009; 19:38:43 >

• quak teklif yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 28 Ocak 2009; 19:58:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.