Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vince carter için , mac basına en az 2 blok yapan eli ekmek tutan iyi bir pivot ile trade yapılır. istiyenler teklifde bulunsunlar lütfen.
  • çok ağır olmuş ya

bırakıyorum ligi
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

vince carter için , mac basına en az 2 blok yapan eli ekmek tutan iyi bir pivot ile trade yapılır. istiyenler teklifde bulunsunlar lütfen.

2.ligde de VC sendeyse Perkins verebilirim.Blok ortalaması 2 değil ama 1.8 de yeter herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

quak teklif yaptım.

morrow'la ben yapamam hacı. potansiyel FA adamı bana göre

yoksa teklifin iyiydi yani bak neler neler teklif edenler var.blake-gasol(jamison)/gordon-love şeklinde gelseydin bu iş olurdu.

quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

vince carter için , mac basına en az 2 blok yapan eli ekmek tutan iyi bir pivot ile trade yapılır. istiyenler teklifde bulunsunlar lütfen.

jo uyar mı?

bu arada 4 pivotun var sen ligleri karıştırmış olmayasın sakın.

• quaking bi teklif daha yaptım.Çok daha geniş ve çok heyecanlı bir teklif

Edit:Heyecanlı nasıl oluyor lan İyi sallamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 29 Ocak 2009; 11:15:45 >
  • Perkins için cazip tekliflere açığız.
  • Evet ligin liderliğine çıktım ama bu hafta zirvede büyük kapışma var. burada alınacak sonuç ne olursa olsun slam'e yarayacak... bakalım görelim el mi yoksa kaan bey mi yaman:)

bu arada vitaesmorte kim? biedrins'de gözüm var ama tekliflerime yanıt bile vermiyo...
  • pivot ihtiyacı olana Lopez'i verebilirim. Bu aralar oldukça iyi gidiyor
  • Vitaesmorte " trail blazer" 'a gonul vermiş bi pistonsli, celiskiye bak :) forumda nick i @.Alp. Ama bi suredir firsat bulamiyor sanirim internete girmek icin kaan abi...
  • evet benimde haftalardır beklediğim matchup sonunda geldi çattı
    yalnız hersey bi yana takımım son zamanlarda felaket!! ilk defa 2 hafta üst üste yenildim. Koltuğuma yeniden oturmam için bu hafta galibiyet şart.
    ek olarak ; eastNbull da iyi gidiyor bu takımın sahibi kim?
  • quote:

eastNbull da iyi gidiyor bu takımın sahibi kim?

BENİM..... diyebilmek isterdim Zirvedeki mücadele çok güzel biz de playoff için çırpınacağız kalan haftalarda
  • brook lopez'i sessions için mi verdin... yapma be... ben daha iyi şeyler verirdim mesela brewer, cook veya richardson. ya da combo yapardım..

Bu arada bu takası ben veto ettim. hani sırf ben alamadım başkasına yar olmasın diye değil ama hakikaten çok dengesiz olmuş. tamam redd gitti ama sessions'dan bişi olmaz. lopez'le kesinlikle bire birde çok dengesiz olmuş...

bence diğer takas da dengesiz gerçi. gasol şimdi bynum gidince coşacak ama onu veto etmedim. yani veto edilecek kadar dengesiz değil. sadece kötü takas diye düşünüyorum. gasol+blake için ben kidd+varejao verirdim mesela....

her yıl başıma bu gelir benim. nedense benle takas yapmak istemez kimse. mutsuzum çok
  • ben diğer takası veto etmedim, benim takasımın veto edilmesine de karşı değilim.

ama ligi tek bir takas bile yapamadan da bitirmek istemem açıkçası
  • Bynum naptın ya!! Adam tam da coşmuşken sakatlandı..
  • Redd'in sakatlanmasıya bir takas yapma zorunluluğu oluştu bende.Gordon'u almaya karar verdim.Böyle bir takas yaptık.Sonra da Bynum sakatlandı.Gasol'un formu arttı.artacak da.Yani bendeki şanssızlık harbi şanssızlık.
  • once merak edilen sorunun cevabını vereyim eastNbull benim takımım valla herkes takır takır takasa giriyor ben kopamıyorum elemanlarımdan öyle gönülden bağlanmışım şaka bir yana gooden ı takasta kullanmak istiyordum ama bi iyileşmedi gitti 10 gündür day-to-day ama iyileşirse bide form tutarsa maşallahı vardır ilgilenenlere soyliim
    montana-istanbulls eşleşmesi çok çekişmeli olacak bu hafta,haftayada montana benim takımla oynuyor gerçi all star arası dolayısıyla 4 gun mac var bakalım isimize yarayacakmı,kaan abinin oynadığı takımla bi sonraki hafta ben oynuyorum,o yoruyor ben yeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 3 Şubat 2009; 19:04:16 >

• arkadaşlar Nash, Wallace ve Richardson takasa açık oyuncularım. Tekliflerinizi bekliyorum.
  • Greenflash hocam senle takas yapmak zor ya. Biraz zor begeniyorsun...
  • Bu sefer zorluk çıkarmamaya çalışacağım ama denk takas önerileriyle gelin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.