Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: secondbest74

brook lopez'i sessions için mi verdin... yapma be... ben daha iyi şeyler verirdim mesela brewer, cook veya richardson. ya da combo yapardım..

Bu arada bu takası ben veto ettim. hani sırf ben alamadım başkasına yar olmasın diye değil ama hakikaten çok dengesiz olmuş. tamam redd gitti ama sessions'dan bişi olmaz. lopez'le kesinlikle bire birde çok dengesiz olmuş...

bence diğer takas da dengesiz gerçi. gasol şimdi bynum gidince coşacak ama onu veto etmedim. yani veto edilecek kadar dengesiz değil. sadece kötü takas diye düşünüyorum. gasol+blake için ben kidd+varejao verirdim mesela....

her yıl başıma bu gelir benim. nedense benle takas yapmak istemez kimse. mutsuzum çok

bencede çok dengesiz bir teklif olmuş. lopez çok daha iyilerine layık idi. neyse reddedilmezse her iki tarafta hayrını görsün.

ah ah şu sakatlıklar olmasaydı ben bu hallere düşermiydim? takımda biri iyileşiyor biri sakatlanıyor. bazı arkadaşların kadrolarına baktım tek sakatları bile yok. maşallah diyelimde bari nazar olmasın.

• ah green hocam yapacaktık zamanında lopez-azubuike takasını. ben ne kadar ısrarcı olsamda sen ne nuh nede peygamber dememiştin. şimdi sessions'a karşı kabul ettiğini görünce şaşırdım doğrusu. nşa'da vetoluk bi takas ama benim ligdeki konumumu etkilemeyeceğinden veto etmeye gerek görmedim.

gasol'lu gordon'lu yaptığımız büyükbaş takasta şimdi bakıldığında dengesiz geliyor ama bu takas sürecinin başlangıcı olan geçtiğimiz haftaya dönüp bakarsak gasol'un şimdiki oyununun aksine gayet formsuz bir dönemde olduğunu ve ard arda kötü maçlar çıkardığını görüyoruz. bu takası geçtiğimiz haftaya endeksli olarak değerlendirirsek takasın o şartlar altında dengeli olduğu su götürmez bir gerçektir. blake ve gasol'un değerleri dipteyken aldım. karşılığında zirvede bir love ve istikrara kavuşmuş bir gordon verdim. sonrasında bynum'un sakatlanmasıyla şartlar benim lehime gelişti. kahin değiliz nihayetinde azcık şanslıyız o kadar. bynum'un sakatlanıp gasol'un rakamları haliyle fırlayınca aldığım riski lehime çevirmiş oldum. hem blake'de sakat ve nasıl döneceğide muamma. aynı gasol'da olduğu gibi aldığım bu riskin aleyhime mi lehime mi olacağını yine zaman ve şans faktörü gösterecek. ayrıca verdiğim love ve gordon'un da istikrarlı performansları ortada. takasın gelişimi böyle. yorumu kamuyonun takdirine bırakıyorum.

• öyle çok çok göze batmadıkça takasların veto edilmesine karşıyım.. hazır kaan abi ve hakan eşleşmesi varken bu hafta iyi bir sonuç çıkarsam güzel olacak doğrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

öyle çok çok göze batmadıkça takasların veto edilmesine karşıyım.. hazır kaan abi ve hakan eşleşmesi varken bu hafta iyi bir sonuç çıkarsam güzel olacak doğrusu..

tabi iyi bir sonucu bana karşı çıkartacan demi?
    sakatlarım dönmeye başladı. zach ve al horford iyileştiler. bu hafta olmasa bile bundan sonraki haftalarda takımım eski güzel günlere tekrar döner inşallah (tabi deron biraz endişelendiriyor beni ama umarım sakatlığı artmaz).
  • arkadaşlar mevcut tabloya bakarak, playoff şansım olduğunu düşünüyor musunuz? Biraz gerilerde kaldım gibi :(
  • Bana kalırsa ben ve greenflash tehlike oluşturabilecek konumlarde değiliz. Takas amma konuşuldu.
  • Gerald Wallace'ın sakatlığının ne kadar süreceğini biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Gerald Wallace'ın sakatlığının ne kadar süreceğini biliyor musunuz?

2 hafta

http://www.nba.com/fantasy/fantasy_playerinjury.jsp
  • sağol Sergen
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

Bu sefer zorluk çıkarmamaya çalışacağım ama denk takas önerileriyle gelin lütfen

Sene başında 2.ligde Salmons=Butler demiştin.Butler halen daha iyi ama Salmons gerçekten coştu,onu da unutmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

sağol Sergen

Şu an benim takımı dağıtıyosun ama hiç hoş değil.
  • Brand sezonu kapatmış belinellinin ne zaman döneceği belli değilmiş adam kalmadı bende
  • OHH..Yess beybi..! Bogut 2 ay yok.Şans denilen kavram bu olsa gerek.Zaten 1 hafta var 1 hafta yoktu.2 ay olmayacağı kesinleşmiş.İyi olmuş.
  • şansa bak en kritik haftada montana'da kobe tam 5 maça çıkıyor. yuh diyorum. birinde 61 attı zaten. yüzdeleri bitirdi o maçta. Neyse yine idare ediyorum.
  • @slam kusura bakma teklifini geri çevirdim çünkü yüzeysel olarak baksak bile verdiğin 2 oyuncunun istatistiksel olarak mayo kadar etkisi yok artı birde kadroda bir oyuncudan feragat edeceğimi düşünürsek zararlı çıkacaktım,üst sıralar için hala şansım var bu şansı sana aktarmakta pek hoş olmazdı kanımca
  • bir adet pivot ve bir adette sg/sf oyuncusu ihtiyacım var.aslında direk isim vereyim adres belli olsun. hido, s-jack, carter / murphy, memo, diaw . isteklerimi bu oyuncular karşılıyor.

labmen teklif yaptım.
    drexler, hakan ve pau gasoll kulağınız kapı zilinde olsun. size de uğrayacağım yarına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 7 Şubat 2009; 22:52:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

brook lopez'i sessions için mi verdin... yapma be... ben daha iyi şeyler verirdim mesela brewer, cook veya richardson. ya da combo yapardım..

Bu arada bu takası ben veto ettim. hani sırf ben alamadım başkasına yar olmasın diye değil ama hakikaten çok dengesiz olmuş. tamam redd gitti ama sessions'dan bişi olmaz. lopez'le kesinlikle bire birde çok dengesiz olmuş...

sessions 44 sayı (13-18 fg, 18-21 ft) 12 asist 5 rib
  • benimde aklıma bu takas geldi :)

• Havalar pek bi soğudu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.