Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok o kadar da dengesiz değil. sadece ben olsam jamison'ı vermezdim. azubike = nocioni kabul ama maggete = jamison mı? dedim. yoksa uçurum değil takas...
  • zaten ben de ikinci kısma takılmıştım :D
  • veto etmek en doğal hakkınız tabi. canınız sağolsunda en azından bir iki kelime açıklama yapsanız çok makbule geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 10 Şubat 2009; 22:18:58 >
  • bende fuatın dediklerine katılıyorum.
  • adem durumu özetlemiş.. bende vetoladım..
  • veto edilen takasta jamison ile maggette arasındaki farkı diğer ikili dengeliyor diye düşünmüştük ama nocioni = azubukie oluyorsa diyecek bişeyim yok benim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

veto edilen takasta jamison ile maggette arasındaki farkı diğer ikili dengeliyor diye düşünmüştük ama nocioni = azubukie oluyorsa diyecek bişeyim yok benim.

şu an için olmuyor ama orası warriors. bunun üstüne benim de diyeceklerim tükendi.
  • estnbull yedin bitirdin beni bir tek c.j watson'ın maçı var baskada mac yok 9-0 gelebilme ihtimali var.
    böylelikle iyiden iyiye seni zirveye yarısında söz sahibi yaptık :)
  • Evet All-Star nedeniyle kısa süren hafta noktalandı ve ben yine hak ettiğim yerdeyim. Geçen hafta 5 maç oynayan Kobe dağıtmıştı bizi ama toparladık. Zirve yarışı yine üçlü bir mücadele ama 8-1'le hezimete uğrayan Montana o yarışta yerini eatnbull'a bıraktı. Ama ümitlenmesinler artık yerimi kimseye bırakmak niyetinde değilim
  • All-star haftası bana yaramadı 5-2 bitti xD
  • Sergen bana farkı basmışsın
  • Takım sürünüyor ama bu 8-1 süper oldu.10.luğa yükseldim.Hiç bir önemi yok ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

Evet All-Star nedeniyle kısa süren hafta noktalandı ve ben yine hak ettiğim yerdeyim. Geçen hafta 5 maç oynayan Kobe dağıtmıştı bizi ama toparladık. Zirve yarışı yine üçlü bir mücadele ama 8-1'le hezimete uğrayan Montana o yarışta yerini eatnbull'a bıraktı. Ama ümitlenmesinler artık yerimi kimseye bırakmak niyetinde değilim

hakan ım o skor neydi aslında geçen hafta hiç bir skor sürpriz sayılmamalı ya..
  • valla şanssızlık oldu , bide en yakın rakibe farklı yenilince yerimizden olduk :)
  • m-cam ve by bosh ın sakatlıklarına alışmıştım ok granger ın 3 hafta olmayışına ne yapayım.. tanrım ne günah işledim.. quak 7-2 geçerim demişsin fazla ütopik.. mcguire ve leo barbo sesimi duymuş olacak ki ekstra oynamaya başlamışlar..
  • T-Mac
    Amare

teşekkürler beyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

T-Mac
    Amare

teşekkürler beyler...

ikiside sendemiydi
  • quote:

T-Mac
    Amare

teşekkürler beyler...

lige bu kadar kötü başlayıp en büyük çıkışı gösteren sendin hacı.. ikiside çok önemli isimler şanssızlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

T-Mac
    Amare

teşekkürler beyler...

lige bu kadar kötü başlayıp en büyük çıkışı gösteren sendin hacı.. ikiside çok önemli isimler şanssızlık..

bu sezonluk gençlere şans tanicam artık napalım :)
  • ah garnett ah sakatlancak zamanmıydı bu

playoff a 6 takım mı çıkacak ben mi yanlış gördüm??
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.