Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılımları bırak, lig bitti nerdeyse hocam :D

Her sene Ekim-Kasım aylarında burada toplanıp lig için kayıt yapıyoruz sonra da canlı draft mekanizması ile herkes sırayla oyuncu seçiyor.

Oyunu Yahoo üzerinden oynuyoruz :)

Bu arada Playoff eşleşmeleri yer alıyor. Arkadaşlar Ben şu an 9.sıradayım. Eğer All-star haftası olmasaydı Playoff'u zorlayacaktım. Ama hesaplarım yetmedi.

Yine de en altlardan seçim yapan birine göre 9.sıra bile güzel :D
  • hmm anladım bu yıl bitti yani.. Neyse seneye gireriz. Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

Ya bu takaslarda NBA usulü sağlık kontrolü maddesi yok mu? Tam Varejao'yu verdim. Ben Wallace sakatlandı. Çok dengesiz oldu şimdi takas.

yakında yeni bir takas bombası patlayabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wildgang

hmm anladım bu yıl bitti yani.. Neyse seneye gireriz. Teşekkürler..

senee kısmetse bendeee girmekk istiom
  • quote:

Ya bu takaslarda NBA usulü sağlık kontrolü maddesi yok mu? Tam Varejao'yu verdim. Ben Wallace sakatlandı. Çok dengesiz oldu şimdi takas.

yok be abi o kadarda dengesiz değil (şu an dahi). takasa girdiğimizden beri takip ediyorumda kenyon ile anderson pek iş çıkarmıyorlar. ama benim açımdan düşünürsek sezonu kapatan ben wallace dan kurtulmuş oldum.

ha herşeye rağmen takas içine sinmiyorsa iptal ettirelim üstad
  • yok abicim anlaşma anlaşmadır. sadece valıs'ın sakatlığı nedeniyle başkasını verirdim diyordum. ama yok memnunum ben.

bir de diğer arkadaşlar şu tekliflere baksa ya. disconnectus erectus tekliflerime yanıt bile vermedi. keza Vitaesmorte de öyle... Herkesin sonuna kadar oynaması lazım böyle oyunlarda. neyse

Mike Bibby'ye karşılık bir pivot arıyorum. üçlükçü, iyi yüzdeli, arada top da çalan, to yapmayan pg arayan varsa uygun bir c ile değiştirmek istiyorum.
  • quote:

bir de diğer arkadaşlar şu tekliflere baksa ya. disconnectus erectus tekliflerime yanıt bile vermedi. keza Vitaesmorte de öyle... Herkesin sonuna kadar oynaması lazım böyle oyunlarda. neyse

Kaan abi kusura bakma görmemişim.. oyunu pazartesiden pazartesiye oynadığım için diğer günlerde yapılan teklifleri göremiyorum malesef.. sen de geri çekmişsin teklifi sanırım.. eğer düşünüyorsan hala tekrardan teklifi yap, bakalım
  • Kaan Abi bana da teklif yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki gülay

seneye ben sana girecem.haberin olsun.hazırlıklı ol
  • bu sıralar baya takaslar dönüyor ortalıkta.

Kaan abi Bogut'u vereyim mi Bibby karşılığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 2 Mart 2009; 16:37:10 >
  • slam dostum terry'i eklemen hic hoş olmadı
    okulda internete girdim, bugun sabah baktım terry toronto maçı icin active olmuş. allah dedim hemen fantasy'e terry'i eklemeye :)
    ama gecikmişim bu oyunun da cilvesi bu işte :)
    takas yapan yapana ligin kaderi değişiyor son haftalarda , bende sergenle takas yapıyorum kariyerimin ilk takası olucak daha önce kimsye
    bisey begendirememistim
  • Montana'ya Jeff Green için Bell'i önermiştim. Saçma bir öneri oldu farkındayım. Green için bir önerin varsa söyle hocam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

Kaan abi kusura bakma görmemişim.. oyunu pazartesiden pazartesiye oynadığım için diğer günlerde yapılan teklifleri göremiyorum malesef.. sen de geri çekmişsin teklifi sanırım.. eğer düşünüyorsan hala tekrardan teklifi yap, bakalım

David Lee karşılığı Bibby?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

slam dostum terry'i eklemen hic hoş olmadı

kaçar mı hakan benden benim takım yavaş yavaş kabuk değiştiriyor.. bu hafta quaking ve mrt0392 arasında çok zorlu bir maç var galip gelen playoff yarışında önemli bir avantaj sağlıyacak..serhata gelince zamanında bende bir teklif yapmıştım fakat cevap gelmeyince vazgeçmiştim.. ligin en istikrarlı takımı açık ara..
  • quaking mrt0392 arasindaki maç 2-2 biterse ben playoffu zorlarım :D
  • @greenflash şimdi değilde önümüzdeki günlerde takas için kapını çalabilirim.
    --
    bu hafta ;
    quaking ve mrt0392
    slam ve Istanbulls fena maçlar valla bu haftayı en iyi şekilde kapatmak lazım.
  • quote:

@greenflash şimdi değilde önümüzdeki günlerde takas için kapını çalabilirim.

Tamam dostum.

Normal sezonun bitimine kaç hafta kaldı arkadaşlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

quote:

Orjinalden alıntı: zeki gülay

seneye ben sana girecem.haberin olsun.hazırlıklı ol

• quote:

quote:

David Lee karşılığı Bibby?

kontra teklif yaptım:
    bibby for scola?
  • quote:

kontra teklif yaptım:
    bibby for scola?

olmaz o be abi. sen de iyi kazıkçıymışın.

bibby-lee dengeli. sana uyarsa olur. uymazsa başka bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.