Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tracy

playoff a 6 takım mı çıkacak ben mi yanlış gördüm??

evet her zamanki gibi...

ek olarak: iki ligde de son güne 7-2 önde giriyorum (Rccp ve drexler'a karşı) kesin 4-5 kaybederim yine. bendeki bahtsız bedevi modu kapanmadı çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 22 Şubat 2009; 22:04:42 >
  • zirve yarışı iyice kızıştı..quak 7-2 geçerim dediği haftada sakat kadroma 5-4 mağlup oldu....eastnbull inanılmaz bir çıkış yakaladı ve zirveye oturdu.. hakan ummadığı sonuçlar almaya devam ediyor.. bu hafta serhatla oynuyorum kadro kurmayı unutsa keşke..

granger yok camby yok bosh yeni döndü formsuz olsun mcguire var..

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08

• 2 dh liginde de barbosa'ya tosladım. st ile fg de barbosa tüm planlarımı bozdu. şartlar dahilinde en kötü 6-3 diyodum ama 4-5 bitmiş. bu skor iki tarafıda kötü etkiledi. benim playoff tehlikeye girdi. yine de fikstür avantajım var içeride mrt0392 ile derbi maçımız var haftaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 23 Şubat 2009; 15:24:54 >
  • Ulan dün ben 6-3 öndeydim.Nasıl ter çevrildi bu skorlar böyle
  • Evet quaking haftaya playoffa girme yolunda çok önemli bir maçımız var, inşallah bir sakatlık olmaz.Ayrıca benim büyük bir dezavantajım varmış.Son iki hafta fikstür başa dönüyor ve ben o iki haftada drexler ve Kaan abi ile karşılaşıyorum.
  • Neyse 7-2 önde olduklarımı 6-3 ile kapattım ve 8.sıraya(mucize devam ediyor, fark var!!! seninle benim aramda :-P ne mal bi dizi ya :)) çıktım ...

Bu haftadan sonra yola süperstar'sız devam edeceğim, tamamlayıcı ve rol oyuncularımla ilk 12'de tutunmaya çalışacağım...

Players
    PG
    Rafer Alston
    (Orl - PG)

SG
    Roko Ukic
    (Tor - PG,SG)

G
    Nate Robinson
    (NY - PG,SG)

SF
    J.J. Hickson
    (Cle - SF,PF,C)

PF
    David West
    (NO - PF)

Anthony Randolph
    (GS - SF,PF)

C
    Glen Davis
    (Bos - PF,C)

C
    Nick Collison
    (OKC - PF,C)

Jarrett Jack
    (Ind - PG,SG)

Util
    Tayshaun Prince
    (Det - SF,PF)

BN
    Mike James
    (Was - PG)

BN
    Michael Finley
    (SA - SG,SF)

BN
    Luke Walton
    (LAL - SF)

Şu kadroya bak bi de @csb ile oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Şubat 2009; 19:06:10 >

• vay anasını 5.liğe kadar düşmüşüz. haftalardır oynamayan brad miller bu hafta dönüyor belki bu iyi gelebilir.
    estnnbull bu gidsle 1. bitirir ama playofflar baska ;)
  • ve sonunda 1. liğe de yükseldik son 3 maçı 8-1 le geçtim,tabii aradaki montana maçı hem büyük sürpriz oldu hem de benim açımdan harika,gerçi all-star haftasına denk geldi ve 4 günlük değilde 1 haftalık sonuca bakılsa bu skor kesinlikle çıkmazdı buda benim şansım artık.

s-jack,memo,pierce,billups,r.butler,o.j mayo 3 haftadır harika oynuyorlar ve diğer oyuncularda kritik katkılar veriyor ayrıca bu devrede bi sakatlık olmamasıda ( Allah nazardan saklasın diyelim ) bu skorları almamda en büyük etken. ( gerçi drew gooden müzmin sakat sınıfına girdi ama o benim nazarlığım ) sanırım slam-istanbulls ve benim takımım arasında geçecek gibi görünüyor bundan sonrası, gerçi drexler kardeşim arkadan sinsice geliyor neticede bu oyunu iyi bilenlerdendir dikkate almak lazım kendisini.

play-off işi tamamen şans işi o hafta oyuncuların iyi oynamaz veya bi sakatlık mahveder seni,o nedenle play-off lara kalan hiç kimse ben kesin kazanırım diyemez zaten.

bu arada arkadaşlar dikkat ediyorumda yahu herkes benim takımın ismini yanlış yazıyor ; eastNbull lütfen istirham edeceğim biraz dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 23 Şubat 2009; 21:20:33 >

• sakatlanan oyunvulardan harika bir takım kurulurdu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Neyse 7-2 önde olduklarımı 6-3 ile kapattım ve 8.sıraya(mucize devam ediyor, fark var!!! seninle benim aramda :-P ne mal bi dizi ya :)) çıktım ...

Bu haftadan sonra yola süperstar'sız devam edeceğim, tamamlayıcı ve rol oyuncularımla ilk 12'de tutunmaya çalışacağım...

Players
    PG
    Rafer Alston
    (Orl - PG)

SG
    Roko Ukic
    (Tor - PG,SG)

G
    Nate Robinson
    (NY - PG,SG)

SF
    J.J. Hickson
    (Cle - SF,PF,C)

PF
    David West
    (NO - PF)

Anthony Randolph
    (GS - SF,PF)

C
    Glen Davis
    (Bos - PF,C)

C
    Nick Collison
    (OKC - PF,C)

Jarrett Jack
    (Ind - PG,SG)

Util
    Tayshaun Prince
    (Det - SF,PF)

BN
    Mike James
    (Was - PG)

BN
    Michael Finley
    (SA - SG,SF)

BN
    Luke Walton
    (LAL - SF)

nakavta ramak kalan boksör durumundayım. sallanıyorum düşmeme az kaldı. kısaca maçı kaybettim, bu saatten sonra csb nin sadece adı kalmıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Neyse 7-2 önde olduklarımı 6-3 ile kapattım ve 8.sıraya(mucize devam ediyor, fark var!!! seninle benim aramda :-P ne mal bi dizi ya :)) çıktım ...

Players
    PG
    Rafer Alston
    (Orl - PG)

SG
    Roko Ukic
    (Tor - PG,SG)

G
    Nate Robinson
    (NY - PG,SG)

SF
    J.J. Hickson
    (Cle - SF,PF,C)

PF
    David West
    (NO - PF)

Anthony Randolph
    (GS - SF,PF)

C
    Glen Davis
    (Bos - PF,C)

C
    Nick Collison
    (OKC - PF,C)

Jarrett Jack
    (Ind - PG,SG)

Util
    Tayshaun Prince
    (Det - SF,PF)

BN
    Mike James
    (Was - PG)

BN
    Michael Finley
    (SA - SG,SF)

BN
    Luke Walton
    (LAL - SF)

nakavta ramak kalan boksör durumundayım. sallanıyorum düşmeme az kaldı. kısaca maçı kaybettim, bu saatten sonra csb nin sadece adı kalmıştır

öyle deme abicim senin ölün yeter. bu arada amare'yi kapıp bi yerde sana hizmet etmiş oldum...

• Bu sene NBA'i ve dolayısıyla da fantaaazi dünyasını sakatlıklar çok derinden etkiledi. Özellikle bizimki gibi derin liglerde ilk sıralarda seçilen takımın sırtını dayadığı yıldızların sakatlığı takımların belini büktü. Ama bunun dışında aynı şekilde sakatlıklar nedeniyle daha önemli rollere soyunan arkadan seçilen bazı isimlerin de abartılı parladığını gördük. 9 senedir fantaazi oynuyorum. Bu yıl kadar bu tip tesadüflerin rol aldığı bir sezon görmedim.

Elbette buna biraz olsun önlem almak mümkün. Her zaman derim sakatlık riski taşıyan oyunculardan uzak durmak lazım. Boozer, Bynum, Camby, Ginobili, Tyson Chandler, T-Mac, Arenas seçenler o yüzden fazla ağlamasın. Kendileri aldılar riskleri, kendileri katlanır. Ama Al Jefferson, Redd gibi isimler ekstra oldu. Ancak asıl dengeleri bozan hemen hemen tüm risklilerin sakatlanması, üstüne ekstra gelen sakatlıklar. Bu diğer oyuncuların rakamlarında beklenmedik değişiklikler yarattı.

Ben şanslı azınlıktayım. Fazla sakatlıkla uğraşmadım. Bir tek mehter takımı usülü 2 oynayıp 1 oynamayan Kenyon Martin var ki o da sonuçta bir kumardı. Ancak sezonun hemen her ligde bu kadar çok değişken form yakalayan takımlara sahip olmasının asıl sebebi işte bu ikincil oyuncuların değişen rakamları.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

öyle deme abicim senin ölün yeter. bu arada amare'yi kapıp bi yerde sana hizmet etmiş oldum...

estağfirullah ne haddimize

yaptığımız takasa gelince; ilk etapta bana karlı gelmişti zaten o yüzden de kabul etmiştim. ama ilk aksaklığı bu takas uğruna bırakmak hatasını yaptığım joakim noah ile yaşadım. noah, gooden ın sakatlanması ile ribaund ve blokta ciddi rakamlar yapmaya başladı (miki moore uğruna bırakmıştım, hataya bak. oysa 2 ye 2 takas bile benim için iyi idi). daha sonra takasta aldığım horford sakatlandı. dönene kadar baya bir zaman geçti. sana verdiğim j.jack ise takastan sonra indiana da ilk 5 başlamaya başladı ve çok ciddi istatistikler yaptı.

sonuç olarak bu takas ile kar mı ettim zarar mı ettim tartışılır.

• @csb hocam ben o takasa girerken elimde pg kalmıyor diye eklemiştim jarret jack'i. yani benchten de gelse biraz katkı verir diye ama coach ilk beş'e çekti...

Horford'a gelince o adamın fantasy için yetersiz old. düşünüyorum. maç başına 5 top ya kullanıyor ya kullanmıyor. her maç 8 sayı 8 rib, 10 sayı 7 rib. falan seçildiği sıra için yetersizdi ama onu vermesemde takası kabul etmezdin büyük ihtimalle. Deron'da bu sezon sorun yaşar gibi geliyordum elimde patladı yaşanacak sorun...

Kaan abi T-Mac risk ağlamayalım ama zaten ben adamı 3. ya da 4.turda almıştım. ilk iki turda alsam daha çok koyardı...
  • bence brand de büyük risk bakınız geçen sezon dh fantasy. baknz hakan baknz fuat :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

bence brand de büyük risk bakınız geçen sezon dh fantasy. baknz hakan baknz fuat :)

bana bkmaynz...
  • al işte bi konuştuk hemen sakata geldik,nene ve jarvis hayes en az 1 hafta yok,gerçi nene bi kumardı ve şimdiye kadar gayet iyi tuttu,jarvis hayes tam iyi ortalamalar tutturmuştu o da eliden sakatlanmış,1. liğin laneti bu olsa gerek

kaan kural ın yazısı bu seneki fantasy olayını çok güzel anlatıyor,örneğin benim takım kağıt üstünde çok iyi değil ama bazı oyuncuların beklenmedik katkı yapmaları ( nene-duhon ) ve billups gibi takas olmasının faydalarını ( carmelonun sakatlığıda epey yaradı billups ın istatistiklerine ) bol bol aldım.go spurs go ya karşı kötü bir hafta geçircem gibi görünüyor neyse bir haftalığınada olsa bi birincilik gördük en azından

• iki haftadır 5-4 yırtıyoruz lakin bu hafta işimiz bi hayli zor.. lebron tek takım mübarek..aklıma gelmişken bi itirafta bulunayım al jefferson sezonu kapatmadan ya bir ya da iki gün önce @pi ye, a-jeff e karşı camby ve powe u önermiştim.. iyi ki kabul etmemiş..
  • Ya bu takaslarda NBA usulü sağlık kontrolü maddesi yok mu? Tam Varejao'yu verdim. Ben Wallace sakatlandı. Çok dengesiz oldu şimdi takas.
  • Bu nasıl oynanıyor? Lige nasıl katılacağım ?Katılımlar bittimi?

Cevapları alırsam sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.