Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: secondbest74

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

kontra teklif yaptım:
    bibby for scola?

olmaz o be abi. sen de iyi kazıkçıymışın.

bibby-lee dengeli. sana uyarsa olur. uymazsa başka bakıcam

abi asıl bibby-lee hiç olmaz.. verimlilik puanları bibby'nin 16.11, lee'nin 23.22.. arada uçurum var.. scola'nın 16.62, en uygunu bu.. kaldı ki bibby son maçlarda felaket oynuyor.. son 4 maçta toplamda 6-28 fg, 1-11 üçlük, 16 sayı 10 ribaunt 8 asist.. scola'yı bile vermemem lazım aslında

• quote:

abi asıl bibby-lee hiç olmaz.. verimlilik puanları bibby'nin 16.11, lee'nin 23.22.. arada uçurum var.. scola'nın 16.62, en uygunu bu.. kaldı ki bibby son maçlarda felaket oynuyor.. son 4 maçta toplamda 6-28 fg, 1-11 üçlük, 16 sayı 10 ribaunt 8 asist.. scola'yı bile vermemem lazım aslında

son 10 gündür hasta bibby. son 10 güne değil biraz daha geniş bir pencereye baksan. lee de son dönemde çok iyi değil. verimlilik puanı ile yahoo katkısı ayrı şeyler. ama haklısın şu anda yapılmayabilir. bibby'nin önceki haline dönemeyeceğini düşünüyor olabilirsin. sen bilirsin. ama niyetin varsa yanına birini daha verebilirim lee için. ama scola olmaz. landry döndü şimdi. göreceğiz ne yapacağını

• Terry ne zaman döndü ya. iyi kapmış slam.
    Kaan abi Bibby+Sean Williams=Aldridge takasını reddettim.Zaten ben de pg karşılığında C arıyorum.Teklifleri de bekliyorum
    Bu hafta gerçekten çok kritik ama ben playoff konusunda pek iddialı değilim çünkü fikstürün 2 haftalığına başa dönmesi bana fena patladı.
  • Yahoo Fantasy'nin görebileceği en önemli hafta 2 ligde de Alp'in takımıyla oynuyorum.Haydi aslanlarım Alp'i yenin yeter Sonra bütün lig yatarsınız.Başka bir şeye gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

quote:

son 10 gündür hasta bibby. son 10 güne değil biraz daha geniş bir pencereye baksan. lee de son dönemde çok iyi değil. verimlilik puanı ile yahoo katkısı ayrı şeyler. ama haklısın şu anda yapılmayabilir. bibby'nin önceki haline dönemeyeceğini düşünüyor olabilirsin. sen bilirsin. ama niyetin varsa yanına birini daha verebilirim lee için. ama scola olmaz. landry döndü şimdi. göreceğiz ne yapacağını

yok abi yeni teklifin de uymaz bana.. sadece scola-bibby takasına varım.. lee vazgeçilmezlerimden

• bu hafta hezimet beni bekliyor.. camby sağolsun yine maçı tamamlıyamamış..
  • Bynum'u aldım herşey yolunda giderse Mart'ın sonunda dönecekmiş.

Bu arada playoff için zorlamaya devam edeceğim. Eğer bu haftayı bir mucize ile 9-0 kapatırsam quaking ve mrtyi yakalayabilirim
  • istikrarlı yükselişim devam ediyor.. 3. sıraya çıkmışım bu hafta.. gallinari takviyesi meyvelerini vermeye başladı
  • 8.sıradayım.

6.sıradaki quaking ve 7.sıradaki mrt ile aramızda 10 puan fark var.

İki hafta boyunca istediğim sonuçları alıp onların da yenilmesini beklersem belki aradaki farkı eritebilirim :D
  • son gün 2-7'nin kıyısından dönerek 4-5 ile ucuz atlattım haftayı. 6. lığı korurken bir anda hiç hesapta yokken kendimi 5. sırada buldum. şimdi slam düşünsün

utah jazz olarak playofflar da çok canlar yakmaya geliyoruz. hem reelde, hem fantezide
  • vay be slam ve dostum hakan ın düştüğü hallere bak biri çok kötü bi fikstürle 9-0 ın kıyısından dönmüş diğeri haftalarca sürdürdüğü liderlik yarışından play-off a kalma mücadelesi veren bir takıma dönüştü. yani haftanın tepetaklak inenleri.. çıkanları söylenmiş..

şu quak hala nasıl konuşuyor anlamıyorum o sakatlar dolusu kadromu 7-2 geçerim diyerek 5-4 yenilmiş sonra hala slam düşünsün diyor.. takım bu hafta resmen kimlik değiştirdi jet li,moute,hawes,c-magg bakalım neler olucak? granger'ım bi dönsün yeter bize.. camby nin başlıcam ağrılarına..

• quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

vay be slam ve dostum hakan ın düştüğü hallere bak biri çok kötü bi fikstürle 9-0 ın kıyısından dönmüş diğeri haftalarca sürdürdüğü liderlik yarışından play-off a kalma mücadelesi veren bir takıma dönüştü. yani haftanın tepetaklak inenleri.. çıkanları söylenmiş..

son gün tam 10 üçlük atarak 9-0'ı hakkaten ucuz kurtardın. bu hafta eastNbull'u devirmeni diliyorum sadece bu eşleşmede çıkacak sonuç son hafta öncesi şampiyonluğumu ilan etmem anlamına gelebilir. yürüyedurun be çocuklar... (durant sen de dön artık).

• Üçlük ve top çalmada sadece 1 farkla 7-2'nin kıyısından döndüm.Artık playoff yarışı iyice kızıştı, 5,6 ve 7. lik için galibiyetler değil beraberlikler bile önem kazandı.
  • hocam 7.lik playoff için yetmiyordu bildiğim kadarıyla?
  • Ben de şimdi farkettim sanki 7. olmak önemli gibi yazmışım ama 5,6 ve 7.nin sıralanmasında beraberlikler bile önemli demek istemiştim.Biraz karıştı galiba.
  • yav butun hafta 5-4 öndeydim son gün 7-2 bitti 2 kategoride tek farkla kaybetmisim 6. sıraya düşmüşüz laf değil.
    playoff'a kalamazsam ağlarım
  • Hakan bende şaşırdım valla şimdi gördüm benim için oyun haftalar önce bittiği için sadece kadro kuruyorum adaleti bozmamak için senin için üzüldüm benim büyük beklentiler yapmasını umduğum oyuncular iyi bir hafta geçirmiş özellikle charlie v. harika oynuyor son maçlarda
  • Geçen sene iki head to head'de sürpriz şampiyonluk peşinde koşarken bu sene kümede kalma mücadelesi veriyorum. Kaç takım düşüyor?
  • bu sene en büyük çelmeyi bana taktın. 7-1 kazanma hesabı yapıyordum. 5-4 ü zor kurtardım.
  • bu hafta slam le derbi mucadelemiz var,tahminim son güne kadar çekişmeli geçecek bir eşleşme olacak,kaan hocam büyük ihtimalle ligi 1. bitirecek bende 2. olarak rahat gibi görünüyorum ama arkadan drexler kardeşim buldozer gibi geliyor valla
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.