Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mert fikstür dezavantajına rağmen müthiş bir çıkış yakaladı. son haftada kaan abi'ye karşı en kötü 6-3 lük bir skor alacak tabloya bakarsak. benim durumumda mert'inki ile paralellik gösteriyor. hakan dışarıda kalacak gibi. kobe'nin kötü maçlar çıkarması takımını direk etkiledi.

sıralamaya bakarsak 3-7 arası değişebilir. şu anki tabloda 3.yüm mesela ama playofflar için önem arz etmiyor. ha 3 olmuşsun ha 6. benim için sayı sıfatından öte bir anlam taşımayacak. playofflarda ne yaparsan o'sun benim düşünceme göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 21 Mart 2009; 16:09:24 >
  • Hakan 6-2 geride ama 8-1 bile kazanabilir, tablo çok yakın.. Servet'in dediği gibi 3-7 her an değişebilir.. Serhatx2, Servet, Hakan, Mert'ten biri dışarıda kalacak.. son haftalardaki çıkışımı bir playoffla süslemesem çok üzülürüm
  • son hafta müthiş çekişme yaşandı.. ligin ilk başlarının başarılı ismi montana son hafta sanctus bulls'a 5-4 yenilerek playoff dışı kaldı.. bir diğer sürpriz de mrt0392'nin son haftalardaki müthiş çıkışını ligin lideri Istanbulls'u (Kaan abi) 7-2 ile hezimete uğratarak 6. sıradan playoffa kapak atmasıydı.. son haftaya rahat giren Istanbulls 7-2 ile kaybederken lig 2.'si eastNbull haftayı 6-3 galibiyet ile kapadı ve liderlik 1 maç fark ile belirlenmiş oldu.. ben de son haftalardaki başarımı devam ettirdim ve son hafta efeskiLLic ile nefes kesen mücadeleden 5-4 ile galip ayrılıp ligi 3. sırada bitirdim ve böylece lider ile finale kadar eşleşmeyeceğim :)

son hafta sonuçları, sıralama ve playoff fikstürü şu şekilde:

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08

• Istanbulls
    Eastnbull
    D.Erectus
    Slam
    Quaking
    Mrt0392

tebrikler, güzel bi lig oldu...
  • Son hafta acı bir hezimete uğradım ve açıkçası sezon başından beri en net yenilgimi aldım. Takım halinde oyuncularım dip yaparken mrt enfes bir hafta geçirdi ve 16-15 gibi ucu ucuna bir blok farkıyla 8-1'den kurtuldum. Yine de 22 haftada 19 galibiyet enfes bir performans. az daha olmayacak denen şey oluyordu ama yırttık.

güzel bir lig oldu. herkesi tebrik ederim. mrt'yi iki kez tebrik ederim. daha sezon başında söylemiştim o nedenle "şimdi kendine yontuyor" demeyin ama bence ligin normal sezonunun birincisi asıl şampiyondur. çünkü play-off haftalık performanslarla ilgili bir mesele. hele final maçı son 10 güne geliyor ve kimin oynayıp oynamayacağı bile belli değil. neyse. herkese tekrar tebrikler...
  • quakla karşılaşmışım.. ancak bu kadar olur.. sezonda sakat dolu kadromu 7-2 geçerim diyerek 5-4 mağlup olmuştu..seride as oyuncularımı benchte tutabilirim.. maksat çekişme olsun..

güzel bir lig oldu kaan abiye renk kattığı için ayrı bir teşekkür..

biriside play-off yazısı yazsa
  • ilk 6 ya girenleri tebrik ederim.

bu yılki oyunumuzu takip eden epey bir arkadaşımız oldu. sanırım kaan kural bereketi diyebiliriz

darısı daha sonraki senelerin başına.
  • Son haftalardaki müthiş galibiyetlerimle playoffa girmeyi başardım Çok iyi bir kadrom olmamasına rağmen her hafta bir veya iki oyuncunun parlak performanslarıyla iyi sonuçlar aldım..Kimi zaman Conley kimi zaman Powe, Warrick, Krstic, Evans, Miller çok iyi oynadılar.Bu hafta Harris'in de sakatlanmasıyla Dooling de çok iyi katkı verdi.Burdan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum.
    Oyuna katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler, çok güzel bir lig oldu.Playoffa ve consolationa kalanlara da başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 23 Mart 2009; 16:48:35 >

• güzel bi sezon oldu,tüm arkadaşlara teşekkürler.

sezonu 2. bitirdim,son hafta az daha mucize gerçekleşiyordu :)) daha önce hiç play-off a giremeyen biri olarak gayet iyi bir sonuç benim için.sezonun büyük bölümünü önde götüren montana play-off a girememiş en büyük sürpriz bu oldu,play-off larda şans çok önemli bir faktör olacak bir sakatlık bütün sezonun emeklerini bitirebilir :))))
  • kaan abi eminimki tüm arkadaşlarımın da merak ettiği bir soruyu sormak istiyorum sana.

gelecek sezon da bizim ligde oynar mısın? gayet keyifli oluyor seninle oynamak, özellikle draft gecesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Mart 2009; 19:28:56 >
  • slam'e karşı rövanşı alma fırsatı elime geçti. haftanın olağan şekilde seyretmesi halinde ilk turu çok rahat geçeceğimi düşünüyorum. hatta son 1-2 gün oyuncularımı dinlendirip ilerki turlar için hem fiziksel hem de mental açıdan hazırlanma yoluna da gidebilirim.

sezon boyunca en çok canımı yakan kategoriler 3PTM,FG,FT ve ek olarak önlemi namümkün olan TO kategorisiydi. üçlük fakiri takımımı blake ve novak takviyeleriyle ştandartın üstü seviyeye taşımış oldum. bunun dışında tek çekincem yüzdelerimin istediğim seviyelere ulaşmamasıydı. bunun içinde bosh, joe smith, moore, mcguire takviyelerimden playoff döneminde sonuç alacağımı umuyorum.

ligde mücadele eden arakadaşlara teşekkürler. ilk 6'ya kalanları tebrik eder geri dönüşü olmayan bu playoff yolunda da başarılar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

kaan abi eminimki tüm arkadaşlarımın da merak ettiği bir soruyu sormak istiyorum sana.

gelecek sezon da bizim ligde oynar mısın? gayet keyifli oluyor seninle oynamak, özellikle draft gecesi.

eğer bir terslik olmazsa herhalde oynarım be abi. ben de büyük keyif aldım. 12 ayrı ligde oynuyorum. Bu kendi arkadaş gruplarımla oynadığım iki tane ile birlikte en sevdiğim oldu. en önemli nokta tabi insanların sezon içinde işler kötü gidince özellikle ligi bırakmaması. o açıdan 1-2 takım dışında çok çok iyiydi bu lig. bizim 9 yıllık grubumuzda bile çok söylememize rağmen halen 2-3 tane bırakan/unutan oluyor. ben şahsen sonuncu olsam bile kendime daha küçğk hedefler koyup (mesela 2 hafta üst üste kazanmak gibi) devam ediyorum. biliyorum iddiayı kaybedince işin tadı kaçıyor. insanın eli gitmiyor ama bu lig o açıdan 10 üzerinden 9 aldı yani. seneye seve seve gelirim.

ha tabi bir de kılpayı birinci olmanın doping etkisi var bende tabi... :)

neyse şimdi play-off zamanı. daha işimiz bitmedi. taraftar iki kupa istiyor.

ha son olarak ekleyeyim. naçizane tavsiyem. hatırlarsınız ben lige gelirken sizden center'ları iki yapmanızı istemiştim de siz "çok zorlanıyoruz" demiştiniz. hani tecrübelerime dayanarak küçük bir tavsiye. gördünüz gasol'la varejao'yla birinci oldum. center tamam sınırlı ama takmayın o kadar.

• bu satırları belki sizler kadar coşkulu yazamıyorum heralde hak verirsiniz.. güzel bir lig oldu ama sonu benim icin güzel olmadı..
    gönül isterdi ki , en kritik olan son haftada iddaası olmayan rakibim Sanctus Bulls gibi,
    quaking'in rakibi olan ShowtimeLakers'ın da kadrosunu günlük düzenlemiş olmasını görmek isterdim.
    --
    sezon icinde ligden kopanlar oluyor tabiki geçen sezon son 3 lerde olmama rağmen 1 gun bile kaçırmamıştım neredeyse :)
    benim tavsiyem önümüzdeki sezon 1 tane 6 kişilik bir lig kuralım..

ek olarak ; robert gibi fantasy kurtu bir adamın askerde oldugu bir dönemde playoffa girememek fırsat tepmek oldu
    ona da ayrıca teşekkür ederiz..
  • öncelikle oyuna katılan herkese teşekkür ederim.

bu haftanın son hafta olduğundan haberim yoktu gerçekten,benim için sürpriz olduhalbuki son haftalardaki ufak ufak yükselişimi sürdürmek istiyordum.

bu sezon internete fazla girme imkanım olmadığı halde elimden geldiğince takip ettim ligi. hatta geçen seneden dahada fazla takip ettim.dönem dönem kadro kurmadığım zamanlarda oldu ama bunlar birkaç günle sınırlı kaldı. iddiam kalmadığı halde birkaç sıra yükselmek bile baya eğlendirdi beni. sanırım bi aralar 17. sıraya düşmüştüm ama ligi 11. sırada bitirdim. ilk 10 içerisinde yer almak benim için iyi bir sonuç olurdu ancak güvendiğim bazı oyuncuların dönemlik veya uzun süreli sakatlıkları ilk 10'da yer almamı engelledi. özellikle Peja'dan beklediğimin onda birini alamadım. ama drafttaki ilk tur seçimimde Kaan Abi'nin "şu an için en kötü seçim" dediği D. Howard beklediğimden fazla katkı yaptı

lafı çok uzatmak istemiyorum. herkese tekrar teşekkür ederim ve ligi 1. bitiren Kaan Kural'ı tebrik ederim. play off'a kalan herkese başarılar.

son söz olarak;Hakan,seni play off dışına sürüklediğim için üzüldüm açıkçasısezon başındaki performasını devam ettirip ligi üst sıralarda bitirmeni gerçekten çok isterdimEn Çok Gelişme Gösteren Oyuncu ödülünün en büyük hatta tek adayı sensin bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 24 Mart 2009; 1:04:48 >

• saol ekincim bu bir oyun zaten ha sen ha başkası elemiş problem değil
    2 tane 9-0'ım ve kaan kural galibiyetim ile yetiniyorum bunlarda başarıdır
  • Öncelikle lige katılan herkese çok teşekkür ederim.Playofflara kalan arkadaşlarıda tebrik ederim.Kaan abiyede ligimize davetimizi kırmayıp geldiği ve renk kattığı için teşekkürler ve seneyede katılacağını şimdiden söylediği içinde ne kadar teşekkür etsek az.

Ben lig bitimine kadar en fazla 2 ya da 3 gün kadro kuramadım hep takip ettim ve ligi 17. sırada bitirdim hiç üzülmedim sizin gibi insanların arasında oynadığım için şanslı hissettim kendimi açıkcası ben lig başlayana kadar nasıl oynandığını bilmiyordum aramızdaki maçların ne tür şekilde yapılcaklarını çok farklı hayal etmiştim ama çok farklı çıktıbenim için bir tecrübe oldu.

Bu arada draft gecesini hatırlayan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Öncelikle lige katılan herkese çok teşekkür ederim.Playofflara kalan arkadaşlarıda tebrik ederim.Kaan abiyede ligimize davetimizi kırmayıp geldiği ve renk kattığı için teşekkürler ve seneyede katılacağını şimdiden söylediği içinde ne kadar teşekkür etsek az.

Ben lig bitimine kadar en fazla 2 ya da 3 gün kadro kuramadım hep takip ettim ve ligi 17. sırada bitirdim hiç üzülmedim sizin gibi insanların arasında oynadığım için şanslı hissettim kendimi açıkcası ben lig başlayana kadar nasıl oynandığını bilmiyordum aramızdaki maçların ne tür şekilde yapılcaklarını çok farklı hayal etmiştim ama çok farklı çıktıbenim için bir tecrübe oldu.

okan ligi takip etmen çok önemliydi, zaten az kişi bıraktığı için çok zevkli oldu. ilk sezonda oyunu öğrenmen yeterli zaten. gerçi ben ilk senemde de ilk10'a girmiştim :P bu senede ama gelecek yıllar için tecrübe işte...

o kadroyu sabitleyip gidenlerin yerine de, ikinci ligde başarılı olan arkadaşları alırız gelecek sezon. @calibre, @air_jersey15 gibi...

draft gecesi bombaydı ya :))

ben ve quaking durant için atıp tuttuk, adam deli bi sezon çıkardı. kaan abi almayın dediği elemanları topladı :))

çok keyifliydi...

ek: unutmuşum ama caner ve oynayacaksa mesut'a da yer açmak lazım ilk ligde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 24 Mart 2009; 13:11:47 >

• Sadece 2 yıldır oynuyorum ama tahminimce bu lig DH'deki en iyi ligdi.Kaan Kural'la oynamak büyük bi zevkti gerçekten.Kendisine ben de teşekkür ediyorum.
    Sakatlıklardan çok çektim takım olarak.Adem kadar olmasa da beli büküldü takımın.Artık amacımız Consolation'dan elenip yaz tatilini keifli bir şekilde geçirmek ama bu sırada da çalışıp seneye hazırlıklı olmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Öncelikle lige katılan herkese çok teşekkür ederim.Playofflara kalan arkadaşlarıda tebrik ederim.Kaan abiyede ligimize davetimizi kırmayıp geldiği ve renk kattığı için teşekkürler ve seneyede katılacağını şimdiden söylediği içinde ne kadar teşekkür etsek az.

okan ligi takip etmen çok önemliydi, zaten az kişi bıraktığı için çok zevkli oldu. ilk sezonda oyunu öğrenmen yeterli zaten. gerçi ben ilk senemde de ilk10'a girmiştim :P bu senede ama gelecek yıllar için tecrübe işte...

o kadroyu sabitleyip gidenlerin yerine de, ikinci ligde başarılı olan arkadaşları alırız gelecek sezon. @calibre, @air_jersey15 gibi...

draft gecesi bombaydı ya :))

ben ve quaking durant için atıp tuttuk, adam deli bi sezon çıkardı. kaan abi almayın dediği elemanları topladı :))

çok keyifliydi...

ek: unutmuşum ama caner ve oynayacaksa mesut'a da yer açmak lazım ilk ligde...

Gelecek sezon bu ligde oynamayı gerçekten çok istiyorum yorumun için teşekkürler hocam

Artık acemiliğimi attım ancak içimde kalan tek şey takas yapamamak oldu seneye yaparım inşallah

• 8.olmama rağmen en keyif aldığım liglerden biriydi. Son iki haftaya kadar "acaba" diyerekten playoff şansını zorladım.

All star haftasında askerde olan Samet'e yenilince playoff trenini kılpayı kaçırdım. Oysa takım o ara çok iyi bir seri yakalamıştı.

Kaan abi Odom için bana yanlış hatırlamıyorsam -puan vermişti ama bir ara Odom çok iyi bir performans yakaladı ve playoffa çok yaklaştırdı beni. Ne yazık ki playoff trenini kaçırmamı sağlayan da o oldu. Ariza'nin vukuatında kabak onun başına (dolayısıyla benim başıma) patladı.

Herşeye rağmen çok güzel lig oldu. Katılan ve katkısı olan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.