Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gortat mecburen benchte olduğun gün 13 sayı 15 ribaund yapılır mı??Bu bana yapılır mı??
  • şu kadro ile hala 9.sırada olmam takdir görmüyor ya, ona yanıyorum...

Rafer Alston
    (Orl - PG)

Mike James
    (Was - PG)

Luke Walton
    (LAL - SF)

Anthony Randolph
    (GS - SF,PF)

David West
    (NO - PF)

Nick Collison
    (OKC - PF,C)

Glen Davis
    (Bos - PF,C)

Nate Robinson
    (NY - PG,SG)

Michael Finley
    (SA - SG,SF)

Tayshaun Prince
    (Det - SF,PF)

Jarrett Jack
    (Ind - PG,SG)

Will Solomon
    (Sac - PG)

J.J. Redick
    (Orl - PG,SG)

gerçi bu hafta hezimete gidiyorum...
  • evet playoffslar öncesi son haftaya girilirken her şey kızışmış durumda.. özellikle playoff için mrt0392, montana ve quaking arasında inanılmaz bir mücadele var.. zirve yarışında kaan abi rahat bir nefes almış gibi gözüksede rakibin sürpriz takım mrt0392 olduğu düşünülünce hiç bir şey belli olmaz diyelim.. ayrıca kaan abinin yakın takipçisi eastnbull un(bu isim benzerlikleri bir şey mi ima ediyor bize) ligin 19. sırasındaki pau_gasoll ile olan maçını görünce her şey olabilir..

gelelim playofflar öncesi son haftaya girilirken önemli takımlarımızdan haberlere..

1-istanbulls: sha'ya(slam haber ajansı) yaptığı son açıklamalarda ''ligin başından beri 1. olacağımı biliyordum.. ara sıra zirveden inişlerim olsada sağlıklı kadroma güvenim tamdı.. son haftaya girilirken pek bir korkum yok.. doğru en yakın takipçim eastnbull kolay bir maça çıkıyor gibi gözüküyor fakat mrt0392 karşısında sürpriz bir skor alacağımı düşünmüyorum.. playofflara gelirsek fazla önemsemiyorum.. önemli olan burdaki 1.liktir..

2-eastNbull: sha ya önemli açıklamalarda bulunarak ''daha henüz hiç bir şeyin bitmediğini bu hafta farklı galip gelip sayın kural ında sürpriz bir mağlubiyet almasını beklicem'' dedi. ayrıca geçen hafta için ''slam karşısında bu mağlubiyeti hiç beklemiyordum planlarımı biraz bozdu ama dediğim gibi takımıma güveniyorum, yarın her şey güzel olacak..'' ifadelerinde bulundu..

3-slam:slam içini sadece sha'ya döktü(nede olsa kendi yayın organı).. şok açıklamalar az sonra.. slam mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada ''öncelikle bu kadrom için en başından beri bir şey yapamaz diyenleri utandırdığım için çok mutluyum.. amacımız normal sezonu 1. bitirmekti, olmadı.. sakatlıklar özellikle granger ve camby nin sakatlıkları oyun düzenimizi fena bozdu..'' geçen haftaki eastnbull galibiyetini hiç beklemedilerini ifade ederken, ''sakatlarımızın hepsi düzeldi yine free agentdan terry gibi önemli bir ismi kadroya kattık.. playofflarda rakip tanımıyorum..'' şeklinde iddalı açıklamalarda bulundu..

4-Disconnectus Erectus: tecrübeli çalıştırıcıya başarınızn sırrı nedir sorusunu yönelttiğimizde cevabı kısa ve öz oldu.. ''istikrar'' drexler ayrıca ''ligin geneline bakılırsa en az oyuncu alıp bırakan takımların başında geliyorum ..bu kadroma en başından beri güvendim ve ona göre isimler seçtim.. playofflarda tecrübe kazanacak'' diyerek sözlerini noktaladı.

5-quaking: ligin mark cuban ı olarak lanse edilen quaking sha'ya olay yaratacak açıklamalarda bulundu.. '' son hafta olduğu için her türlü şike, teşvik primi olayları yaşanabilir.. bunun için yahoo yönetim kurulunun çok dikkatli olması gerekiyor.. şu ana kadar en çok haksızlığa ben uğradım yinede fazla hır gür çıkarmadım.. eğer ki playoffa kalamazsam hakkımı her yerde arayacağım ve hukuksal yollara başvurup ligin iptalini isteyeceğim..'' diyerek sert çıktı. quaking ayrıca slam in sürekli kendisi üzerine oynadığını söyleyerek.. '' slam in ligdeki konumu tamamen tesadüftür onun gibi ballı bir takım görmedim.. göreceksiniz playofflarda hemen havlu atacak.. o şampiyon olmasında kim olursa olsun.. zaten kimse merak etmesin ipi ben göğüslücem'' diyerek zehir zemberek açıklamalarına son verdi.

6-Montana: ligde uzun bir süre liderlik koltuğunda otururken şimdilerde playoffa kalma mücadelesi veren montana ''kabul ediyorum kötü bir dönemden geçiyoruz.. yalnız herkes bilsinki özellikle taraftarlarımıza sesleniyorum.. playoffa kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.. son haftaya girilirken ilk 6 için inanılmaz bir çekişme var bu da ligimizin ne kadar kaliteli geçtiğini gösteriyor.. playofflarda çok can yakıcaz kimse merak etmesin'' diyerek taktik-teknik çalışmaları için aceleyle yanımızdan ayrıldı..

7-mrt0392: son olarak mikrofonlarımızı ligin en genç çalıştırıcılarından mert e uzattık.. ''çok tecrübeli olmayabilirim fakat takımımız her zaman mücadele eden ümidini yitirmeyen bir ekip.. son haftaya girilirken, ligin 7.si olarak rakiplerime göre en zorlu maç benim gözüksede kaan abi karşısında elimizden geleni yapıcaz.. oyuncularıma çok güveniyorum ve hepsinin alnından öpüyorum inanıyorum ki playoff yapıcaz''

slam haber ajansından son haberleri dinlediniz.. playofflarda görüşmek üzere esen kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 16 Mart 2009; 15:29:07 >

• Çok eğlenceli olmuş
  • Slam süper olmuş.Duygularıma tercüman olmuşsun, bütün oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.Playoff'u sonuna kadar kovalayacağız
  • Harika
  • slam döktürmüşsün

söylediklerim çarpıtılmış ve de kelimeler sözlerimin arasından cımbızla çekilerek hazırlanmıştır. sha yayın organı bu tutumuyla kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir. ayrıca tüm okları üzerime çekerek gündemi değiştirip suni bir gündem yaratma amacındadır. sha yayın organı'nı bu tutumundan derhal vazgeçip ilkeli ve dürüst haberciliğe davet ediyoruz.

saygılarımızla

qha

• Slam süper olmuş. Arka sıradakiler yok mu peki?
  • bu hafta 10-0 kazanmam ve rakiplerimin de yenilmesi (10-0) mümkün olsa playoff ta var olabilmek için savaşabilirdim :D

Bu arada değerlendirmen çok güzel olmuş dostum. İnşallah altta kalan bizler için de bir değerlendirmen olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 16 Mart 2009; 21:37:15 >
  • slam eline sağlık güzel yazmıssın,resmen duygularıma tercüman olmussun

bütün hafta önde olduğumuz eşleşmeyi son günde oyuncularımızın alayı sıçınca kaybettik malesef,kaan kural'ın 1. liği büyük ölçüde garanti ama slam kardeşimede belirttiğim gibi küçük çaplı bir mucize peşindeyim,belli olmaz neticede top yuvarlaktır.
  • slam dostum foruma renk katmaya devam ediyor ellerine sağlık
    ---
    gerçekden güzel bir lig oldu çabuk bitti gibi geldi bu sezon. siz ne dersiniz? playoff eşleşmeleri çok kritik olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

slam eline sağlık güzel yazmıssın,resmen duygularıma tercüman olmussun

bütün hafta önde olduğumuz eşleşmeyi son günde oyuncularımızın alayı sıçınca kaybettik malesef,kaan kural'ın 1. liği büyük ölçüde garanti ama slam kardeşimede belirttiğim gibi küçük çaplı bir mucize peşindeyim,belli olmaz neticede top yuvarlaktır.

valla bu top bayağı üçgen prizmaya benzedi artık... hani olur da 6-3 yenilirsem bile 8-0-1 yapman gerekiyor. Çünkü eşitlik halinde aramızdaki maçı ben kazandım. 7-2 veya daha kötü yenilmem gerek ki senin de 8-1 falan gibi kazanman durumunda bu mucize gerçekleşsin...

özetle hayırlı uğurlu olsun veni vidi vici diyorum.

elbette çok faktör oyunu etkiliyor. sezon boyunca uzun sakatlık yaşamadım. gerçi ben de etkilendim sakatlıklardan kısa dönemli olsa da josh howard, cook, durant, bibby ve kenyon martin oynamadı ama genelde sağlık en büyük avantajım oldu. hadi sağlam oyuncular seçtim diyelim ki hep dikkat ederim camby vs adamları almam.

Ancak mesela bu hafta eğer pau-gasol güncelleme yapsaydı muhtemelen 6-3 falan kaybedecektim. Onun oyunu bırakması çok yaradı mesela. Bu hafta tamamen şans. yine de sonuçta 20 haftada eğrisi doğrusuna gelince kazandım... bakarsanız 20 haftada sadece 2 kez kaybetmişim. tracy rockets'ın çılgın attığı haftada kötü yüzdelerde kalınca 5-4 yenildim. montana önünde ise kobe'nin 5 maç oynayıp dellendiği haftada yenildim. o hafta kobe-al harrington muazzam yüzdelerle tam 251 sayı attılar. 21 tane de üçlük. 4 kategori bu ikisi nedeniyle gitti zaten. 6-3 yenildim.

neyse önemli değil. 20 haftada 18 galibiyet aldım. şans da yanımdaydı ama 18 galibiyetin asıl sırrı istikrar ve denge... ha tabi bi de slam'de herkese "almayın kidd'i dedim, o kidd şu anda sezon rankingde 6. sırada. saolasın eski kurt:) açıkçası hani sezonu kim kazandırdı denirse kesinlikle kidd.

yani umarım mucize falan olmaz. play-off'da bakarız artık ne olacak.

• 3 hafta kadro güncelleyemedim, bu playoff dışında kalmama neden oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

slam eline sağlık güzel yazmıssın,resmen duygularıma tercüman olmussun

valla bu top bayağı üçgen prizmaya benzedi artık... hani olur da 6-3 yenilirsem bile 8-0-1 yapman gerekiyor. Çünkü eşitlik halinde aramızdaki maçı ben kazandım. 7-2 veya daha kötü yenilmem gerek ki senin de 8-1 falan gibi kazanman durumunda bu mucize gerçekleşsin...

özetle hayırlı uğurlu olsun veni vidi vici diyorum.

elbette çok faktör oyunu etkiliyor. sezon boyunca uzun sakatlık yaşamadım. gerçi ben de etkilendim sakatlıklardan kısa dönemli olsa da josh howard, cook, durant, bibby ve kenyon martin oynamadı ama genelde sağlık en büyük avantajım oldu. hadi sağlam oyuncular seçtim diyelim ki hep dikkat ederim camby vs adamları almam.

Ancak mesela bu hafta eğer pau-gasol güncelleme yapsaydı muhtemelen 6-3 falan kaybedecektim. Onun oyunu bırakması çok yaradı mesela. Bu hafta tamamen şans. yine de sonuçta 20 haftada eğrisi doğrusuna gelince kazandım... bakarsanız 20 haftada sadece 2 kez kaybetmişim. tracy rockets'ın çılgın attığı haftada kötü yüzdelerde kalınca 5-4 yenildim. montana önünde ise kobe'nin 5 maç oynayıp dellendiği haftada yenildim. o hafta kobe-al harrington muazzam yüzdelerle tam 251 sayı attılar. 21 tane de üçlük. 4 kategori bu ikisi nedeniyle gitti zaten. 6-3 yenildim.

neyse önemli değil. 20 haftada 18 galibiyet aldım. şans da yanımdaydı ama 18 galibiyetin asıl sırrı istikrar ve denge... ha tabi bi de slam'de herkese "almayın kidd'i dedim, o kidd şu anda sezon rankingde 6. sırada. saolasın eski kurt:) açıkçası hani sezonu kim kazandırdı denirse kesinlikle kidd.

yani umarım mucize falan olmaz. play-off'da bakarız artık ne olacak.

Kaan hocamında dediği gibi bu saatten sonra topun alacağı geometrik şeklin pek bir anlamı olmayacak,netice % 99 belli artık ama biz yinede milletimize has iyimserliğimizden kaynaklanan küçük çaplı bir mucize umudunu taşımaktayız hala içimizde.İddalı olmadığımız halde buralarda olmakta güzel,fantasy geçmişime baktığınızda pek de parlak olmayan neticeler aldığımı görürsünüz yani bu sene benim için ekstra oldu. Bu saaten sonra fazlada işin detayına inmeye gerek yok play-off lara bakıcaz artık

• kaan abi teşekkür ederiz, gerçekden sizinde ligde olmanız ayrı bi önem ve heyecan yarattı bu lig icin.
  • valla playoff yalan oldu gibi mert ve quaking güzel bir hafta geçiriyorlar ekinde azıma s** yor. geçmiş olsun montana..
  • sakatsız bir hafta geçirsem dişimi kırıcam barbosa çıktı hiç yokken uzun sürebilirmiş..

hakan ben seni hep lider görmeye alışmıştım.. belli olmaz daha..
  • Son haftalar çok ilginç geçiyor..Kaan abiyi bu kadar zorlayacağımı düşünmüyordum bir nbdl takımı olarak.Hakan'ın da playoff dışı kalabilme ihtimalini kimse tahmin edemezdi...Yine de belli olmaz, son iki günde herşey değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 21 Mart 2009; 14:34:48 >
  • Hakan üzülme abi boşver. 7-12 de kendi arasında mücadele ediyor. Onda oynarız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 21 Mart 2009; 14:57:04 >
  • geçen sene sakatlık çok az olmuştu şampiyonluk öyle gelmişti ama bu sene bütün takım teker teker sakatladı kendini
    playoff a bile giremedik beaa

neyse kaan abiyi yenmişim daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.