Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

ve evet 7'lik maçına geldik. Eşleşme 6-3 bitmiş, hiç fena değil. kader bizi @csb hocamla yeniden karşılaştırıyor. takasa girdiğimizde 19.sıradaydım 10.sırada bitirdim. takası dengelemek için eklediğim jarret jack harika bi katkı verdi. t-mac beklediğimden fazla maç kaçırdı ama idare ediyordum, bu sefer de amare sakatlandı ve iddiam kalmadı aslında. yine de en kötü sekizinci bitiriyorum, bu çok iyi. bol şans hocam. gelecek sene daha da güzel bi lig oynarız umarım...

geçirdiğim en kötü lig oldu. takaslardan sonra takım iyice dengesini kaybetti. senle yaptığımız takasta karda olduğumu düşünüyordum. ama sonradan gelişen olaylar düşüncemin yanlış olduğunu gösterdi.

daha sonra yaptığım takaslar felaketle sonuçlandı. ben wallace ı aldım, sezonu kapattı. harford karşılığı aldığım kenyon martin ve varejao şu an sakat. golden state koçu sağolsun j.crawford u takımda genç oyunculara yer vereceğim diyerek kenara çekti ve 3-4 maç arka arkaya oynatmadı, ben bıraktım kaan kural aldı ve adam oynatmaya başladı. j. terry olayı ayrı bir konu. zach ya sakatlanıyor ya ceza yiyor....vs vs

sanada bol şans dostum. bu bizimkide bir nevi şampiyonluk maçı. en azından böyle telkin edelim kendimizi. iyi oynayan kazansın. Allah kısmet ederde seneye görüşürsek kaldığımız yerden devam ederiz.

• @mert'i tebrik ediyorum

yarı finaldeki iki maçtada küçük farklarla kazanan belli olmuş,daha öncede söylediğim gibi play-off larda bir sakatlık oyunun sonucunu çok değiştirebilir diye,s-jack in sezonu kapatması benim takım için çok kötü oldu,bu arada quaking e de ayrı bir tebrikler dileyeyim,bi aralar yaptığı takas teklifleri nedeniyle beni epey bunaltmıştı açıkcası onunla bir takas yapamadık bi kısmet olmadı seneye inşallah ,s-jack merkezli birçok takasını geri çevirmiştim bir yerde bunun faydasınıda gördü ama

her iki akadaşımızada finalde başarılar

• quaking yaptıgı takaslarla ve doğru hamlelerle bırakın playoff yapmayı , neredeyse takımını şampiyon yapıcak.
    helal olsun vallahi. seneye artık 2 kere dusunucem yaptığın teklifleri
    mert e de başarılar final maçında
  • ilginç bir final olacak.. tabiki gönlüm mert ten yana..
  • secondbest74

Kaan Kural mi ?
  • evet
  • Zannımca şampiyon oldum.Ben ligin bittiğini düşünerek yaziyimÇaylak sezonunda 6. sıradan playoffa girip şampiyon olmak kolay değilÖzellikle asist ve top çalma rakamları gerçekten çekişmeli geçti.Tabi bu 1.5 hafta içinde 23 top kaybı yapan Westbrook'un da hakkı ödenmez. Kendi oyuncularıma da teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
    Bu arada yaptığı akıllıca takaslarla playoffa 5. sıradan girip finale çıkan quaking'i de tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 16 Nisan 2009; 15:55:29 >

• tebrikler mert. playofflara çok sağlam girerek geliyorum mesajı vermiştin. giderek artan form grafiğin sonucunda şampiyon olman sürpriz olmadı benim açıdan.

bizim eşleşmeye gelirsek; son gün asist ve top çalma kategorilerinde umudumu koruyordum ama paul ve conley'in ekstrem oyunlarını hesaba katmamıştım. top kaybında ise bi ara öndeydim ve çok şaşırmıştım o dönemde. sağolsun westbrook tek maçta çift hanelere çıkarak to'da özüme dönmemi sağladı.

geçen sene 3. olarak, bu sene 2. olarak bitirdim. seneye şampiyonluk mu geliyor yoksa
  • tebrikler arkadaşlar.. san antonio misali sonradan form tutarak sessiz sedasız finale çıkmaya başardınız

lig benim açımdan çok keyifli geçti.. katılan ve takip eden herkese teşekkürler.. special thanks to Kaan Kural

Mert'i ayrıyeten tebrik edelim birkez daha
  • 5. ve 6. sıradan play-off lara girip final oynayan her iki arkadaşımızıda tebrik ediyorum şampiyonluk için mert e ayrıca bir tebrik.

seneye görüşmek üzere.
  • Playoff oynayan herkesi tebrik ederim. Ayrıca mert, helal olsun abi. Dağıttın ortalığı :)
  • mert büyük iş çıkardın.. tebrikler dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 17 Nisan 2009; 11:26:23 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Benim sezon başında uyuyan elemanlar playoff yaklaştıkça coşunca böyle güzel bir sonuç çıktı ortaya
  • Tebrikler Mert

zevkli bir ligdi.seneye playoff umudum var
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.