Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: secondbest74

brook lopez'i sessions için mi verdin... yapma be... ben daha iyi şeyler verirdim mesela brewer, cook veya richardson. ya da combo yapardım..

Bu arada bu takası ben veto ettim. hani sırf ben alamadım başkasına yar olmasın diye değil ama hakikaten çok dengesiz olmuş. tamam redd gitti ama sessions'dan bişi olmaz. lopez'le kesinlikle bire birde çok dengesiz olmuş...

sessions 44 sayı (13-18 fg, 18-21 ft) 12 asist 5 rib

Sessions coşmuş abi Bu sabah öylesine bir bakayım dedim, takas gerçekleşmiş. Tam da patlayacak zamanı buldu. Az daha sıksa Kobe'yi yakalayacakmış

• haktan canlı draftta sessions bu sene patlama yapacak diyordun.. beklediğin patlamalar yavaş yavaş başladı ama iş işten geçti..
  • Kaan Abi'den dün akşam Odom'un yaptığı patlamayla ilgili yorum bekliyorum. Ayrıca Sessions - Lopez takasındaki olumsuz görüşünü hala devam ettirip ettirmediğini öğrenmek istiyorum.
  • kaan kural ı bilmem ama ben hala lopez-sessions takasında lopezin ağır bastığı tarafındayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csb -- 9 Şubat 2009; 15:30:45 >
  • Hakan sana Turiaf'ı verirsem bende kim blok yapacak. O yüzden reddettim.
  • iyi bari bu haftayı 6-2 ile kapadık.. tekrar mütevazi kadromuzla liderliğe oturduk.. sonlara yaklaşırken zorlu bi fikstür beni bekliyor..
  • oyuncularım bu hafta çok formdaydı, keşke bu formu sonuna kadar götürebilseler
  • kaan abimizi yenmenin verdiği gurur ile gezmekdeyim
    şaka maka önemli bir haftaydı , slam ile kaan kuralın eşleştiği haftayı iple çekiyorum bende o hafta oblood ile oynuyorum.
    ---
    sergen turiaf için bu kaçıncı teklifim sana :) acil blok yapan biriyle takasa girmeliyim haftalardır blok da kaybediyorum.
  • bu arada bu hafta eastNbull ile oynuyorum 2 hafta üst üste derbi gibi bisey oldu bu. fırtına gibi geliyor bakalım bu hafta nasıl olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

iyi bari bu haftayı 6-2 ile kapadık.. tekrar mütevazi kadromuzla liderliğe oturduk.. sonlara yaklaşırken zorlu bi fikstür beni bekliyor..

sen o mütevazi kadroyla zirve mücadelesi yaparken benim pekiyilik kadrom playoff'a kalma mücadelesi yapsın. bakıyorum bakıyorum işin içinden çıkamıyorum. işte fantezinin cilveleri böyle birşey olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 9 Şubat 2009; 18:28:18 >
  • bu haftayı karlı kapatanlardan biride benim,-hakan ın kaan kuralı yenmesi üst sıraları iyi karıştırdı,benim takımda olayın içine iyice girmeye başladı ,bu hafta hakan ın takımıyla oynuyorum maçlara bakınca galibiyete benden daha yakın görünüyor gerçi geçen hafta benim oyuncular formlarının üst sınırındaydı bu haftada bu şekilde oynarlarsa yenebilirim yoksa 1-2 farklı mağlubiyete razıyım :))
    quaking hocam taktın valla bana,tam kadro iyi bişeyler yapmaya başladı en kafa 5 adamıma atmıssın kancayı hani verdiğin teklifler kötü değil ama yinede ufak tefek güç farkları var yok bide hemen dibimdesin yani en yakın rakibimsin, saygı duyuyor o ufak tefek farkların benim tarafımda kalması için tekliflerini reddediyorum sakın kızma
  • sakın ola bu aralar benle eşleşmeyin çünkü nash, odom, sessions, richardson ve diğer oyuncularım her an sizi üzecek başka bir patlama yapabilir
  • kaan abi 10.sıra mucize diyodun 9.sıradayım şu an :) hemde 100 üzerinden 11 almışken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

iyi bari bu haftayı 6-2 ile kapadık.. tekrar mütevazi kadromuzla liderliğe oturduk.. sonlara yaklaşırken zorlu bi fikstür beni bekliyor..

sen o mütevazi kadroyla zirve mücadelesi yaparken benim pekiyilik kadrom playoff'a kalma mücadelesi yapsın. bakıyorum bakıyorum işin içinden çıkamıyorum. işte fantezinin cilveleri böyle birşey olsa gerek

nazar etme sevgili quak uygun bir zamanımda sana bu işin püf noktalarını ayrıntılarıyla anlatırım..

• BullsofThisYear ve quaking arasındaki takası onaylıyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

BullsofThisYear ve quaking arasındaki takası onaylıyor musunuz?

ben malesef veto ettim. denk gelmedi bana...
  • ben de veto edeceğim sanırım.
  • bende veto ettim.
  • belki de yanlışlıkla kabul etmiştir, bir kere başıma gelmişti ordan hatırlıyorum :D
  • O kadar kötü mü ya

greenflash o yanlışlıkla kabul etme işi birkaç kez başıma gelmiştir
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.