Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dengeler tamamen değişecek sergen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 28 Aralık 2008; 14:47:46 >
  • takasın amacı ne beyler? biz hiç takas yapmadık, yıl bitmeden bi takas yapalım olayı mı.
  • Blatche postalamak istiyordum.Rib ve blok bölgeme + katkı yapabilecek birini alayım dedim.Böyle ufak çaplı bir takas ortaya çıktı
  • takım pg çöplüğüne döndü..forvet veya center oynayabilen oyunculara ihtiyacım var takaslara açığım..elimde fazla malzeme yok en iyi ihtimal randy foye ve daniel gibsonu verebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Blatche postalamak istiyordum.Rib ve blok bölgeme + katkı yapabilecek birini alayım dedim.Böyle ufak çaplı bir takas ortaya çıktı

Takasın içeriği nedir?
  • Blatche=Pırasa + 2009 1.tur draft hakkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Blatche=Pırasa + 2009 1.tur draft hakkı

Edit:Kontratlar uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 28 Aralık 2008; 21:49:36 >
  • iki ligde de kabus bi haftaydı. iyiki bitti diyorum artık. hakan ve caner'e tebrikler... bu arada takas bittiğine göre söyleyeyim, alp ben olsam przybilla'yı vermezdim blatche'a karşı. hem yüzdesi iyi, hem çok iyi ribaund çekiyor hem de oden'ın arkasında oynuyor. oden'da nba'in en kolay sakatlanabilir oyuncularından biri...
  • bu carlos boozerdan haber yok mu ya..elim kırılaydı da almayaydım o şişkoyu..
  • elton branden haber var mı ya kolumu ne çıkmıştı düzelmedi mi
  • Ya su son gün sendromunu cözemedim bir türlü. Hep son güne önde giriyorum ne oluyorsa o gün yeniliyorum. Farmar da sakatlanmıs zaten umudu kestim artık bu sene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bu carlos boozerdan haber yok mu ya..elim kırılaydı da almayaydım o şişkoyu..

o carlosun varya Allah.......

başka bir ligde benim kadromda ve artık gına getirdi. sezonu kapattı mı oynayacak mı belli olsada ona göre tedbir alsak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

elton branden haber var mı ya kolumu ne çıkmıştı düzelmedi mi

1 ay yok diye biliyorum. ama bu 1 ay geçen haftadan itibarendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

elton branden haber var mı ya kolumu ne çıkmıştı düzelmedi mi

1 ay yok diye biliyorum. ama bu 1 ay geçen haftadan itibarendi.

ooo o zaman sefilleri oynıcaz desenize
  • carlos boozer ile ilgili yeni gelişme : 9 ocakta 3. kez ameliyat olacakmış ve en iyi ihtimalle 1 ay daha yok. daha uzun olabileceğide belirtiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

carlos boozer ile ilgili yeni gelişme : 9 ocakta 3. kez ameliyat olacakmış ve en iyi ihtimalle 1 ay daha yok. daha uzun olabileceğide belirtiliyor.

oynamasın yogi zaten baktık bu ligde..ulan son kişi kalsa daha almam o lavugu..
  • boozer'ı bu ligde yada ötekisinde seçiyordum son anda baska birini gormustum kim hatırlamıyorum simdi ama boozer ı secmek uzerydim
    iyi ki seçmemişim.
  • Keşke bu ligte olsaydım öbür ligin perti çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 3 Ocak 2009; 12:50:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

Keşke bu ligte olsaydım öbür ligin perti çıktı

Aynen.Çaylak sezonumda lig battı.Kendimi Jeff Green gibi hissediyorum.
  • Elton Brand için tekliflere açığım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.