Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Slam hoşgeldin. Iyi dileklerin için teşekkürler. Benim de beklediğim hiç bir şey olumlu olmadı.T-Mac kumarı şimdilik tutmadı. Takasla Amare'yi aldım. Bakalım son sıradan ne zaman kurtulacağım. Tabi bu aralar Hakan'la oynarsam hiç kurtulamayabilirim. Sen de iyi gidiyorsun. Bol şans...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

samet ve adem'den böyle performanslar beklemiyordum umarım toparlanırlar

uzak ara hayatımın en kötü oyunu yav, daha önce de belirttiğim gibi kurduğum kadro tam anlamıyla cacık olmuş. işe yaramazları doldurmuşuz, dersimi aldım ama artizlik yapıp arenas'ı almam beni bitirdi. üstüne dunleavy de oynamayınca her hafta eksik adam oynatıyorum. 4. ve 5. tur seçimleri olmadan anca bu kadar oluyor. bu ikisinin yerine orta karar adamlar seçsem bu kada sıçış olmayabilirdi neyse.. 2.lige asılcaz artık...

Samet hatırlarsan Dunleavy'i kovduğumda niye yaptın demiştin. Sanırım hala dönmedi ve uzun bir süre de dönmeyecek

• ben hatırlıyorum, ben hatırlıyorum.
  • arkadaşlar Bayram haftasında kadrolarınızı önceden ayarlamayı unutmayın, Yoksa Montana'dan bir 9-0 daha gelebilir
  • slam 7-1 önde arkadaşlar :) nazar'a geldi takımım :))
  • Adamımsın Bogans! 6-8 hafta yok yazıyordu her yerde hemen döndü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

slam 7-1 önde arkadaşlar :) nazar'a geldi takımım :))

Ben de 7-2 öndeydim gecen hafta ama ... Benim takım haftaici iyi oynuyor ama haftasonu gelince aradaki fark kapanıyor hemen.
  • Josh Smith ve Kevin Martin döndü. Bakalım neler değişecek. Biride takas teklifimi kabul etse dişimi kırıcam.

Slam, öcünüzü alıcam demişsin ama dikkat et Hakan şakaya gelmez.
  • Bu hafta da Adem'e 5-4 yenilmişim.Her 2 ligdede berbat gidiyorum.tek tesellim 2 ligde de şuanlık Alp'i geçmiş olmam Ayrıca bu hafta 39 asist yapan felton'a da teşekkürlerimi iletiyorum.Öptüm.
  • valla slam 7-2 yendi beni benim icin özel bi haftaydı ama kaybettik sağlık olsun :)
  • Bu haftayı da 6-3 geçerek 9.luğa çıktım ve play-off yolundaki ümitlerimi arttırdım.
    Bir de Osman'ın favori adamı Boone ne zaman dönecek biliyormusunuz?nba.com'da 2-3 haftadır day-to-day yazıyor.
    Ekleme: Bu sayfanın en üstündeki linkten baktım Boone çarşamba dönüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 8 Aralık 2008; 17:53:38 >
  • dünün sonuçlarına bakıcam ama hala update edilmemiş niye böyle bi sorun oluyor ki
  • 7-0 yenilmişim bu hafta @robertpires ezmişin beni
  • estağfurullah pau'cum, o nasıl laf öyle.. yalnız sadece 10 kişi oynamış bende sakatlıklardan dolayı, buna rağmen bu skor düşündürücü olmalı senin adına. takasa falan gir uygun bir şeyler bulursan...
  • quote:

valla slam 7-2 yendi beni benim icin özel bi haftaydı ama kaybettik sağlık olsun :)

takımımdaki çıkışın en büyük nedeni Camby'nin sessiz sedasız coşması.. yavaş yavaş zirve takibimiz sürüyor..
  • slam camby'i ver bana :)
  • quote:

slam camby'i ver bana :)

ne öneriyorsun bakalım..
  • sana reddedemeyeceğin bir teklif yapacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

sana reddedemeyeceğin bir teklif yapacak.

Alp formundasın bugün...
  • moralimde bozuk aslında bizim mal curry yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.