Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

mail attım serhat, girebilirsin... sen de oldukça yaklaştın şifreye ama değil..

edit: atamamışım.. senin şu sonu 764 olan mailina göndermiştim ama gitmemiş...

haydaa dh yönetimi bunu da mı engelledi yaw

neyse artık offline mesaj atar bi hayırsever

Hâlâ bilmiyosan mesaj atayım ben sana cepten...

• biri bana da pm lesin şifreyi
  • epeydir forumu takip edemiyorum ama nolursa olsun fantsay olayını kaçırmam daha once katılmayan arkadaşlar mutlaka denesin acayip zevkli hele o draft olayı yokmu o apayrı bi olay,zaten benimde efsane bi draft olayım vardır her draftte geyiği döner mutlaka
  • abi şifreyi gönderdim mail adresine...
    sana iyi nöbetler şimdiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

eski şampiyona şifre yok mu

Ne bu havalar... İyi ki bi bala şampiyon oldun.

Bu sezon playoffa kalırsan büyük başarıdır.

T-mac yine sakatlanmış ne diyorsun?

• yahu beyler ne hayırsızmışsınız yaw bi kişi bile göndermemiş şifreyi.. oynamıyorum ulen küstüm

Alp evet o, zaten msnim var sende
  • Serhat sen oldugundan emin olmadğım için yollamamıştım. Şimdi yolladım.
  • abi gelmiyo yaw inanılır gibi değil.. mail mi attın offline msj mı..

bu yönetim gsm no gerzekliğini ne zaman bırakcak.. çok süper bi çözüm bravo.. vermiyom ulen numaramı hayret bi olay ya
  • verdim sanırım şu an. Msn'ine bak.
  • inanamıcaksınız ama sonunda girdim

her zamanki gibi Disconnectus Erectus
  • ok dir babalar bende girdim, takımım eastNbull bu sene 7. likten daha iyi bir derece yapacam insallah :)))
  • abi sen hangi lige girdin? bizim ligde görünmüyor senin takım:

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08
  • Arkadaşlar Kaan abiyi de lige katmayı istiyoruz. Şifreyi rica etti, ama biliyorsunuz burda 20 kişilik liste dolu. Eğer bu sene kesin katılmayacak ya da 2. fantasy lige katılmayı düşünen varsa yerini kaan abiye verelim diyoruz.
  • Niye?Kendisi gelip 2. kurulan ligde oynasın yoksa bizden korkuyor mu?

1. lige geç kalıp kısanma mode on

quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

Arkadaşlar Kaan abiyi de lige katmayı istiyoruz. Şifreyi rica etti, ama biliyorsunuz burda 20 kişilik liste dolu. Eğer bu sene kesin katılmayacak ya da 2. fantasy lige katılmayı düşünen varsa yerini kaan abiye verelim diyoruz.
  • quote:

Arkadaşlar Kaan abiyi de lige katmayı istiyoruz. Şifreyi rica etti, ama biliyorsunuz burda 20 kişilik liste dolu. Eğer bu sene kesin katılmayacak ya da 2. fantasy lige katılmayı düşünen varsa yerini kaan abiye verelim diyoruz.

Çok iyi fikir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyceymartin

fakat canlı darffta katılmamm çok zor önceden istediğim oyuncuları seçebilirmiyim?

ilk mesajdaki DRAFT'A KATILAMAYACAK OLANLAR İÇİN (Canli draft inanilmaz zevkli, mutlaka katilmaya calisin.) bölümünü yap..
    sen kafandaki adamları listeliyorsun..draftta senden önce biri almamışsa senin takıma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 3 Ekim 2008; 9:31:17 >
  • quote:

Ooo süper olur ha.
  • Kaan abiyi 2. lige alalımda bizim liginde heyecanı artsın Samet abi
  • alp hayrdr naptın ceza aldın? ulan bi ben ceza yemedm heralde hiç :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

Kaan abiyi 2. lige alalımda bizim liginde heyecanı artsın Samet abi

valla @go_spurs_go bakıyor o işe, kaan abi'yle konuşmuş kendisi... her iki lige de katılsın istiyorsa sorun değil. zaten bu ligdekilerin yarıdan fazlası 2. lige gelicek, 7 kişi var sadece orada...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.